Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruyu Cevapla, Sana Sevgilinle Ayrılma Nedenini Söyleyelim!

Bu 10 Soruyu Cevapla, Sana Sevgilinle Ayrılma Nedenini Söyleyelim!

Ayrılık sebebiniz neydi?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım.

1. Söyle bakalım çok kıskanç mısın?

2. Peki ilişkilerinde genelde hangi taraf daha fazla sever?

3. Peki onun fikirlerine gerçekten değer verir miydin?

4. Peki ona hiç ufakta olsa bir sürpriz yaptın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Zaman zaman onunla ilgilenmiyormuş gibi yaptın mı?

6. Sırf o sevdiği için istemediğin bir şeyi yapmak zorunda kaldın mı?

7. Peki her şeye trip atanlardan mısın?

8. Birbirinizi çok kısıtladığınız oldu mu?

9. Peki ilişkide ne kadar bencildin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ve son olarak, ayrılığa dair söylenen sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tek suçun, çok sevmekti!

Sen karşındaki insanı gereğinden fazla sevip değer vermişsin. O ne istediyse evet demiş, kendi isteklerini geri planda bırakmışsın. Senin için her zaman o daha değerli olmuş. Böyle yaparak aslında ilişkiye zarar vermişsin. Aslında her seven gibi sen de bunu yaptın. Seni daha çok seveceğini ve değer vereceğini düşündün. Ama işler öyle olmadı değil mi? İnsana en çokta bu koyuyor. Sen elinden gelen her şeyi yaparsın. Ama karşındaki insan bunun değerini bilmez. Çünkü görür ki nasıl olsa benim nazımı çekecek birisi var. Ben ne yaparsam beni kabul eder, beni sever diye düşünür. Ona bunu hissettirdiğin an zaten elindeki ipleri karşı tarafa vermiş oluyorsun. Sen sevginden dolayı böyle bir şey yaptın. Bunun size zarar verdiğini göremedin. Ama inan böylesi daha iyi olmuş. Senin bu kadar sevdiğini görüp sana bu şekilde davranıyorsa, boş ver yanında olmasın. Sen sırf çok seviyorsun diye bu ayrılığa dönüşüyorsa senin sevgini hak etmiyor. O yüzden sen değil o üzülsün. Senin vicdanın her zaman rahat olacaktır. Senin kıymetini anladığında o kadar pişman olacak ki ama iş işten geçmiş olacak.

Sizi ayıran tek şey, kıskançlığınızdı!

Ayrılma sebebiniz aslında tek taraf yüzünden kaynaklanmıyor. İkinizin de bazı hataları var. Çünkü ilişkiye başladığınız andan itibaren birbirinizin hayatına fazla karışır oldunuz. Bu aslında kıskançlıktan kaynaklanan bir durumdu. Kıskanç yönleriniz sizi birçok konuda kısıtlamaya başladı. Normalde sen sosyal bir insanken birdenbire sadece sevgilinle vakit geçirir oldun. Tabii bu durum karşı taraf için de geçerli. Fark ettiniz ki birbirinizin özgürlüğünü kısıtlamaya başladınız. Kim ister ki sevdiğin kişinin gelip senin özgürlüğünü elinden almasını. Bu kim olursa olsun insan özgür yaşamayı seven bir varlıktır. Yapmak istediği bir şeyi eğer yapamıyorsa, bu durumu engelleyen durumlardan hemen kaçar. Sizin sevginizde hiçbir problem yoktu. Sadece birbirinizi o kadar çok kıskanıyordunuz ki karşı tarafın bir şey yapmasını istemiyordunuz. Burada da güven devreye giriyor. Birbirinize yeterince güvenmediğiniz için bu tarz problemler ortaya çıkıyordu. O yüzden sevdiğiniz kişiye güvenmelisiniz. Tabii bu karşı taraf için de geçerli. O zaman ne kadar mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Belki de düzeltmek için hâlâ bir şansınız vardır. Sevginin önüne hiçbir şey geçemez. Değil mi?

Sizin tek sorununuz güvensizlikti!

Sizin ayrılığınızın tek sebebi birbirinize olan güvensizliğinizdendi. İkinizde birbirinizi çok seviyordunuz. Aşk denilen şeyi iliklerinize kadar hissediyordunuz. Fakat aranızda güvensizlikten kaynaklanan bir problem vardı. Bunu aşabilmek için çok çaba gösterdiniz. Fakat bazı taşlar bir türlü oturamamıştı. Çünkü ikiniz de geçmişinizde yaşadığınız olaylardan dolayı insanlara zor güveniyordunuz. Bu durum ilişkinize çok zarar verdi. Yan yana olduğunuz zamanlarda çok mutluydunuz. Fakat ayrı olduğunuz vakitte kafanızda sürekli bir şeyler kuruyordunuz. Acaba şu an ne yapıyor? Acaba başkasının yanında mı? Kiminle? vs. Bunları düşündükçe kendinizi dolduruyor ve ilişkinize yansıtıyordunuz. İşte size zarar veren şey buydu. Bunun farkındaydınız, düzeltmeye çalıştınız fakat olmadı. Belki de birbirinizi çok yanlış zamanda tanıdınız. Belki de doğru kişi değildi. Bazen tek başına sevgi yeterli olmuyor. Sevginin yanında bazı şeylerin olması gerekiyor. Bunların en başında da güven geliyor. Sizin eksik yönünüz buydu. Umarız bu yönünüzün üstesinden gelebilirsiniz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
176
85
54
34
32
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burki

Sizi ayıran tek şey, kıskançlığınızdı!

Pasif Kullanıcı

Tek suçun, çok sevmekti!-eet bir takım şeyler oldu ancak bedelini de ödedi.