Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruda İlişkinizi Yorumluyoruz!

etiket Bu 10 Soruda İlişkinizi Yorumluyoruz!

Bu 10 soruyu cevapla, ilişkinizi derinlemesine analiz edelim. Neler diyeceğimizi merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evet hazırsan başlıyoruz! Söyle bakalım, ilişkinizde baskın karakter sen misin yoksa o mu?

4. Peki sevgilinle birlikte film izlemeye karar verdiniz. Sen hangisini seçerdin?

5. Sevgilininle hafta sonuna plan yapacak olsanız hangisini seçerdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki onunla yaşadığın en büyük problem bunlardan hangisi?

7. Daha önce sevgilinin en yakın arkadaşlarıyla tanıştın mı?

8. Şimdi de bize sevgilinin burcunu söyle bakalım.

9. Peki onunla ileride evlenecek olsan düğününüzün bu mekanlardan hangisinde olmasını isterdin?

10. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?

10. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Verdiğin cevaplara göre;

İlk olarak ilişkiye senin açından bakalım. Sevgilinle aranızda olan tutumun her şeyden ve herkesten daha farklı olduğunu düşünüyorsun. Evet, daha önceki ilişkilerinde de aynı şeyi hissettin fakat bu ilişkinin diğerlerinden çok daha farklı olduğunu düşünüyorsun. Sanki bunca zamandır aradığın o ruh eşini bulduğunu hissediyorsun. İlk başlarda biraz  gizemli görünse de onu çözmeye çalışmak ve içindeki o güzel insanı görmek seni ona daha çok bağlamış gibi. Dışarıdan kendi içine kapanık, sadece tanıdığı insanlara karşı kendini gösteren bir insan gibi görünüyor. Fakat zaman geçtikçe ve onu tanıdıkça aslında içinde olgun bir insan olduğu kadar çocuk bir ruhu da var. İşte o zaman onun ne kadar güzel bir insan olduğunu anladın. Bazen çok romantik, duygusal bazen ise aşırı ciddi bir havaya girebiliyor. Onun en sevmediğin özelliği bazen seni gerçekten anlamaması. Evet, normalde aynı düşünce yapısına sahip olduğunuzu düşünüyorsun. Zaten bundan dolayı ilişkiyi çok güzel yürütüyorsunuz. Tabii farklı iki insandan bahsediyoruz sonuç olarak. O yüzden illa ki pürüzler, anlaşmazlıklar çıkacaktır. İşte senin onda en sinir olduğun nokta sen kendini bazen ne kadar anlatmaya çalışsan da o kendi bakış açısından bakıyor. Seni anlamak yerine kendince olan düşüncelerini dile getiriyor. Ardından ufak çaplı bir tartışma olabiliyor. Bazen bu tartışmaların üzerinden gelmekte zorlanıyorsunuz bazen de güzel bir şekilde geliyorsunuz. Bunun sebebi aslında ikinizin de karakter gereği kendini kanıtlama çabasından geliyor. Ama bunun üstesinden gelmek için o da sen de çaba sarf ediyorsunuz. 

Bakalım, onun açısından bu ilişki nasılmış? Onun için ilişki kavramının çok derin olduğunu söyleyebiliriz. Bundan önceki ilişkilerinden fazlasıyla ders çıkarmış ve artık bundan sonrasında yoluna daha dikkatli bir şekilde devam etmek istiyor. Normalde hayatında kimseyi istemiyordu taa ki sen karşısına çıkana dek. Başlangıçta kendi içinde bazı şeylerden emin olamamıştı. Fakat sana olan sevgisinin o kadar farkında ki 'Evet işte benim aradığım kişi bu!' diyerek seninle güzel bir yola çıkmak istedi. Birbirinizi tanıdıkça zayıf ve güçlü yönlerinizi gördükçe daha da bağlandınız. Özellikle o sana bunu çok göstermese de içten içe sensiz olma duygusu onu çok korkutuyor. Her ne olursa olsun hayatına seninle devam etmek istiyor. Onun için çok ama çok değerlisin. O yüzden seni çok seviyor. 

Anlayacağın ilişkiniz her geçen gün daha da güçleniyor. Birbirinize bir şeyler katıp bu yolda ilerlerseniz siz çok şeyi başarırsınız. Güzel günler sizi bekliyor...

Verdiğin cevaplara göre;

66.media.tumblr.com

İlk olarak ilişkiye senin açından bakalım. Senin geçmişten gelen kaygıların, güvensizliklerin var. Bunun üstesinden gelmek için her ne kadar çaba göstersen de sanki içinde bir yerlerde hala duruyor. O yüzden bir sonraki ilişkilerine daha şüpheci yaklaşıyorsun. Sevgine dair hiçbir sorun olmasa da bu durum seni yiyip bitiriyor. Şimdiki ilişkinde de kendini hemen göstermedin. Karşındaki kişiye güvenmek için çok çaba gösterdin ve hala gösteriyorsun. Onun da senin için çabaladığını ve ne kadar değer verdiğini göstermesi açıkcası sana çok yardımcı oluyor. Güven konusunda yavaş yavaş kendini aştığının farkındasın ve için daha huzurlu aslında. Tüm bunların yanında sorunlardan bahsetmeyi bırakırsak gerçekten onu çok seviyorsun. Bunu her seferinde belli etmek yerine zaman zaman dile getiriyorsun. Sadece biraz kıskançsın ama bu durum çok normal değil mi? Her insan sevdiğini kıskanır aşırıya kaçmadığınız sürece. Ama her ne olursa olsun ileride biriyle birlikte olmak istiyorsan o kesinlikle sevgilin olmalı düşüncesindesin. Bu zamana kadar hiç böyle kalbini pır pır ettiren biriyle karşılaşmamışsın. Onun tadına varmak ve hissetmek gerçekten her şeye bedel. 

Bakalım, sevgilin açısından bu ilişki nasılmış? Açıkcası o ilişkinizde daha rahat olan ve güven kaygısı olmayan taraf. Senin tüm bu şüphelerinin ve kaygılarının farkında ve senin rahat olman için elinden geleni yapıyor. Seni o kadar çok seviyor ki daha önce yaşamış olduğun bu durumlardan bir an önce kurtarmak istiyor. Çünkü içindekileri şüpheleri attığın zaman hislerini duygularını olduğun gibi gösterebileceğini ve daha mutlu olabileceğinin farkında kendisi. Ona bu şansı verdiğin için kendini dünyanın en şanslı insanı gibi hissediyor. Seninleyken çok ama çok mutlu. Her zaman bunu yansıtmaya çalışıyor. 

Anlayacağın bu ilişki için sen de o da elinizden geldiğince çaba harcıyorsunuz. Biz eminiz ki aranızdaki bu bağ gün geçtikçe daha da büyüyecek ve çok mutlu olacaksınız. Bizden söylemesi... 😊

Verdiğin cevaplara göre;

İlk olarak ilişkiye senin açından bakalım. Sen ilişkide kendini kasmayan ve duygularını olduğu gibi belli eden bir insansın. Çünkü ne olursa olsun insan hislerini karşı tarafa korkusuzca aktarmalı diye düşünüyorsun. O yüzden sanki ilişkide en çok çaba harcayan, seven tarafın kendin olduğunu düşünüyorsun. Onu mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, yeri geldiğinde yeterince fedakarlık gösteriyorsun. Fakat bunların hepsine değdiğini düşünüyorsun çünkü onun mutluluğu her zaman seninkinden daha önemli geliyor. O güldükçe senin yüzün de gülüyor. Bunun sebebi de karşındaki insanı ne olursa olsun çok sevmenden kaynaklanıyor. Evet, tabii ki de her şey ilişkinizde bu kadar güzel ilerlemiyor. Elbette pürüzler, anlaşmazlıklar, tartışmalar çıkıveriyor. İkiniz de sinirlendiğinizde gözünüz hiçbir şey görmüyor. O an ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Bu durumun zaman zaman ilişkinize ve kendinize zarar verdiğini düşünüp karamsarlığa kapıldığınız oluyor.  Ama sevginiz sayesinde her şeyin üstesinden gelebiliyorsunuz. 

Bakalım, sevgilin açısından bu ilişki nasılmış?  O sana göre biraz daha ilişki konusunda geri planda kalıyor. Öyle sevgisini veya içindeki duyguları çok net bir şekilde belli edemiyor. He bu demek değil ki sevgisi sana nazaran daha az. Tam tersi karakterinden dolayı kendini yeterince gösteremiyor. Bazen kendini çok zorluyor ama bu zamanla düzelecek bir durum. İlişkiniz yol aldıkça iki taraf da hislerini daha açık bir şekilde belli edecektir. Sevgilin seni çok ama çok seviyor. Onun bu kendini gösteremeyişi seni şüpheye düşürmesin. Aranızdaki tartışmaları da düzeltme konusunda çok iyi değil ama senin için bunların hepsini aşacak. Onun için çok değerlisin ve seni mutlu edebilmek için bütün çabayı gösteriyor ve seni çok seviyor.

Anlayacağın bu ilişkide bir taraf daha baskınken bir taraf daha pasif kalıyor. Ama böylelikle kendinizi tamamlıyorsunuz. Birbirinizi çok seviyorsunuz ve zamanla daha da güzel bir ilişki olacak. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
569
327
113
56
40
29
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

olmayan adamı çok seviyormuşum süpersonik bir ilişkimiz varmış oh ohh bazı şeyler yokken güzel haklısın onediocum

azra acar

sevgiliniz yoksa neden giriyonuz hsjdhsldsj