Görüş Bildir
Haberler
Bryan Cranston ve Kevin Hart, “The Intouchables”ın Yeniden Çekiminde Başrolde

Bryan Cranston ve Kevin Hart, “The Intouchables”ın Yeniden Çekiminde Başrolde

Batuhan
31.03.2016 - 12:50

Olivier Nakache ve Eric Toledano ikilisine Altın Küre adaylığı getiren 2011 yapımı The Intouchables filmi, The Weinstein Company tarafından yeniden çekiliyor. Senaryosu Paul Feig tarafından yeniden yazılan filmin başrollerinde de Bryan Cranston ve Kevin Hart’ı izleyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Felç olan bir aristoktratın kendisiyle ilgilenmesi için işe aldığı asistanıyla olan ilişkisine odaklanan filmin yönetmeni henüz belli değil. Senaryoyu yazan Paul Feig’in önceden bu filmin yönetmenliğini üstlenmeyi de planladığı ama başka projelere odaklandığı için The Intouchables ‘ı çekemeyeceği açıklandı.

Geçtiğimiz yıl Trumbo ‘da sergilediği performansla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan Bryan Cranston, şu sıralar çekimleri ve post prodüksiyon aşamaları devam eden birçok yapımda rol alıyor. Henüz ismi açıklanmayan yeni Wes Anderson filminde bir karakteri seslendirecek olan Cranston’ı, James Franco’nun yönetip oynadığı In Dubious Battle, Brad Furman’ın biyografik polisiye filmi The Infiltrator ve başrollerini Jennifer Garner’la paylaştığı Robin Swicord filmi Wakefield ‘da izleyeceğiz.

Son yılların en dikkat çeken komedi oyuncuları ve komedyenlerinden biri olan Kevin Hart, son olarak bu senenin başlarında Ice Cube’la birlikte rol aldığı Ride Along 2 filmiyle karşımıza çıkmıştı. Önümüzdeki bir yıl içerisinde vizyona girecek iki farklı animasyon filmin ( The Secret Life Of Pets ve Captain Underpants ) seslendirme kadrolarında bulunan Hart, bu yaz vizyona girecek olan Central Intelligence filminde Dwayne Johnson ve bir diğer Breaking Bad yıldızı Aaron Paul’la birlikte rol alıyor.

Bantmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
5
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın