Görüş Bildir
Haberler
Bize Tatil Planından Bahset, Sana Konaklaman Gereken Yeri Söyleyelim!

etiket Bize Tatil Planından Bahset, Sana Konaklaman Gereken Yeri Söyleyelim!

Tatilde nerede konaklayacağına hâlâ karar veremediysen sana yardım etmeye geldik! Tatil planından bize bahset, sana bir yer önerelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Senin için tatil ne demek ilk önce onu bir öğrenelim...

2. Tatil yaparken olmazsa olmazın nedir?

3. Tatilde en çok ne yapmayı seviyorsun?

4. Tatilde kalacağın yerde en çok neye dikkat edersin?

5. Tatilde daha çok nasıl yemekler tercih ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Tatilde daha çok ne yapmayı seviyorsun?

7. Tatildeyken ne yapmadan dönmezsen olmaz?

8. Tatilde hepimiz biraz alışveriş yapmayı seviyoruz. Peki sen gittiğin yerlerden daha çok ne alırsın?

Senin konaklaman gereken yer Kalkan!

Senin konaklaman gereken yer Kalkan!

Senin kalman gereken yer Kalkan. Kalkan'ın lüks atmosferi tam senlik. Burada konforlu ve lüks bir villada konaklayarak tatilini geçirebilirsin. Kendine özel havuzu olan villalarda istediğin zaman yüzebilir, jakuzi ve saunadan faydalanabilirsin. Bu sayede konforlu bir villada güzelce dinlenebilirsin. Rahat ve lüks bir tatil için gitmen gereken yer Kalkan!

Senin konaklaman gereken yer Kaş!

Senin konaklaman gereken yer Kaş!

Senin tatilden beklentin doğayla iç içe olması. Doğal güzelliklerin olduğu bir tatile gitmek istiyorsan rotanı Kaş'a çevirmelisin. Huzurlu ortamı ve doğal güzellikleri ile Kaş tam sana göre bir yer. Kaş'ta doğanın içinde kiralayacağın villada hem dinlenecek hem de huzur içinde bir tatil geçireceksin. Eşsiz doğa manzaralarına hayran olmak ve konforlu bir tatil yapmak için gitmen gereken yer Kaş!

Senin konaklaman gereken yer Göcek!

Senin konaklaman gereken yer Göcek!

Göcek, rahatlığı ön plana çıkaranların gitmesi gereken yerlerden. Senin için de bir tatilin tek şartı rahatlamak. Sen öyle tatilde gezeyim, spor yapayım, her sabah yürüyüşe çıkayım diyen tayfadan değilsin. Senin için tatil demek bol bol yatmak demek. O yüzden Göcek sana çok iyi gelecek. Burada kiralayacağın hem lüks hem rahat villa ile tatilin tadını en iyi sen çıkaracaksın. O zaman topla eşyalarını, çevir rotanı Göcek'e!

Senin konaklaman gereken yer Ölüdeniz!

Senin konaklaman gereken yer Ölüdeniz!

Yazın tatilde kırmızı çizgim deniz diyorsan sen Ölüdeniz'e gitmelisin. Deniz ve su sporlarının merkezi Fethiye'ye giderek tatilin tadını çıkarabilirsin. Hem rahat bir villada konaklayıp hem de istediğin an denize girebileceğin bir tatil için Fethiye tam sana göre. Özel havuzlu bir villada kalıp havuzun tadına varabilir, ayırca denize yakın olduğu için de istediğin an denizle buluşabilirsin. Ölüdeniz'i sadece deniz olarak düşünmemek gerek elbette, manzarasıyla da hayran kalınan yerlerden biri Ölüdeniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
2
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Senin konaklaman gereken yer Kaş!