Görüş Bildir
Haberler
Bize Kendini Anlat, Onun Sana Aşık Olup Olmadığını Söyleyelim!

etiket Bize Kendini Anlat, Onun Sana Aşık Olup Olmadığını Söyleyelim!

Aburoski
14.11.2018 - 19:24

Hadi bakalım bize kendinle ilgili birkaç bilgi ver, sana aşık olup olmadığını söyleyelim! Ama sonunda üzülmece, darılmaca yok! Anlaştık mı? 😊

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da...

3. Sabah kalktığında hemen kahvaltıya oturur musun yoksa birkaç saat bekler misin?

4. Sevdiğin insanlara onları sevdiğini sık sık hissettirir misin?

5. Gün içinde sevgilinle nasıl vakit geçirirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni şu an en mutlu edecek şey nedir?

7. Son olarak, eski sevgilinden ona aldığın pahalı hediyeleri geri ister misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana çok aşık!

Kendinle ilgili verdiğin bilgilere göre o, sana sırılsıklam aşık! Belki de dünyada birine bu kadar aşık olan biri yoktur. Sana olan aşkı filmlere bile konu olabilir. Abarttığımızı düşünebilirsin fakat abartmıyoruz. Sen gerçek aşkı şimdiden bulmuşsun. Onun davranışlarını bir gün otur analiz et bakalım. O zaman ne demek istediğimizi anlayacaksın. Sana sevgisini göstermekten hiçbir zaman çekinmiyor. Seninle çok mutlu ve hep seninle birlikte olmak istiyor. Onun sevgisini görmelisin. 

Sende aynı şekilde onun hislerine önem vermelisin. Senin aşkından da onun aşkından da hiçbir şüphemiz yok. Siz adeta birbiriniz için yaratılmışsınız. Umarız ki, bu aşkınız ileriye dönük olur. Ayrıca da kesinlikle küçük şeyler nedeniyle birbirinizi kırmayın!

Sana şu an aşık değil!

Kendinle ilgili verdiğin bilgilere göre o, sana puanlık aşık değil. İlişkiye yeni başlamış olabilirsiniz ya da birbirinizi henüz tanımıyorsunuz. Olsun, bu sana aşık olmayacağı anlamına gelmiyor. Senin aşkından şüphemiz yok. Senin de  aşkından en ufak bir şüphe duyduğunu düşünmüyoruz. Sana alışmak, aşık olma konusunda ise daha yolun başında. Bu nedenle ileride nasıl bir durum içerisine girer bilinmez fakat büyük ihtimalle sana aşık olacak. Kendini her duruma hazırla. Sonu istediğin şekilde olmazsa moralini hiçbir şekilde bozma. 'Kısmet değilmiş.' deyip geçersin. Ama hayatındaki bu insanın değerini çok iyi bilmelisin. 

Ayrıca ona karşı davranışlarına dikkat edersen de gönlünü kazanabilirsin. Onun düşüncelerine, planlarına ya da hayat tarzına saygı duymalısın. Çok fazla müdahaleci olmaktan da kaçınmalısın.Ayrıca onu çok fazla kıskanarak ya da hesap sorarak kendine aşık edemezsin. Adımlarını dikkat at hadi görelim seni...

Sana aşık oluyor!

Kendinle ilgili verdiğin bilgilere göre o, sana aşık olmak üzere! İstediğin şey yakında olacak. Heyecandan elin ayağın titredi biliyoruz ama sakin olmakta yarar var. Bu zamana kadar sana olan davranışları senin çok hoşuna gitmiş. Bu süre zarfında da seni çok iyi gözlemlemiş ve bu gözlemlerini devam ettiriyor. Hayatı boyunca karşısına çıkan en doğru insanlardan biri olduğunu düşünüyor ve seni kesinlikle kaybetmek istemiyor. Sana çok fazla değer veriyor. Hayatına sana her şekilde saygı gösteriyor. Bu konuda kendini şanslı hissedebilirsin. 

Sana birkaç tavsiye verecek olursak da; öncelikle senin doğru biri olduğunu düşündüğü için aynı şekilde kalmalısın. Değişmemelisin. Senin değiştiğini görmek senden soğumasına neden olabilir. Ve bir de ona karşı olan aşkını iyice hissetmesini sağlamalısın. Bunu nasıl yapacağın artık sana kalmış... Bizden bu kadar. :)

Maalesef sana aşık değil!

Kendinle ilgili verdiğin bilgilere göre üzülerek söylüyoruz ki o sana aşık değil. İleride de büyük ihtimal aşık olmayacak. Henüz ilişkinin başında olup olmadığınızı bilmiyoruz fakat durum bu şekilde. Bu senden kaynaklı bir durum değil. Tamamen kendisiyle ilgili bir durum. Bu zamana kadar zaten hiç aşık olmamış. Kimseyi sevememiş biri o! Bu yüzden üzülmemelisin. Yani gerçekten sorun sende değil onda! Bu sana klişe bir cümle gibi gelebilir fakat cidden böyle. Sen sevmeye sevilmeye önem veren bir insansın. Zaten senin sevgini pek haketmiyor gibi. Onunla boşuna vakit kaybetme deriz. :) 

İçini ferah tut çünkü o değil ama başkası sana sırılsıklam aşık olacak. Onunla dillere destan bir aşk yaşayacaksın. Bu yüzden üzülmenin hiçbir anlamı yok. O senin için gelip geçici... Seni gerçek aşkın bir yerlerde bekliyor. O gün de çok yakın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1037
730
430
305
175
168
149
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?