Görüş Bildir
Haberler
Bize Kedini Anlat, Sana Taktığı İsmi Söyleyelim!

Bize Kedini Anlat, Sana Taktığı İsmi Söyleyelim!

Whiskas
08.08.2019 - 17:10

Kedilerin iç dünyası o kadar karışıktır ki çoğu zaman o yaptıkları komik hareketlerin nedenini anlamakta çok zorlanırız. Ama belki bu test kedinin sana karşı olan davranışlarının nedenini anlamana yardımcı olabilir...

Kedin seni nasıl biri olarak görüyor? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var! Haydi teste

1. İlk olarak şunu öğrenelim. Sen kedine nasıl seslenirsin?

2. Onun en ayırt edici özelliği hangisidir peki?

3. Aranızdaki ilişkiyi en iyi anlatan gif hangisi?

4. O nerede uyumayı daha çok sever?

5. Söyle bakalım senin kedini en iyi anlatan emoji hangisi?

6. Hangi oyun onu dünyanın en mutlu kedisi yapar?

7. Hazırsan son sorumuz geliyor. Sen eve geldiğinde seni nasıl karşılar?

Kanki!

66.media.tumblr.com

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla kedin içinden seni “kanki” diye çağırıyor! Aranızda öyle güzel bir dostluk var ki, sadece sen kedini değil o da seni kankisi olarak görüyor! Gerçekten kıskanılası bir ilişkiniz var! Ee sen de sevimli dostuna tam da onun ağız tadına uygun bir güzellik yapmak istemez misin?  Sevimli dostunun tam ve dengeli beslenmesi için özenle hazırlanmış Whiskas Yaş Mama sevimli dostunu bekliyor! Detaylar için tıkla!

Ortak!

Senin kedin seni her anlamda ortağı olarak görüyor. Sen onun takım arkadaşısın. Sürekli seninle birlikte vakit geçirmek ve yeni maceralara atılmak istiyor. Gerçekten kıskanılası bir ilişkiniz var! Ee sen de ortağına tam da onun ağız tadına uygun bir güzellik yapmak istemez misin? Sevimli dostunun tam ve dengeli beslenmesi için özenle hazırlanmış Whiskas Yaş Mama sevimli dostunu bekliyor! Detaylar için tıkla!

Köle!

Evet yanlış duymadın! Sen farkında değilsin ama kedin sana 'Köle!' diye sesleniyor. Ancak o isterse onu sevebilirsin. Sadece oyun oynamak istediği zaman oyun oynayabilirsiniz 😂 Ona sorarsan kıskanılası bir ilişkiniz var. Ona kendini sevdirmek istiyorsan tam da onun ağız tadına uygun bir güzellik yapmalısın! Sevimli dostunun tam ve dengeli beslenmesi için özenle hazırlanmış Whiskas Yaş Mama sevimli dostunu bekliyor! Detaylar için tıkla!

Yavru Kedi Akademisi Seni Bekliyor!

Yavru Kedi Akademisi Seni Bekliyor!

Detaylar için tıkla!