Görüş Bildir
Haberler
Bize Dudağını Tarif Et, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Dudağını Tarif Et, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Yung Boş Ada
17.05.2016 - 18:52 Son Güncelleme: 02.02.2023 - 09:27

Sadece dudağının şeklinden senin nasıl bir insan olduğunu söyleyeceğiz: İnanmıyosan hemen çözsen iyi edersin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudağın bunlardan hangisine daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Etkileyici ve anlayışlısın!

Etkileyici ve anlayışlısın!

İnsanlar seninle tanıştıkları zaman senden inanılmaz derecede etkileniyorlar! Bunun sebebi sadece dudaklarının son derece çekici olması değil: Aynı zamanda dudaklarından dökülen o derin, anlamlı ve etkileyici sözler! Sen insanları çok iyi tanıyor ve ruh hallerini anında çözümleyebiliyorsun. Bu yüzden de etrafındakilerin duyması gereken şeyleri onlara söyleyerek zor anlarında hep onlara yardım ediyorsun. Bu da seni doğal olarak üzgün anlarda aranan ilk insan yapıyor! Sen bir insanın hayatında sahip olmak isteyeceği o yegane dostsun!

Derin ve insan sarrafısın!

Derin ve insan sarrafısın!

Dışarıdan bakıldığında son derece rahat ve biraz da yüzeysel biri gibi görünsen de seni tanıyanlar çok iyi bilir ki sen dünyanın belki de en derin insanlarından birisin. Senin kurduğun cümleleri anlayabilmek için iyice bir düşünmek gerekir yani! Diğer yandan sen dürüstlüğe çok önem veriyorsun; insanların da gözünden direk içlerini görebildiğin için herkese kolay kolay güvenmiyorsun! Güvendiklerinin ise sonuna kadar yanındasın. Derin kişiliğinin de bir getirisi olarak herkesle kolay kolay muhabbete girmezsin zaten, çünkü senin muhabbetini anlayabilmek için beyin ve biraz da felsefe gerekir! Bu yüzden de az ama öz dostlar edinen yegane bir insansın sen!

Cesur ve korkusuzsun!

Cesur ve korkusuzsun!

Sen aklına gelen her şeyi anında yapabilecek cesaret ve çılgınlığa sahip son derece renkli bir insansın! Bir şeyi o an yapmak istiyorsan hiç düşünmez, direk harekete geçersin. Bu yüzden de hayatın tadını aslında en güzel şekilde çıkaranlardansın. Etrafındakiler senin bu yönünü hayretle izledikleri ve sana imrendikleri için onları da daima senin gibi olmaya yüreklendiren bir insansın! Bu yüzden birazcık gaza gelmeye, cesaret almaya ihtiyacı olan herkesin aradığı ilk kişi daima sensin! Keşke bizim hayatımızda da senin gibi biri olsa da bize ihtiyacımız olan her an cesaret verebilse be güzel insan!

Zeki ve bilgesin!

Zeki ve bilgesin!
s804.photobucket.com

Sen hiç kuşkusuz ki son derece zeki bir insansın. Ama asla kendi zekanla yetinmez, onu daima geliştirmeye ve sınırlarını zorlamaya çalışırsın! Yani beynini zorlayan sohbetlere girmek, dünyanın en zor sorularını çözmeye çalışırken beynini patlatmak senin için oldukça eğlenceli aktiviteler! Diğer yandan sen hatalarından ve tecrübelerinden daima ders alan ve her durumda kendini geliştiren bir insansın. Bu da seni son derece bilge biri yapıyor! Her durum karşısında farklı çözümler üretip farklı çıkış yolları aradığın için son derece geniş bir bakış açın var. Bu yüzden de çevrendeki insanlar tavsiyeye veya bilgece bir yoruma ihtiyaç duyduklarında ilk seni arıyorlar! Sen onların adeta yol gösterici bilgesisin!

Planlı ve lider ruhlusun!

Planlı ve lider ruhlusun!

Hiç kuşkusuz ki sen içinde bulunduğun grubun hareketlerini yöneten ve yapılacak her türlü organizasyonu planlayan kişisin! Çünkü bu tarz konularda inanılmaz bir yeteneğin var ve bunu çok seviyorsun! Hem lider ruhlu oluşunla hem de yaptığın planların kusursuz oluşuyla sen arkadaş grubunun kesinlikle vazgeçilmezisin! Diğer yandan ikna yeteneğin ve sosyal zekanın son derece gelişmiş olduğunu söylememiz lazım sevgili dostumuz!

Sanatsal ve star ruhlusun!

Sanatsal ve star ruhlusun!

Sen kesinlikle sıradan bir insan değilsin! Hayata karşı son derece değişik, estetik ve yaratıcı bir bakış açın var. Bizim gördüğümüz dünya ile senin gördüğün dünyanın aynı olması imkansız yani! Diğer yandan sende öyle bir star ışığı ve ruhu var ki hiçbir şey yapmasan bile insanlar seni izlemeye ve ağzından çıkacak kelimeleri beklemeye başlıyor. Kalabalıkları anında avcunun içine alabilen değişik bir auran var yani! Sen sahnede olmalısın güzel dostumuz ve içindeki o değişik ve eşsiz kişiliği herkesle paylaşmalısın!

Komik ve popülersin!

Komik ve popülersin!

Sen kesinlikle ortamların aranan kişisisin! Yaptığın espriler, doğal tavırların ve etkileyici kişiliğin ile insanların daima etrafında olmak istediği ve birlikteyken en eğlenceli anları yaşadığı o inanılmaz insansın! Çevrendeki herkes seninle arkadaş olmak, bir şekilde yakınlarında bulunmak istiyor. Dahası, son derece samimi tavırların da seninle tanışan insanlar üzerinde sanki yıllardır tanışıyormuş etkisi oluşturuyor! Kısacası sen herkesin hem çok sevdiği hem de imrendiği o popüler kişisin!

Tek kelimeyle kusursuzsun!

Tek kelimeyle kusursuzsun!

Seni anlatmaya nasıl başlasak bilmiyoruz! Ama sanırım seninle ilk kez tanışan bir insanın düşüncelerini aktarsak hiç de yanlış bir yerden başlamış olmayız! Seninle ilk tanıştığında insan biraz çekiniyor: Çünkü son derece bakımlı ve etkileyici görünüşün ile insanları büyülüyorsun; dahası ardından gelen o son derece kibar ve sempatik konuşmaların da şok etkisi yaratarak seni kusursuz biri yapıyor! Çekinme hissi geçtikten sonra senden bir süre nefret etmek istiyorlar çünkü tek kelimeyle kusursuzsun! Ama o kadar iyi ve samimisin ki bunu da yapamıyor ve sana hayran kalıyorlar! Bizce gayet güzel açıkladık, sence?

Potansiyelinin ve gücünün farkında değilsin!

Potansiyelinin ve gücünün farkında değilsin!

Sen belki de son zamanlarda hayatında bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşündüğün ve elinden hiçbir şeyin gelmediği hissine kapıldığının için kapana kısılmış gibi hissediyor ve hiçbir şey yapamıyorsun. Çünkü kendi gücünün ve potansiyelinin farkında değilsin! Her şeyden önce gerçekten ne istediğine karar vermeli ve bunu başarmak için hareket etmeye başlamalısın! O zaman göreceksin ki aslında düşündüğün kadar zayıf biri değilsin! Sen istediğin her şeyi başarabilecek güçte bir insansın, kendine güven!

Gizemli ve baştan çıkarıcı!

Gizemli ve baştan çıkarıcı!

Sen genellikle son derece soğukkanlı ve sessiz bir insan gibi dursan da bir yanlış yapıldığını gördüğün zaman asla lafını esirgemeyen ve anında ayaklanan bir insansın! Ama dediğimiz gibi, çoğunlukla sessiz ve sakin durduğun için insanlar bunun farkına varamıyor ve bu sende gizemli bir hava yaratıyor. Diğer yandan o içindeki asi ruhu fark ettikleri zaman da bir iki saniyelik şok etkisinin ardından sana adeta büyülenmişçesine çekiliyorlar! Kısacası bu özelliklerin seni gerçekten son derece çekici ve baştan çıkarıcı bir insan yapıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1452
523
446
223
91
74
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Silversurfer Eagle

"Bize uzvunu söyle, sana kim olduğunu söyliyim" şeklindeki bu testler devam ederse, durum pek iyi bir yere doģru gitmiyor diyim size..

katilice

Benim dudağım burda yok amk nasıl değişik bir insansam

Ezgi

ablan star bebeğimmm