Görüş Bildir
Haberler
Bize Doğum Tarihini Söyle, Yıldıznameyle Kaderini Söyleyelim!

etiket Bize Doğum Tarihini Söyle, Yıldıznameyle Kaderini Söyleyelim!

Muazzez Balcı
08.05.2016 - 17:13 Son Güncelleme: 05.12.2018 - 14:33

Yıldızname bakmak oldukça popüler bir konu.

Bizler de ilahi nizam içerisinde savrulan küçük varlıklar olarak, hepimiz bu döngünün tuhaf matematiğine dahiliz. 

Yıldızname; İslami kökenli, doğum tarihi ve aileyle alakalı bilgiler ile Arap astrolojisine göre yıldızlardan alınan etkileri de katarak, kaderimiz hakkında küçük ipuçları veren bir gelenek.

Bu işin ehli insanların giderek azalması sebebi ile Yıldızname falınıza baktırmak bu günlerde oldukça zor. 

Onedio ekibi olarak Yıldızname'yi de ayağınıza getirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç!

2. Doğum tarihinin tüm rakamlarını, tek bir rakam elde edene kadar topla bakalım. Kaç çıkıyor? (Örneğin 19.05.2001 tarihinde doğduysan, 1+9+0+5+2+0+0+1=18. Çıkan 18'i de, 1+8=9 şeklinde bir toplama işlemi ile tek rakama indirmelisin.)

3. Hangi ayda doğdun?

4. Söyle bakalım, en korkunç kabuslarının teması genelde ne olur?

4. Söyle bakalım, en korkunç kabuslarının teması genelde ne olur?

5. Annenin ismi ve evlenmeden önceki soyadı kaç harfli? Tek bir rakam çıkana kadar topla! (Örneğin; Ayşe Türkoğlu isminde 12 harf var. 1+2=3 sonucu ile seçimini yapmalısın.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kalıtsal bir hastalığın oldu mu?

7. Sence aşağıdaki görsellerden hangisinde en kötü şey yaşanacak?

8. Babanla aran nasıl?

9. Son olarak ise; bu testi ne için çözüyorsun? Yıldızname'ne baktırmanın amacı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zühre yıldızı bu hatuna iyi ahlak vermiş!

Zühre yıldızı bu hatuna iyi ahlak vermiş!

Zühre yıldızının seçtiği hatunun kısmeti hep açık olur. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır. Doğurgan olur. Safra kesesi hastalıkları olsa da uzun ömürlü olur. Bir kere ya da üç kere evlenir. Suratında Zühre yıldızının mührü olur, güzel olur. Yaptığı yemek bereketli olur. Kıskanılır. Esmer kadınlar ona büyü yapabilir. Sirkeli suyla evini bol bol temizlemesi hayırlıcadır.

Zühre yıldızı bu er kişinin kısmetini açmış!

Zühre yıldızı bu er kişinin kısmetini açmış!

Zühre yıldızının seçtiği er kişinin kısmeti hep açık olur. Fakat diğer erkekler onu kıskanırlar. Onu kıskanan erkeklerin avratları ve anaları bu er kişiye büyü yapabilir, düğümlere üfleyebilirler. Bu er kişinin korunması gerekir. Yumuşak başlı olur. Evlendiğinde kız çocukları olur. Ömrü uzun, bedeni sağlıklı olur.

Merih yıldızı bu hatuna dirlik vermiş!

Merih yıldızı bu hatuna dirlik vermiş!

Bu hatun atik olur, çalışkan olur. Hayırlı evlattır. Erkek çocuğu olur. Tatlı dil bilmez. Lakin kısmeti açıktır. Bir kere evlenir. Ömrü uzun olur, sıhhatlidir ama baş ağrısı yaşar. Kaynanasıyla geçinemez. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır.

Merih yıldızı bu er kişiye kuvvet vermiş!

Merih yıldızı bu er kişiye kuvvet vermiş!

Bu er kişi yiğit olur. Ayı gibi kuvvetlidir. Erken yaşta zengin olur. Tatlı dil bilmez lakin eşi onu sever. Bir kere evlenir. Anası onu pek sever. Aileye hayırlı evlat olur. Askerlik yapar, köyünü korur. Yaşlılarla arası iyidir. Genelde erkek çocukları olur. Ömrü uzundur ama baş ağrıları çeker. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır.

Utarid yıldızı bu hatuna bilgelik vermiş!

Utarid yıldızı bu hatuna bilgelik vermiş!

Bu hatun tatlı dillidir. Kaynanasıyla ve komşularıyla iyi anlaşır. Eli bereketlidir. Elinden her iş gelir. Evde oturmazsa zengin olur. Eşini de zengin eder. Dikiş nakış becerir, tüccarlık etmesi ve tüccarla evlenmesi hayırlıcadır. 2 kere evlenir. Başına bolca dert gelir. Dostları onu korur.

Utarid yıldızı bu er kişiye dil vermiş!

Utarid yıldızı bu er kişiye dil vermiş!

Bu er kişi çok beceriklidir. Tüccar olması hayırlıcadır. Zengin olur, 35 yaşından sonra para kaybeder lakin yeniden kazanır. Komşularıyla arası iyidir. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır. Düşman edinir lakin dostları onu korur. Hayırlı bir evlat olmaz lakin babasıyla arası iyidir.

Kamer, bu hatuna güzellik vermiş!

Kamer, bu hatuna güzellik vermiş!

Bu hatun gelin geldiği eve bereket getirir. Rüyaları çıkar. Uzun yaşar, çiftçilik yaparsa tarlası bereketli olur. Hayırlı evlattır, komşularla arası iyidir. Öğrenebilirse iyi ebe olur. Bol bol çocuğu olur. Sadece bir kez evlenir. Evde oturması, gezmesinden daha hayırlıcadır. Her kazadan beladan dua ile korunabilir. Hayırsız günleri pazartesi ve cumadır. Eli lezzetlidir, mutfağından şifa gelir. Lakin çok kilo alır. Küskündür.

Kamer, bu er kişiye bereket vermiş!

Kamer, bu er kişiye bereket vermiş!

Bu er kişi en hayırlı evlattır. Anasını çok sever. Köyünü, memleketini korumak için askerlik yapar. Hayvanlarla arası iyidir, çiftçilik yapması hayırlıcadır. Bir kere evlenir. Çocuklarına şefkatli baba olur. Küskündür. Evde oturması, gezmesinden daha hayırlıcadır. Ciğerlerini sık sık üşütür. Sıhhatline dikkat etmesi lazım gelir. Ömrü uzun olur. Bol bol çocuğu olur. Torunlarını görür.

Şems bu hatuna kuvvet vermiştir.

Şems bu hatuna kuvvet vermiştir.

Bu hatun kişi hayırlı evlattır. Tahsil yaparsa vatana millete hayırlı bir insan olur. Kıskananı boldur. Büyü yapılır. Büyülerden ve nazardan dua ile korunması lazım gelir. Komşularının her işine koşturur. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır. Geçimsiz olur lakin her işe de koşturur. Küslük bilmez, çabuk barışır. Kısmeti çok açıktır. İki evlilik yapar. Boğulma korkusu yaşar. Esmer erkeklerden kaçınmalıdır. Çocukları hayırlı evlatlar olur.

Şems bu er kişiye kuvvet vermiştir.

Şems bu er kişiye kuvvet vermiştir.

Bu er kişi hayırlı bir evlat olur. Tahsilli olursa yönetici olur. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır. Birden fazla hatunu olur. Beyaz hatunlardan kaçınmalıdır. Kıskananı boldur. Büyü yapılır, nazara karşı korunmalıdır. Bol bol çocukları olur. Bereketlidir. Yıldızı kolay kolay düşmez.Safra iltihabı yaşar, atlatırsa 80 yaşına kadar yaşar.

Eflutun yıldızı bu hatuna efsun kuvveti vermiş.

Eflutun yıldızı bu hatuna efsun kuvveti vermiş.

Bu hatun kısmetsizdir. Minyon olur. Bir kere evlenir. Ksıkananı boldur. Kendi başının çaresine kendi bakar. Tahsilli olursa hayırlı evlat olur. Kısmetini aldığı hayır duaları açar. Kaşları çatıktır, midesi ağrır. Akrabalarıyla arası iyi değildir. Sarışın kadınlardan nazar görürler. Zenginle evlenir. Dul kalır, parası bol olur. Çocukları az olur, çocukları ona pek hürmet gösterir. Ömrü uzundur, lakin sağlığına dikkat etmesi lazım gelir. Nazarından korkulur.

Eflutun yıldızı bu er kişiye düşman vermiş!

Eflutun yıldızı bu er kişiye düşman vermiş!

Bu er kişi yaşlandıkça zenginleşir. Düşmanı bol olur. Kimsenin ayağına gitmez. İlk çocuğu kız, sonrakiler oğlan olur. Asker olur, onu çekemeyenleri bile korur. Tatlı dil bilmez. Eşiyle arası pek iyi olur. Göğsünde ben olan hatunlardan çok çeker. Teninde ben olmayan, esmer bir hatun almalıdır. Anasından babasından miras almaz lakin çocuklarına miras bırakır.

Erendiz yıldızı bu hatuna neş'e vermiş!

Erendiz yıldızı bu hatuna neş'e vermiş!

Bu hatun geldiği yere bereket getirir. Yıldızı yüksektir. Kocasını zengin eder. Elinden her iş gelmez lakin herkes onu sever. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır. Yaşlılara hürmet eder, çocukları bol olur, onu sever. Bir kez evlenir. Sağlığı pek iyidir. Uzun yaşar. Kıskananı çok olur. Efsunlardan, nazarlardan aldığı hayır dualarıyla korunur. Pek yardımseverdir.

Erendiz yıldızı bu er kişiye yiğitlik vermiş!

Erendiz yıldızı bu er kişiye yiğitlik vermiş!

Bu er kişi pek kısmetlidir. Hatunlarla arası iyidir. Gezmesi hayırlıca olur. Tahsilini bitirirse pek zengin olur. Hatununu zengin eder. Ailesine hayırlı evlattır. İncik kemikleri ağrır. Uzun ömürlü olur. Çocukları bol bol olur. Kıskananı, çekemeyeni boldur. Yardımseverdir, hayır duası alarak büyüden, nazardan korunur. Başı sıkışsa da başarıya nail olur. İştahı açık olur lakin kilo almaz. Başından 3 evlilik geçer.

Zuhal yıldızı bu hatuna inatlık vermiştir.

Zuhal yıldızı bu hatuna inatlık vermiştir.

Bu hatunun arası erkeklerle daha iyi olur. Anasıyla anlaşamaz. İnattır, zengin biriyle evlenir. Sadece ailesine yardım eder. Soğuktan hasta olur. Anası onu babasından daha çok sever. Kardeşleriyle geçinemez, hayır görmez. Miras kalsa bile hayrını görmez. İyi çiftçi olur. Pek çalışkandır. Geldiği eve dirlik getirir. Bir kez evlenir, kolay terk etmez. Çocukları az ama hayırlı olur.

Zuhal yıldızı bu er kişiye kuvvet vermiştir.

Zuhal yıldızı bu er kişiye kuvvet vermiştir.

Kardeşleriyle geçinemez. Pek dostu olmaz lakin herkes ona saygı duyar. Tahsilini tamamlarsa iyi olur. Çalışkandır, zengin olur. Tatlı dil bilmez. Beyaz hatunlarla daha iyi anlaşır. Kıskananı bol olur, lakin bu er kişiye büyü, nazar işlemez. Babası onu pek sever. Bir kez evlenir, erkek çocukları olur. Çocuklarla arası iyi olmaz ama onları korur. Miras yemese bile kendi çocuklarına miras bırakır. İnattır. Bol bol hayır duası alır. Yabancılarla dost olması, akrabalarıyla yakın olmasından daha hayırlıcadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5660
4324
2284
1691
1226
966
959
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu hatun atik olur, çalışkan olur. Hayırlı evlattır. Erkek çocuğu olur. Tatlı dil bilmez. Lakin kısmeti açıktır. Bir kere evlenir. Ömrü uzun olur, sıhhatlidi... Devamını Gör

Narmin

Zühre yıldızı bu hatuna iyi ahlak vermiş! 2 3 kere evlenmek ne ya?( uzak olsun

Sema Tarim

Zühre yıldızının seçtiği hatunun kısmeti hep açık olur. Gezmesi, evde oturmasından daha hayırlıcadır. Doğurgan olur. Safra kesesi hastalıkları olsa da uzun ö... Devamını Gör