Görüş Bildir
Haberler
Bize Derdini Anlat Sana Çaresini Söyleyelim!

Bize Derdini Anlat Sana Çaresini Söyleyelim!

Dr Oetker
09.12.2021 - 11:23

Derdi olmayan yoktur. Önemli olan bunlarla başa çıkış şeklimiz. Kısa sürede kendinizi çok daha iyi durumda bulabilirsiniz belki. Haydi teste.

Bu mevsimlerden hangisinde yataktan çıkmak istemezsin?

Arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl bu aralar?

Kendinle konuşur musun?

Bir gün sonraki işlerin için stres yaşar mısın?

Hayatta seni en üzen şey ne?

Sabah kalktığında modun nasıl olur?

Biraz Dinlenmelisin!

Sen belli ki baya bi' yorulmuşsun. Son zamanlarda her şeyin üstüne üstüne gelmeye başladığını hissediyorsun. Belki de senin için problemleri çözmenin kaynağı şöyle iyi bir uykudan geçiyor. Uykuya dalmanın en güzel yolu Dr. Oetker'den bir bardak Sıcak Çikolata olacak. Bir anda hayat sana daha az karamsar gelmeye başlayacak. Tüm sorunların bir anda ufak meseleler haline gelecek.

Kendine biraz zaman tanımalısın!

Kendine biraz zaman tanımalısın!

Evet, her şey son dönemlerde üst üste gelmiş gibi gözükebilir ama durup dinlenmeye biraz ihtiyacın var gibi. Atacağın adımların kararını vermenin en doğru yolu, olaylara biraz geniş pencereden bakmak. Bu yüzden bir eline dakikalar içinde hazırlayabileceğin Dr. Oetker Salep'ini alıp biraz uzan. Kendini çok daha iyi hissedeceksin. Merak etme her şey sonunda olması gerektiği gibi olacak!

Yeni başlangıçlar yapmalısın!

Sen bu aralar günlerini aynı şekilde yaşamaktan biraz bunalmışsın. Kendini hiç olmadığın kadar yerinde sayar hissediyorsun. Belki de yeniden üretken hissetmek için yeni başlangıçlar yapmanın zaman gelmiştir. Yeni haline hazırlanmak için tek yapman gereken Dr. Oetker'den bir bardak Zencefilli & Karanfilli Salep içip derin bir nefes almak. Bir yola çıktın mı gerisi ip söküğü gibi gelecek.