Görüş Bildir
Haberler
Bize Burcunu Söyle Hangi Psikolojik Rahatsızlığa Yatkın Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Burcunu Söyle Hangi Psikolojik Rahatsızlığa Yatkın Olduğunu Söyleyelim!

Trex
27.05.2018 - 20:00

Burçların türlü türlü yorumlanma şekli vardır. Peki hangi burcun hangi rahatsızlığa daha yatkın olduğunu biliyor musunuz? Peki ya sevgiliniz ve arkadaşlarınız burcuna bakmaya ne dersiniz?

Not: Biz hekim değiliz, teşhis koymuyoruz. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım burcunu...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç / Şizofreni!

Koç / Şizofreni!
payload37.cargocollective.com

Koç burcunun en öfkeli ve sürekli öfke patlamaları yaşayan burç olduğu tartışmasız bir gerçek. Sizin algılama yeteneğiniz üst düzeyde. Etrafındaki olaylara şüpheyle yaklaşıyorsun. Etrafında gerçekleşen her şey sana diğer insanlara gözüktüğünden farklı görünüyor.. Bazen gerçeklikten uzaklaşabiliyorsun. Bu da senin şizofreniye daha yatkın olduğun  anlamına gelebilir...

Boğa / Depresyon ve Sınırda Kişilik Bozukluğu!

Boğa / Depresyon ve Sınırda Kişilik Bozukluğu!
cocukpsikolojimerkezi.com

Hepimiz Boğa burcunun ne kadar duygusal olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda sizin nasıl bir anda sinir küpüne dönüştüğünü de biliyoruz. Duygularının üstesinden gelemediğin zaman sinir oluyorsun ve seni zaptetmek çok zorlaşabiliyor. Bu yüzden Boğa burcu Depresyon ve Sınırsal Kişilik Bozukluğu'na daha yatkındır. Biraz sakin ;)

İkizler / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu!

İkizler / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu!
iasbh.tmgrup.com.tr

İkizler burcu sosyal ilişkilerindeki başarılarıyla bilinirler fakat fazla sosyal ilişki sizin psikolojik olarak sıkıntıya düşmenize sebep olur. Her şeyle aynı anda ilgilenme istiğin yüzünden dikkat eksikliği problemiyle karşı karşıya kalıyorsun. İkizler burcu Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu'na daha da yatkındır. Aynı zamanda İkizler burçları öğrenme problemleri yaşarlar. Sosyalleşmeyi abartmamakta fayda var ;)

Yengeç / Histerik Kişilik Bozukluğu!

Yengeç / Histerik Kişilik Bozukluğu!
3.bp.blogspot.com

Yengeç burcunun başlıca ihtiyaçları, sevgi, bulundukları ortamda kabul görmek ve birilerine bağlanmaktır. Sürekli dikkatlerin üzerinde olmasını istiyorsun ve dikkatin üzerinde olmadığı ortamlarda bulunmamaya çalışıyorsun. Çok duygusalsın ve istediğini alamadığında kriz geçirebiliyorsun. Bu sebepten Yengeç burcu Histerik Kişilik Bozukluğu'na daha yatkındır. B

Aslan / Narsistik Kişilik Bozukluğu!

Aslan / Narsistik Kişilik Bozukluğu!
i.cnnturk.com

Aslan burçları çok gururlu ve kendilerini beğenen kişilerdir. En iyisini yapana kadar savaşıyorsun. Bazen  hedefine ulaşmaya çalışırken başkalarına verdiğin zarardan haberin bile olmuyor. Hırs biraz gözünü karartmış gibi.  Bu yüzden burcun Narsistik Kişilik Bozukluğu Aslan burcuyla  bağdaştırılır.

Başak / Obsesif Kompülsif Bozukluk!

Başak / Obsesif Kompülsif Bozukluk!
www.sempsikoloji.com

Aşırı detaycı ve titizsin. Evde kitaplar düzenli olacak, Halının kenarı biraz kaysa yerinde duramazsın. Titizlik hastası denilecek bilecek ölçüde temizliğe düşkünsün. Eh bu kadar detaycı olunca da sizin burcunuz Obsesif Kompülsif Bozukluğa daha çok yatkın oluyor.

Terazi / Bipolar Manik Depresif Bozukluk!

Terazi / Bipolar Manik Depresif Bozukluk!
i.gazetemsi.com

Kişinin, depresif eğilimlerin yoğun yaşandığı dönemlerle, taşkınlık, coşkunluk olarak tanımlanabilecek mani dönemleri yaşadığı, bu bağlamda Bipolar Bozukluk ya da Manik Atak olarak tanımlanan bir rahatsızlıktır. Yani bipolar kişinin duygu durumları aşırı uçta değişir. Bir dakika önce neşeyle dolup taşarken, bir dakika sonra melankoli çukurlarına düşer. Bunlar sana oldukça tanıdık değil mi?

Akrep / Othello Sendromu!

Akrep / Othello Sendromu!
www.haber2e.com

Akrep burçlarında tamamlanma dürtüsü vardır ve yalnız oldukları zaman kendilerini değersiz hissederler. Fazlasıyla kıskançlardır. Bu yüzden Othello Sendromuna yakalanmaya daha yatkınlardır.

Yay / Panik Atak!

Yay / Panik Atak!
barisgurkas.com

Yay burcu beklenmedik bir şey karşısında korkak ve gereğinden fazla endişeli olur. Bu onların hassaslığını gösterir. Bu fazla hassasiyet onları Panik Atağa yatkın olarak göstermemize sebep olur.

Oğlak / Megalomani!

Oğlak / Megalomani!
www.pisikonet.com

Oğlak burcu hayatlarındaki her şey düzende gittiği zaman en mutlu ve rahatlamış burçtur. Bazen bazı şeylere sahip olmasalar bile sahiplermiş gibi davranabiliyorsun. Güç ve başkalarını kontrol etme dürtülerin var. Başka bir deyişle, Megalomanyaksın :) Megalomanya, mükemmelliyetçilik ve kendine güvenle karıştırılsa da bir kişilik bozukluğudur. Aman dikkat diyoruz...

Kova / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu!

Kova / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu!
www.nddanismanlik.net

Kova burcu aynı mekanda kalmayı sevmez. Sen de sevmiyorsun :) Her zaman başka planlar peşinde koşuyorsun. Bu yüzden etraflarındaki şeylere kolay kolay  odaklanamıyorsun. Sende DEHB (ADHD), yani dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var. Bu hastalığa sahip olanlarda: Dikkat dağınıklığı, hiperaktivite, düşüncesizce hareket etme ve yaşına göre hareket etmeme gibi durumlar gözlenir. Tanıdık geldi, değil mi? Evet, herhangi bir şeye konsantre olmakta oldum olası zorlandın. Son olarak, en zorlandığın konu, insanları dinlemek: Bir kulağından giren, öbüründen çıkıyor senin.

Balık / Histriyonik Kişilik Bozukluğu!

Balık / Histriyonik Kişilik Bozukluğu!
www.guncelpsikoloji.net

Sende anksiyete bozukluğu var. Sen çok fazla kafaya takan birisin; bu yüzden sürekli kendin ve sevdiklerin için kaygı duyuyorsun. Bazen de ortada hiçbir sebep yokken endişeye kapılıyorsun. Rahat bir insan değilsin, sürekli diken üstünde oturuyor gibisin. Galiba ayrıntıcılığından ileri geliyor bu. Bizce biraz rahatlayıp, endişelerini mutluluğa çevirmen gerekiyor. Bu yüzden Histriyonik Kişilik Bozukluğu hastalığına uygun belirtileri gösterirler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
866
253
201
138
100
98
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Kok

psikolojik bozukluklari eglence amacli kullanilmayacak kadar hassas konulardir. boyle yanlis bir icerigin acilen kaldirilmasi gerekiyor. lutfen biraz daha ha... Devamını Gör

Aymira Ay

Terazi / Bipolar Manik Depresif Bozukluk!

Ayşegül Akkaya

OLABİLİR AQ KENDİMDEN ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM ŞUAN