Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Oda Dekore Et Burcunu Tahmin Edelim!

etiket Bize Bir Oda Dekore Et Burcunu Tahmin Edelim!

Sen seç biz burcunu tahmin edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İlk olarak kendine bir kanepe seç.

4. Odanın zemini nasıl olsun?

5. Işıksız olmaz tabii ki. Işıklandırma nasıl olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Odanın duvar rengini de seçer misin?

7. Son olarak odana bu televizyonlardan hangisini alırdın?

Akrep!

Akrep!

Tercihlerine göre senin burcun akrep olmalı. Su grubu içerisinde yer alan akrep burcunun en temel özelliği sezgi gücünün fazlasıyla gelişmiş olmasıdır. Aynı zamanda fazlasıysa analizci bir yapıları vardır. Bu nedenle detaylara çok takılır. Tabi tüm bunların yanında acımasız bir yanı da vardır. İşte tüm bunlar seçimlerine yansımış durumda.

Aslan!

Aslan!

Tercihlerine göre senin burcun aslan olmalı. Ateş grubu içerisinde yer alan aslan burcunun en belirgin özelliği eli açık, her konuda bonkör olmasıdır. Yaratıcı insanlardır ve oldukça yeteneklidirler. Bu özelliklerinin hepsi aynı şekilde seçimlerine yansımış durumda.

Balık!

Balık!

Tercihlerine göre senin burcun balık olmalı. Su grubuna ait olan balık burcunun en temel özelliği aşırı derece duygusal olmasıdır. Tabi bunun yanında da sezgi güçleri çok gelişmiştir. Altıncı hislerine çok güvenirler. Çok duygusal olmalarına rağmen mantık ile hareket ederler. İşte tüm bunlar seçimlerine yansımış durumda.

Başak!

Başak!

Tercihlerine göre senin burcun başak olmalı. Toprak grubu içerisinde yer alan başak burcunun en temel özelliklerinden biri alçak gönüllü olmalıdır. Aynı zamanda fazlasıyla detaycı ve analizci bir karaktere sahiptir. Hep ince ayrıntılarda takılı kalır. Titizliğe olan düşkünlüğü de cabasıdır. İşte tüm bu özelliklerin burada ki seçimlerine de yansımış durumda.

Boğa!

Boğa!

Seçimlerine göre senin burcun boğa olmalı. Tercihlerine çokca yansımış bu karakterin. Toprak grubundan olan burcunun özelliklerini taşıyorsun. Soğukkanlı bir insansın. Ve alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlısın.Bunların yanında birini sevdiğin zaman tam seviyorsun ve sadık kalıyorsun. Sabırlı ve sevecen bir yapın var. Tüm bunlar seçimlerine de yansımış durumda.

İkizler!

İkizler!

Seçimlerine göre burcun senin burcun ikizler olmalı. Hava grubundan olan ikizler burcunun en temel özelliği çok fazla değişken olmasıdır. Ve tabi bunu yanında oldukça konuşken bir yapıları vardır. İnsanlar senin canlılığına, sempatikliğine hayranlar kalıyorlar. Kendine fazlasıyla güveniyorsun. Bunların hepsi seçimlerine fazlasıyla yansımış durumda.

Koç!

Koç!

Seçimlerine göre senin burcun koç olmalı. Ateş grubunda yer almandan dolayı sıcakkanlı ve hareketli bir yapın var.İnsanlara bu samimiyetini yansıtıyorsun. Bu nedenle insanlar tarafından çok da seviliyorsun.Aynı zamanda girişken bir ruha sahipsin. Asla geride durmayı sevmezsin.Maceracı bir ruhun var. Cesur ve özgürlükçüsün de aynı zamanda. Bu karakterin seçimlerine çokca yansımış.

Kova!

Kova!

Tercihlerine göre senin burcun kova olmalı. Hava grubuna ait olan kova burcunun en temel özelliklerinden birisi insancıl, dost ve bir o kadar da dost canlısı olmasıdır. Fazlasıyla sempatik ve iyi kalpli insanlardır. Tüm bunların yanında idealist bir duruşları da vardır. İşte tüm bunlar seçimlerine de yansımış durumda.

Oğlak!

Oğlak!

Tercihlerine göre senin burcun oğlak olmalı. Toprak grubuna ait olan oğlak burçlarının en temel özellikleri arasında kararlı, güvenilir, disiplinli oluşudur. Aynı zamanda sabırlı insanlardır. İnsanlar ona çok güvenirler ve sırlarını paylaşırlar. Böyle de bir özelliği vardır. İşte tüm bunlar seçimlerine de yansımış durumda.

Terazi!

Terazi!

Tercihlerine göre senin burcun terazi olmalı. Hava grubuna ait terazi burcunun en temel özelliklerinden birisi sevimli olmasıdır. O kadar sempatik. romantik bir insandır ki onu sevmemek elde değildir. Aynı zamanda idealist bir insanlardır. İşte tüm bu özellikleri seçimlerine de yansımıştır.

Yay!

Yay!

Tercihlerine göre senin burcun yay olmalı. Ateş grubuna ait olan yay burcunun en temel özelliklerinden biri oldukça neşeli olmasıdır. Bir çok adaletli insanlardır. Haksızlığa hiçbir şekilde gelemezler. İş bilir yapıları sayesinde de çok dikkat çekerler. İşte tüm bu özellikleri seçimlerine yansımış durumda.

Yengeç!

Yengeç!

Tercihlerine göre senin burcun yengeç olmalı. Su grubundan olan yengeç burcunun en temel özelliklerinden birisi koruyucu olmalıdır. Sevdiği insanları çok fazla sahiplenir ve korur. Evine bağlı ve aynı zamanda becerikli insanlardır. Seninde her konuda olan becerikliliğini bilmeyen yoktur. Karakterin adeta seçimlerine yansımış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2324
613
352
168
161
114
113
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pembe

daha les secenekler olamazdi heralde

öykü

şu burç testlerinde gerçekten burcunu doğru bilen test var mı acaba kdmwkdmdof yine yanlış