Görüş Bildir
Haberler
Bize 1 Haftalık Planını Söyle, Sana Ne Kadar Yetişkin Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize 1 Haftalık Planını Söyle, Sana Ne Kadar Yetişkin Olduğunu Söyleyelim!

Comic Sans Ms
02.10.2017 - 02:38

Haftanın günlerini nasıl geçiriyorsun? Soruları cevapla, ne kadar yetişkin olduğunu tahmin edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bugün günlerden pazartesi diyelim: Sabah, işe gitmeden önce ne yaparsın?

2. Salı akşamı oldu ve işten çıkıp eve geldin. Hangisini yapmayı tercih edersin?

3. Peki, çarşamba akşamı arkadaşlarla yemeğe çıktınız. Kaç gibi eve dönersin?

3. Peki, çarşamba akşamı arkadaşlarla yemeğe çıktınız. Kaç gibi eve dönersin?

4. Perşembe akşamı yemeğe misafirlerin var. Onlara ne hazırlarsın?

5. Cuma akşamı dışarıya çıktın. Ama nereye?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak, hangi hafta sonu planı senin için doğru tercih?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Asla yetişkin değilsin!

İçinde gerçek bir çocuk saklayan, hanimiş bizim çılgın üyemiz. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjin ve bu enerjine kaptırdığın bi' dolu arkadaş grubun var. Kendinin ve etrafındakilerin sıkıcı hayatlarına güneş gibi doğuyorsun. Ama unutma ki, bu hayatın da -sen ne kadar gözünü kapatsan da- bir diğer yüzü, sıkıcı ve sorumlulukla yüklü bir tarafı var. Az biraz büyümemiz mi lazım ne dersin?

Yetişkin sayılmazsın!

Anladığımız kadarıyla sorumluluk alması gerektiğini bilse de tabiri caizse 'sülalesi raad' biriyle karşı karşıyayız. 😂 Hayatın getirilerine ve sorumluluklarına karşı hala içindeki çocuğu yaşatabilen birisin. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi de çok iyi biliyorsun. Ya sen var ya sen... Seviyosun bu hayatı!

Neredeyse bir yetişkinsin!

Hayat seni hatırı sayılır derecede büyütmüş diyebiliriz, bunun yanında hayatını organize edebilme yeteneğin de bir o kadar gelişmiş. Yine de her şeye rağmen çocuk bir tarafın kalmış, hatta özenle saklanmış diyebiliriz.😉 İyidir iyidir, biz sevdik bu ayarı!

Dengesiz bir yetişkinsin!

Şöyle bir bakınca tam anlamıyla bir yetişkinsin, fakat değilken de hiç değilsin. Bir acayipsin! Hayatındaki düzeni genel olarak çok iyi oturtmuş, sorumluluk sahibi ve planlı biri olduğunu söyleyebiliriz. Ama sonuçta makine değilsin ya, nadiren de olsa ipin ucunu kaçırıyorsun. İşte o zaman içinden çıkan çocuk da tam çıkıyor, fena bozuyorsun. Aman be yüklenme kendine, sana o kadar şımarmak az bile.

Oldukça sevimli bir yetişkinsin!

Hayattan beklentilerini karşılayan bir düzene sahipsin. (Sana en fazla, yaşlandığın zaman sahil kenarında domates yetiştirdiğin bahçeli bir evin hayalini kurdurabiliriz 😅) 

İşin, oturmuş bir çevren ve belirli bir yaşam tarzın var. Dinç görüntünün altında minnoş bir emekli yatıyor desek yeridir.

Tam anlamıyla bir yetişkinsin!

Saygı duyar, hayran kalırız...Sen yetişkin kelimesinin vücut bulmuş halisin. Böyle mükemmelliyetçiliği, böyle yaşam düzenini bir tek profesyonel iş adamlarında görmüştük seni görene kadar. Gereken her şeye yeterli vakti ayırabiliyor ve vaktini olabilecek en verimli şekilde kullanıyorsun. Hayatı plan yapmış sallıyorsun. 

Sana verebilecek tek önerimiz, arada içindeki çocuğu serbest bırakmaya ihtiyacın olabilir ve bazen anı yaşamak da en güzel deneyimdir. 😉

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
448
212
177
54
30
29
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çalışmadığı halde testi yapanlar?

Alp Eren A.kaya

lan ben zaten öldüm gömenim yok sen yetişkinlikten bahsediyon...

Gizem Yenikler

Yetişkin sayılmazsın!