Görüş Bildir
Haberler
Biz Değil, Falın Söylüyor: Aşkı Ne Zaman Bulacaksın?

Biz Değil, Falın Söylüyor: Aşkı Ne Zaman Bulacaksın?

miray soysal
04.12.2023 - 16:32 Son Güncelleme: 11.12.2023 - 19:33

Belki de aşkı çok uzun zamandır arıyor ama bulamıyor olabilirsin. Hiç üzülme çünkü herkesin aşkı bulma süresi farklıdır ve  zamanlama kişiden kişiye değişir. Peki, sen daha ne kadar bekleyeceksin? İşte bu test sana aşkı ne zaman bulacağını söylüyor. Heyecanlandın değil mi?

O zaman başlayalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım, ne zamandır aşkı arıyorsun?

2. Söyle bakalım, sence aşk olmadan ilişki yürür mü?

3. Uzak mesafe ilişkisi hakkında ne düşünüyorsun?

4. Hayallerini süsleyen bir çift fotoğrafı seçmeni istiyoruz.

5. Şimdi de aşkı düşünüp bir kart seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hatalardan hangisi senin için affedilmez?

7. Bir fincan seç de neyse halin çıksın falin :)

8. Son olarak, burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

3 ay sonra bulacaksın!

Gözlerini dört aç ve etrafına bak. Çünkü aşkı doyasıya yaşayacağın o kişiyle karşılaşman an meselesi. Nasıl tanışacağınızı tam olarak kestiremiyoruz fakat sizin aşk hikayeniz benzersiz olacak, bunu hissedebiliyoruz. Onu ilk gördüğün an doğru kişi olduğunu anlayacaksın. Gözünü ondan alamayacak, yanından ayrılsın istemeyeceksin. Yani, sen bu yaz ayına dikkat et çünkü aşkın sana getireceği mutluluk ve heyecan çok yakın!

1 yılın var!

Aşk çoğu zaman beklenmedik yerlerden gelir. Senin aşkın da beklemediğin bir anda gelecek ve bu zamana kadar yaşadığın ilişkileri sana unutturacak. Seni gerçekten seven ve kendisine aşık eden biriyle olacaksın. Sadece aşkı yaşama konusunda biraz daha cesaretli olman lazım. Bir de aşkı çok uzaklarda aramaman gerek. Çünkü gözünün önünde de sen onu görmüyormuşsun gibi geldi bize. :) Aşkı kucaklamak için çabala ama acele etme çünkü daha bir yılın var!

2 yıl içinde!

Şu an belki de yaşadığın olumsuz tecrübelerden ya da çevrendekilerin yaşadıklarından aşka olan inancın yavaş yavaş bitiyor olabilir ama merak etme, senin inancını alevlendirecek biriyle karşılaşacaksın! Kendini aşka açık tutup yeni insanlarla tanışma konusunda önyargılı olmazsan, hayatını anlamlı bir şekilde paylaşabileceğin partneri 2 yıl içinde bulacaksın. Evet biraz uzun bir zaman farkındayız ama sonunda bir ömür mutlu olacaksın. Geç olsun da güç olmasın yani! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
28
13
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın