Görüş Bildir
Haberler
Bitkisel Maskelerle Sivilce İzlerinden Kurtulun

Bitkisel Maskelerle Sivilce İzlerinden Kurtulun

Melda Köksal
20.08.2014 - 12:09 Son Güncelleme: 20.08.2014 - 14:26

Yüzde oluşan sivilce lekeleri baş edilmesi zor lekelerdir. Lakin doğada her şeyin bir çözümü olduğu gibi sivilce izlerinden kurtulmanın da bir çözümü var. İşte yüzünüzdeki sivilce izlerini yok edecek bitkisel çözüm önerileri…

Sivilce İzleri İçin Yumurta Akı Maskesi Tarifi

Yumurta akı (1 tane çiğ), Pastane mayası (2 yemek kaşığı), Limon suyu (1 çay kaşığı), Çiçek balı (1 çay kaşığı) 

Hazırlanışı Yukarıda verdiğimiz malzemeleri verilen ölçülerde cam bir kaseye ekleyin ve tahta kaşık yardımı ile iyice karıştırın. Temiz cildinize uygulayıp yaklaşık 20 dakika bekleyin. Süre sonunda cildinizi ılık su ile temizleyin. Maskeyi düzenli olarak en az haftada bir kere uygulayın.

Sivilce İzleri İçin Domates Maskesi Tarifi

Domates (1 tane), Un (yeterince).

Hazırlanışı Domatesi rendeleyin ve içerisine unu katıp karıştırın. Cildinize uygulayıp 15 dakika bekleyin. Süre sonunda yüzünüze ılık su ile masaj yaparak maskeyi temizleyin. Bu maskeyi cildinize uygulamadan önce alerji testi yaptırmanız uygun olacaktır. Bu maske özellikle yağlı ciltler için uygundur. Maskeyi düzenli olarak her hafta uygulayabilirsiniz.

Sivilce İzleri İçin Maden Suyu Maskesi Tarifi

Limon, Maden suyu (1 bardak ).

Hazırlanışı 1 bardak maden suyunun içine limon suyunu ekleyip sabah ve akşamları günde iki defa cildinizi bu karışımla temizleyin. Peşinden nemlendirici kullanın. Karışımı gün aşırı uygulamanız etkili olacaktır.

haber kaynağı: 724saglik.org/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
9
6
5
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Gülerce

http://birsaglikbilgisi.com/sivilce-maskesi.html bu sitede de benzeri bir maske görmüştüm ancak sizin maskeniz çok daha etkili. Tabi kardeşimde diğer sitedek... Devamını Gör