Görüş Bildir
Haberler
Biten İlişkisinin Ardından Derbeder Olup Eski Sevgilisini Asla Unutamayan Dört Burç

Biten İlişkisinin Ardından Derbeder Olup Eski Sevgilisini Asla Unutamayan Dört Burç

Entel Feridun
15.03.2023 - 09:19

Güzel başlayan ve dolu dizgin yaşanan aşklar kadar ayrılıklar da hayatın bir gerçeğidir. Ancak bazı burçlar için eski sevgililerini unutmak çok zor olabiliyor. Bunlar genellikle alışkanlıklarına bağlı ya da aşka aşık özellikleri olan karakterler olmalarından kaynaklı. Peki hangi burçlar ayrılığın acısını uzun süre üzerlerinden atamıyor, bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yengeç burcu

1. Yengeç burcu

Listenin başında Yengeç burçları geliyor. Yengeç burçları su elementine mensup duygusal ve anaç kişiliklerdir. Birini sevdiklerinde bundan emin olurlar. Flört etmeyi sevseler de duygusal anlamda sahiplenmek onlar için önemli bir adımdır. Yani, bir ilişki yaşıyorsa bu mutlaka yoğun duygulara sahip olduğu içindir. Dolayısıyla onlar için her türlü ayrılık zamansızdır. Eski sevgililerini hayatlarından asla çıkarmazlar. Yıllar geçse bile bir telefon uzakta olurlar.

2. Başak burcu

2. Başak burcu

Başak burçları analitik zekası ve detaycı özelliği ile adeta bu listede ne işi var, dediğiniz burçlardandır. Ancak gözden kaçırılan bir nokta Başak burcunun tam da bu titiz özellikleri nedeniyle aşkta çok seçici olduklarıdır. Dolayısıyla bir Başak burcu hayatına birisini alırken ince eleyip sık dokur. Hayatından birini çıkarması da sağlam olmalıdır ancak bu zaman alır. Çok acı çeker ama adını bile unutabilir.

3. Terazi burcu

3. Terazi burcu

Terazi burçları doğuştan gelen sevgi dolu kalpleri ile herkese ışık saçarlar. Bir ilişki yaşıyorsa da hakkını verir. Duyguları çoğu zaman mantığından önce geldiği için ayrılık onları üzebilir. Bu her şeyden önce anılar ve alışkanlıkla ilgilidir. Çünkü Terazi burcu aslında flörtöz bir burçtur.

4. Oğlak burcu

4. Oğlak burcu

İşkolikliği ile ezberlediğimiz Oğlak burçları için hayatına birini almak çıkarmaktan daha zordur. Eğer bir ilişki içerisindeyse o kişiye çok emek verir. İlişki bittiğinde ise bu süreci atlatması ve özgürlüğüne alışması zaman alabilir. Çünkü Oğlaklar geleneksel anlayıştadır ve alışkanlıkları ya da yaşanan anıları unutmak onu depresif yapabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın