Görüş Bildir
Haberler
Birgün Zengin Olacağınızın 6 İşareti (Kaç Tanesi Sizde Var?)

Birgün Zengin Olacağınızın 6 İşareti (Kaç Tanesi Sizde Var?)

Serhan Ozulup
14.01.2018 - 19:26

1. Sürekli Öğrenmek

Tüm başarılı, zengin insanlar birer öğrenme makinalarıdır. Öğrenmeye, kendilerini geliştirmeye aşırı ilgi duyarlar ve günlerinin bir bölümünü mutlaka kendilerini geliştirmeye, okumaya ayırırlar. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Warren Buffett “ne kadar çok öğrenirseniz hayatta o kadar çok kazanırsınız” demiştir. Bu her şeyi açıklamaktadır.

Kaynak: http://serhanozulup.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kararlılık

Tüm zengin insanlar diğer tüm insanlar gibi hayatta başarısızlığa uğramış, hatalar yapmıştır. Fakat onları çoğunluktan ayıran en önemli özellik asla pes etmemeleridir. Elon Musk, Jack Ma, Bill Gates, Richard Branson, Steve Jobs ve daha nice başarılı insanlar tekrar tekrar başarısızlık yaşamışlar fakat asla pes etmemişlerdir. Kararlılık zengin olma yolunda gerekli olan en önemli özelliktir.

Kaynak: http://serhanozulup.com

3. Vizyon

Zengin insanlar her zaman büyük düşünürler. Çünkü büyük düşünen, standartlarını yüksek tutan insanlar her zaman onunla orantılı miktarlar elde ederler. İnsanların çoğu küçük düşünür, büyük hedeflere, vizyona sahip değildir. Kendinizi belli limitle sınırlandırmak asla büyük harekete geçmeyeceğiniz yani asla büyük kazanamayacağınız anlamına gelir.

Kaynak: http://serhanozulup.com

4. Harekete Geçmek

İnsanların çoğu korkularının, endişelerinin onları durdurmasına izin verirken başarılı insanlar her zaman tüm bu korku ve endişelere rağmen büyük harekete geçerler. Diğer insanların yapmaktan çekindiği şeyler yaparlar ve bunun sonucunda da diğer insanların sahip olamadıklarına sahip olurlar.

Kaynak: http://serhanozulup.com

5. Çevre

Zengin insanların en büyük sırlarından biri de çevrelerini hep kendileri gibi ve hatta kendilerinden daha başarılı insanlarla donatmalarıdır. Çevrenin elde ettikleri sonuçlara doğrudan etki ettiğini çok iyi bilirler bu nedenle sürekli çevrelerini kaliteli, başarılı insanlarla genişletirler. Yanlış, negatif kimseyle takılmazlar.

Kaynak: http://serhanozulup.com

6. İstek

Zengin insanlar ne istediklerini çok iyi bilirler ve bu nedenle her zaman hayattan büyük isterler. Arzularını, iştahlarını asla yitirmezler. Diğer insanlar bunu açgözlülük gibi algılar fakat onlar gerçek potansiyellerine ulaşmak için, standartlarını sürekli yükseltmek için hayattan hep büyük isterler.

Kaynak: http://serhanozulup.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın