Görüş Bildir
Haberler
Birbirinden Lezzetli Soslar Yapacağınız Kullanışlı Tencereler

etiket Birbirinden Lezzetli Soslar Yapacağınız Kullanışlı Tencereler

güzpilici
26.12.2021 - 20:45

Tencere seçimi yapacağınız yemeklerin lezzetini artırmada önemli rol oynar. Her yemeğin farklı bir tenceresi vardır. Nefis soslar hazırlamak için en temel ihtiyacımız o sosu yapacağımız sos tencereleridir. Seçmemiz gereken en çok tercih edilen sos tencerelerini sizler için derledim. Gelin birlikte bakalım! 

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lezzetli soslar benim işim diyenler burada mı?

En lezzetli sosları ben yaparım bu konuda kimse benimle yarışamaz diyenler elbette vardır. İddialı sosları hazırlamak için ihtiyacınız olan sos tenceresi seti burada!

Kullanıcı yorumu:

Ürünün boyutları o kadar güzel ki bazı markalarda ki sosluklar oyuncak gibi oluyor özellikle büyük boyunun içinde 1-2 kişilik yemek bile pişirilir çok beğendim kargosu da müthişti.

2. Sos tenceresi kullanmak mutfakta size kolaylık sağlayacaktır.

İster hazırlayacağınız soslarda kullanabileceğiniz isterseniz de tek kişilik bir yemek yapmak istediğinizde kullanacağız bu tencereyi iyi ki almışım diyeceksiniz.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Severek kullandığım tencere. gerçekten harika. Kargo hızlı ve paketlenmesi güzeldi. boyutu ideal ne çok küçük ne çok büyük ideal sos tenceresi bayılarak ve severek kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım.

3. Bir sos tenceresinden daha fazlası.

Bu sos tenceresinin güzelliği kapaklı olması. Sosunuzu, çorbanızı ya da yemeğinizi rahatça yapabileceğiniz mutfağınızda yerini alması gereken bir tencere.

Linki burada.

4. Akşam yemeğinden kalanları koymak için tercih edilebilir.

4. Akşam yemeğinden kalanları koymak için tercih edilebilir.

Yemek sonrası tencerenin dibinde kalanları bu küçük ve kapaklı sos tenceresine de koyabilirsiniz. Böylece büyük tencereleri buzdolabına sığdırma derdinden kurtulmuş olursunuz. 

İndirime girmişken bunu kaçırma.

Kullanıcı yorumu:

Muhteşem bu nasıl bir tencere ya bide 2 yıl garantili böyle bir kalite görmedim hayatımda kütahya markasını tebrik ediyorum gerçekten👏🏻

5. Bu şirin tencereyi eklemeden olmaz!

5. Bu şirin tencereyi eklemeden olmaz!

Çeyiz alışverişinde olanlar, mutfağına renk katmayı sevenler bu tencereyi almak isteyeceğinizi biliyorum. Sos tenceresi olarak geçse de içinde kahvaltılarımızın vazgeçilmez besini olan yumurtalarınızı da haşlayabilirsiniz. Kısacası siz ne yapmak isterseniz bu tencere ile yapabilirsiniz.

İndirimdeyken kaçırmayın. Linki burada!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın