Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Yeşil Sahaların Yıldızıydı, Şimdi Çete Üyeleriyle Yaşıyor

Bir Zamanlar Yeşil Sahaların Yıldızıydı, Şimdi Çete Üyeleriyle Yaşıyor

Futbolculuk hayatında Inter, Fiorentina, Roma gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı futbolcu Adriano, şimdilerde ülkesinde çete üyelerinin arasına karıştı. Rio de Janeiro'nun en tehlikeli gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan Adriano'nun çete üyeleriyle beraber fotoğrafları basına yansıdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İspanyol gazetesi Marca’nın haberine göre, bir zamanlar Inter, Fiorentina, Roma gibi takımlarda oynayan Adriano, artık yaşamını ülkesi Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde sürdürüyor.

Brezilya’da ‘Favela’ denilen tehlikeli bir gecekondu mahallesinde yaşamına devam eden Adriano’nun çete üyeleriyle fotoğrafları basına sızdı. Eski futbolcuyu tıraş olurken ya da elinde silah tutarken gösteren fotoğraflar Brezilya’da ve dünyada ilgi çekti.

İngiliz Daily Star gazetesine göre ise Adriano, Rio’da Red Command (Kızıl Yönetim) adındaki bir çeteye güvenliği için bel bağlamış durumda. Adriano’nun bir fotoğrafı da gazeteye göre güvenliğini sağlayan bu çetenin üst düzey yöneticilerinden biriyle.

Adriano 2010 yılında da ‘uyuşturucu ticareti’ suçlamasıyla tutuklanmış, mahkemeye çıkmış ancak “kanıt bulunamadığı” gerekçesiyle 2014’te tüm suçlamalar düşürülmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
44
39
25
23
18
14
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mliyon tane Adriano var futbol dünyasında. Lakin akla bir kişi gelir. Efsanedir Adriano. :(

Devrim Can Erdogan

Bu adamın doğup büyüdüğü sokaklar o

Selcuq Abdullayev

Adriano Miami United da oynuyor