Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Profesyonel Birer Sporcu Olduklarına Şaşıracağınız 14 Ünlü

etiket Bir Zamanlar Profesyonel Birer Sporcu Olduklarına Şaşıracağınız 14 Ünlü

Fulin
22.08.2016 - 18:40

Birçok önemli sporcu, spor kariyerinden sonra şansını gösteri dünyasında da deniyor. Ya da tesadüfen yolları şöhretle kesişiyor. Profesyonel bir sporcuyken bambaşka alanlarda ünlü olan isimleri derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Caitlyn Jenner

1. Caitlyn Jenner

Kardashian'ların üvey, Kendall ve Kylie Jenner'ın öz babası olan ve geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonu ile gündeme gelen Caitlyn Jenner, Bruce Jenner ismi ile Montreal 1976 Olimpiyat Oyunları'nda dekatlonda altın madalya aldı. Bunun dışında pentatlon dalında da yarışan Jenner, sporculuğuyla şöhreti yakalayan başarılı bir atlet idi.

2. Sean Paul

2. Sean Paul
2. Sean Paul

Tüm ailesi su sporları ile uğraşan Sean Paul, 13 yaşından 21 yaşına kadar Jamaika su topu milli takımında oynadı; ki büyük babası ve babası da aynı takım için geçmişte su topu oynamışlardı.

3. Vera Wang

3. Vera Wang
3. Vera Wang

Rüya gelinlikleriyle ünlü tasarımcı eskiden profesyonel bir patenciydi. Geçmişinde artistik patinaj tecrübesi olan Vera Wang, Amerikan Olimpik takımına seçilmeyince şu anki kariyeri olan modaya yöneldi.

4. Winklevoss Kardeşler

4. Winklevoss Kardeşler

Mark Zuckerberg ile anlaşmazlıkları ile tanınan ve Facebook'un kendilerinden çalındığını iddia eden internet girişimcileri Winklevoss ikizleri, kürek alanında başarıları ile de biliniyorlar. Öyle ki 2008 Pekin oyunlarında iki tek yarışlarında 6. olarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.

5. Dwayne Johnson

5. Dwayne Johnson
5. Dwayne Johnson

Kaya lakaplı ünlü aktör NCAA'lerde iyi bir Amerikan Futbolu oyuncusu olarak da hatırlanıyor. Miami Üniversitesi 1991'de şampiyon olduğunda takımın en önemli oyuncularından biri olarak Dwayne Johnson öne çıkıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jason Lee

6. Jason Lee

My Name is Earl ile star olan Jason Lee, bir aktör olmadan önce 1980'lerde adından oldukça söz ettiren bir kaykaycıydı. Amerika'da uzun turneler yaparak, dönemin en önemli sporcuları arasına ismini yazdırmıştı.

7. Stacy Keibler

7. Stacy Keibler

Ne kadar spor olarak kabul edersiniz bilinmez ancak Amerika'da önemli bir spor olarak kabul edilen Amerikan Güreşi'nin en önemli kadın figürlerinden biri Stacy Keibler idi. Spor kariyerinin dışında oyunculuk, müzik ve elbette George Clooney ile yaşadığı büyük aşk sayesinde Stacy Keibler'ı herkes tanıyor.

8. Chuck Norris

8. Chuck Norris

Efsanevi oyuncu, 1967 yılında Amerika karate şampiyonu oldu. Onun ardından katıldığı Dünya Karate Şampiyonası'nda da altın madalya kazandı. Chuck Norris'in bu yeteneğini filmlerinde de gösterdiğini biliyoruz.

9. Kurt Russell

9. Kurt Russell

Babası da kendisi gibi bir beyzbolcu olan Kurt Russell, uzun seneler bu sporu yaptı.

10. Jason Statham

10. Jason Statham

Sevilen oyuncu, spor dünyasında uzun seneler boyunca yer aldı. Serbest dalış branşında başarıları olan Jason Statham, dalında dünya 12. liğine kadar yükselmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arnold Schwarzenneger

11. Arnold Schwarzenneger

Arnold Schwarzenneger, filmlerinde de kullandığı vücuduyla sinema kariyerinin öncesinde vücut geliştirme müsabakalarında bulundu. 15 yaşında başladığı vücut geliştirme serüveninde dünyanın en başarılı vücut geliştirme yarışması olan Mr. Olympia'yı tam 7 kez kazanarak tüm zamanların bir numaralı vücut geliştirme sporcusu haline geldi.

12. Burt Reynolds

12. Burt Reynolds

Amerika'nın uzak ara en popüler sporu olan Amerikan Futbolunu oynayan bu ünlü oyuncunun sporculuk yıllarında çok yetenekli olduğu biliniyor.

13. John Wayne

13. John Wayne

Efsane oyuncu, başarılı bir sporcu olarak, üniversitede okuma şansı buldu. Amerika'daki en önemli burslardan biri olan futbol bursu ile okumaya hak kazandı ancak derslerinin kötü olmasıyla bursunu kaybetti. Böylece oyunculuğa yöneldi.

14. Bubba Smith

14. Bubba Smith
14. Bubba Smith

2011'de kaybettiğimiz Polis Akademisi'nin koca adamı Hightower da Michigan State Üniversitesi'nin önemli bir Amerikan Futbolu oyuncusu olarak başladığı kariyerini oyunculuk ile sürdürmüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
106
62
47
46
45
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Believe

Arnold nasıl çökmüş ya.

Dr.Demokratikus

69 yaşıma geldiğimde -ki o yaşları görebileceğimi pek sanmıyorum- bu adam kadar enerjik ve şekilli bir vücuda sahip olayım daha ne istenir.

Pasif Kullanıcı

#1 bu adamı da Kardashian'lar böyle yapmış.Sihirli değnek gibiler gördüklerine,hatta görmediklerine bile soluğu ameliyatta aldırıyorlar :) bu arada Arnold am... Devamını Gör

esraasencann

Dwayne Johnson aynı zamanda eski bir güreşçi

Fez

Bildiğimiz güreş mi,yoksa şu güreş dedikleri sahte wwe güreşi mi.