Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Kalbimizin Arka Sokaklarda Atmasına Neden Olan Grup: Backstreet Boys

Bir Zamanlar Kalbimizin Arka Sokaklarda Atmasına Neden Olan Grup: Backstreet Boys

Fulin
04.04.2016 - 01:32

Çoğu genç kıza müziği sevdiren ve ilk kez ünlü bir isme aşık olmayı öğreten grup Backstreet Boys, hala aktif olan ender gruplardan. Gençliğimizin önemli parçalarından biri olan Backstreet Boys'u hatırlıyoruz.

Takvimler 1996'yı gösterdiğinde hayatımıza girdi Backstreet Boys.

Doğal olarak o dönem çocuk ve genç olan, yani 70'li yılların sonunda ve 80'li yıllarda doğmuş olan kızların ilgisini çektiler.

Onlardan önce New Kids On The Block ve Take That vardı, ancak onların hitap ettiği jenerasyon farklıydı. Amerikalı grup tüm dünyada büyük ses getirdi.

Doğru düzgün internetin bile olmadığı bir dönemde tüm dünyadan genç kızları bir araya getiren bir çılgınlığa dönüştüler.

Nick Carter, A. J. McLean, Howie Dorough, Kevin Richardson ve Brian Littrell'dan oluşan Backstreet Boys kadrosunda tüm boyband'lerde olduğu gibi herkesin bir favorisi vardı.

Çıkış albümleri "Backstreet Boys", ikinci albümleri "Backstreet's Back", üçüncü albüm "Millenium" ve dördüncü albüm "Black&Blue"; dünyada çok büyük bir başarı kazandı.

Şu an One Direction ne ise, o zamanlar Backstreet Boys oydu.

Başarılı albümler ile zirveye ulaştıktan sonra bir süre müziğe ara verdiler.

Tabii ki herkes bir sonraki adımın solo kariyer olacağını biliyordu; ancak Nick Carter'ın ilk solo albümü "Now or Never" maalesef büyük başarı yakalayamadı.

2005'te geri döndüklerinde doğal olarak çok daha olgunlaşmışlardı. Ancak her grubu bekleyen kaçınılmaz son, onları da buldu.

Kevin'ın ayrılığının ardından grup dağılmadı. Turnelere ağırlık veren dörtlü, iki de albüm çıkardı. Ancak bir anlamda hep eksiklerdi.

"In a World Like This" biraz aceleye gelmişti, şimdi ise grup orijinal kadroyla büyük bir geri dönüşe hazırlanıyor.

"In a World Like This" biraz aceleye gelmişti, şimdi ise grup orijinal kadroyla büyük bir geri dönüşe hazırlanıyor.

Birkaç ay önce baba olan Nick Carter'ın açıklamasına göre Backstreet Boys büyük bir geri dönüşe imza atmaya ve tekrar orijinal kadroyla hayranlarının karşısında olmayı kutlamaya hazırlanıyor. 9 konserlik bir Las Vegas anlaşmasıyla başlayacak olan efsane grup; sonrasında yepyeni bir albüm için stüdyoya girecek. Her grup birer birer dağılırken onların hala bir arada olması oldukça anlamlı.

Backstreet Boys sevenleri için daima özel kalacak. ❤️

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
83
8
7
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?