Görüş Bildir
Haberler
Bir Tek Kanatları Eksik! En İdeal Eşlerin Kabin Memurlarından Çıktığının 17 Kanıtı

etiket Bir Tek Kanatları Eksik! En İdeal Eşlerin Kabin Memurlarından Çıktığının 17 Kanıtı

Çocukluğumuzdan beri hayranlıkla izlediğimiz, yetişkin olduğumuzdan beri de mesleklerine, yaşamlarına özendiğimiz kabin memurları... 

Sizce onlardan biriyle evlenmek nasıl olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kabin memurunda aranan ilk ve en önemli özellik sabır. Ne tesadüf ki sabır, sağlıklı evliliğin de anahtarıdır!

Kabin memurları dünyanın her yerinden bin türlü manyakla uğraşmak zorunda kalmış, bu sebeple seçilmiş kişilerdir: Onlar sabır taşıdır! Derin bir nefes alırlar ve beyaz et servis edilmediği için bağırarak söylenen sarhoş yolcuya tahammül ederler. Adeta hayranlık uyandırıcı bir toleranslılık hali!

2. Diplomatik ve kibar olurlar. Tatlı dilleriyle deliğinden çıkaramayacakları yılan yoktur.

Bir yolcuyu pencere kenarı koltuğundan kaldırıp, bebekli bir ailenin yanına oturmaya tatlı tatlı konuşarak kim ikna edebilir? Elbette kibar mı kibar bir kabin memuru!

Manipülasyonu, zarafet ve insan ilişkilerinin inceliğini çok iyi bilirler. Böyle bir insanı hayatınızda bulundurmak size her açıdan fayda sağlayacaktır.

3. Pratik çözümlerin insanı olurlar; sınırlı malzeme ve sınırlı zamanla, stresli bir ortamda dahi beceremeyecekleri şey yoktur.

Ağlayan bebeği susturmak için pet bardaklardan oyuncak yapmak, durmadan içmek isteyen sarhoş yolcunun bardağına alkol sürüp, içki diye yutturmak... Neler neler. Eğer havada uçan bir tenekenin içindeyseniz ve problemler çıkıyorsa, onları çözmeniz gerekir. Bunu da en iyi kabin memurları becerir!

4. Aşçı sayılmazlar ve yemek pişirmeye ayıracakları zaman fazla değildir fakat elleri meslek gereği çok hızlıdır, mutfakla da haşır neşir insanlardır.

Dolayısıyla diğer meslek grubundan eşler gibi size kırk çeşit mezeler, zeytinyağlılar sunmasalar bile, kısa sürede lezzetli ve basit yemekler hazırlayabilirler.

5. Buraya kadar belirttiğimiz maddelerden dolayı onları süklüm püklüm insanlar sanmayın. Gerektiği yerde dişlerini çıkarmayı ve "hayır" demeyi çok iyi bilirler.

Diğer yolcuları tehlikeye atacak hareketler, taciz, uygunsuz davranışlar... Saniyesinde tepki gösterirler. Öyle buz kesip azarlarlar ki, şok olursunuz.

Yani bu tatlı sert insanlar, her şeyin sınırını bilir. Hayatınızda böyle birine kesinlikle ihtiyacınız var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evinize hırsız girdiğinde, zombi istilası başladığında, komşunuzla tartıştığınızda bir kabin memuruyla evli olmanın avantajlarını görürsünüz.

Zira onlar mesleki eğitimlerinin bir parçası olarak fiziksel savunma dersleri dahi almışlardır. Bir saldırganın nasıl etkisiz hale getirileceğini bilirler. Ekip gibi ekip olursunuz!

7. Onlar yaralarınızı saracak kişilerdir... Hayır, sadece duygusal anlamda değil! Kabin memurları iyi derecede ilk yardım teknikleri bilirler; bazıları bebek bile doğurtmuştur!

Çünkü gökyüzünde bir tenekede uçuyorsanız, oranın polisi de, hemşiresi de, doktoru da kabin memurlarıdır.

8. Ego açlıkları olmaz, yeterince ilgi merkezi olmuşlardır. Kendilerinden emin, özgüvenleri sağlam insanlardır.

'Kilo mu aldım? Saçım yakışmış mı?' gibi soruları pek sormazlar. Zaten her zaman güzel ya da yakışıklı olduklarının bilincinde insanlardır.

9. Sadık olurlar!

Hemen burun kıvırmayın! Kabin memurları, halkın genel fantazilerindeki gibi her uçuşta pilotlarla kırıştırmaz. Uçuşlar genelde öyle yoğun geçer ki, değil kokpitte yaramazlık yapmak, otele gittikleri gibi uyuyakalırlar.

10. Diğer meslek grupları gideceği tatilleri hesaplayarak gün sayarken, kabin memurları evde kanepeye uzanıp sizinle film izleyecekleri günlerin hayalini kurarlar.

Çünkü hayatı tatmışlardır bir kere!

Düşünsenize, iş için dünyanın en güzel şehirlerine uçup duruyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İlişkinin heyecanı hiç bitmez. Asla rutin çiftlerden olmazsınız.

O her gece sizinle uyuyamayacaktır. Bazen günlerce eve gelmeyecektir. Özlem bitmez, özlem bitmedikçe heyecan da bitmez! 

Onunla evde bomboş geçireceğiniz gün bile heyecanlı olacaktır.

12. Yurtdışından ucuz telefon, parfüm mü istiyorsunuz? İstediğiniz ürün henüz Türkiye'de satışa sunulmadı mı? Kabin memuru sevdiceğiniz bunu derhal halledecektir.

Tüm dünyayı ayağınıza getirir!

13. Pek çok meslek koluna kıyasla daha fazla para kazanır, yine de asla beyaz yakalı kibrine kapılmaz.

İyi kazandıran ve aynı zamanda mütevazı bir hal gerektiren nadir iş kollarındandır. Kabin memuru ekonomik olarak özgür ve abartıdan uzaktır.

14. Hayatın güzelliklerini ve lüksünü görmüş biridir; bu sebeple de ne istediğini tam olarak iyi bilir. Maneviyat, maddiyattan daha önemlidir onun için...

O zaten otellerde lüks yemeklere, gezmelere alışkındır. Asıl istediği şefkatli kollarınız olacaktır.

15. Siz de onun gibi gezmek mi istiyorsunuz? Onun eşi olarak indirimli biletler edinebilirsiniz!

Sudan ucuza her yeri gezersiniz! Neredeyse bütün havayolu şirketleri kabin memuru çalışanlarının ailelerine büyük indirimler yapıyor. Hatta bazen ücretsiz biletler sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Dünyayı görmüş, türlü türlü insanla muhatap olmuş kişilerin dar görüşlü olmasını beklemezsiniz, değil mi?

Kültürlü ve açık fikirli olurlar. Saatlerce sohbet edebileceğiniz, ilginç anıları hiç bitmeyen ve asla sıkıcı olmayacak insanlardır.

17. Son olarak da bedenlerine iyi bakarlar, çok yakışıklı ve güzel olurlar!

17. Son olarak da bedenlerine iyi bakarlar, çok yakışıklı ve güzel olurlar!
17. Son olarak da bedenlerine iyi bakarlar, çok yakışıklı ve güzel olurlar!

Bulursanız, kaçırmayın bizce!

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
116
81
25
18
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Havacıyım bu dediklerinin tam tersi tiplerdir ne yemek yapmayı bilirler,ne pratiktirler nede ...diye uzayan bir listeye sahiplerdir kendileri, ama şuna katıl... Devamını Gör

hakan a

evde bulabilirsen.....

Özgür

Daha dün aldatmaya en yakın meslek gruplarında hosteslerin başı çektiğini gördüm. Hayırdır ?