Görüş Bildir
Haberler
Bir Sosyal Medya Olsaydın Hangisi Olurdun?

Bir Sosyal Medya Olsaydın Hangisi Olurdun?

Kai Hiwatari
25.03.2019 - 16:47 Son Güncelleme: 27.03.2019 - 12:00

Güvenimizin eseri sosyal medya, kullanmasak olmaz! Her an avucunun içinde bizi bütün dünyaya bağlayan sosyal medyalardan hangisi olabilirsin merak ediyor musun, testimizi hemen çöz o zaman!

1. Zor bir soruyla başlıyoruz! İnternet diye bir şey yok, facebook chat, dm mesajları, istediğin zaman göndereceğin snapler hepsini unut! Arkadaşlarınla nasıl vakit geçirirdin?

2. Eski sevgili stalklamayı saymazsak eğer, interneti genellikle ne için kullanırsın?

3. Bu uyarının sende yarattığı duygusal karmaşayı ifade eder misin?

3. Bu uyarının sende yarattığı duygusal karmaşayı ifade eder misin?

4. Yerde kime ait olduğu belli olmayan 100 lira buldun diyelim, dürüst ol, ne yaparsın? :)

5. Peki hangi ünlünün seni sosyal medyada takip etmesini isterdin?

6. Sabah uyandın, ilk iş?

7. Yıllar geçse de üstünden ilk günkü kadar güldüğün video hangisi?

8. Son olarak, haftasonu planını öğrenelim...

Facebook!

Facebook!

Sen dünyanın en güçlü sosyal ağı çıktın! Facebook dediğin şey zaten derya deniz, sen de öylesin. Etrafında olup biten her şeyi duymak, görmek ve paylaşmak için can atıyorsun. İster haber, ister komik bir kedi videosu olsun hemen ''Bak sana ne göstereceğim'' diye heyecanlanan tiplerdensin. Tam bir sosyal böceksin yani! Geçmişine sadıksın, hatır gönül bilirsin. Aynı zamanda öncüsün de, ilklerin ve büyük başarıların altında imzan var!

Twitter!

Twitter!

Senin hızlı bir hayatın var. Öyle uzun uzun köşe yazıları paylaşıp okuyacak kadar bi vakit yok, 5 dakika içinde olaya hakim olup yoluna devam etmen lazım. Sen az ama öz konuşursun. Herkesin analizler kasıp çıkarımlarda bulunduğu siyasi tartışmalara, izlediğin dizideki karmaşık ilişkilere yapacağın yorumlar 1-2 cümleyi geçmez. Senin eğlenceli bir yanın da yok değil, hızlı giden hayatının içindeki ince ama komik olayları çekersin. En önemlisi de sen yasakları çok iyi bilirsin! Onlarla nasıl başa çıkacağını da ;)

LinkedIn

LinkedIn

İster bir linkedin hesabın olsun, ister olmasın şunu bil ki sen kariyer merkezli bir insansın. Önceliklerini öyle komiklikler şakalar değil; ekonomi haberleri, kariyer planlamalar olmuş hep. Ciddi bir kişiliğin var ama kendine kapanmış yalnız biri kesinlikle değilsin. Sana şimdi işimiz düşse bize yardımcı olacak kocaman bir listen vardır, kimseyi öyle geride bırakmazsın yani. ''Bizim bi tanıdık olacaktı '' diyip kilit adam olmayı başarmışsın hep, helal olsun!

Instagram!

Instagram!

Seni şurdan alalım sayın cool insan! Senin her anın ufak ayrıntılar, küçük güzelliklerle dolu ve en önemlisi sen bunu görmeyi çok iyi beceriyorsun. Tarzını konuşturursun, keşfetmeye yatkınsın. Başkası ne demiş, o  ne yapmıştan ziyade kendinle ya da yaptıklarınla gündemde kalırsın. Ne büyük erdem! Hayata farklı bir bakışının olduğunu biliyorsun, bunu sakın kaybetme!

Tumblr!

Tumblr!

Senin kafan bir sürü sorularla dolu. ''Bugün hangi kupamı kullanmayalım?''dan tut ''Hayatımı ne şekilde yoluna koyarım?''a kadar geniş bir skalada değişiyor bu sorular. İfade yeteneğin fazlasıyla kuvvetli. O yüzden bu yönünü bazen sırf cevap almaktansa kendini anlatmak için kullanmışsın. Mutlaka aynı sorunlarla boğuşan insanlarla rastlaşıyorsun, geniş bir çevren var. Ve onlarla paylaştığın her sorun gittikçe azalırken, mutluluklarını da ceplerine toplamaya devam ediyorsun! :)

Vine!

Vine!

Sen çok yaratıcı bir insansın! Küçücük zamanlara kocaman fikirler sığdırabilirsin. Sen her anlamda çok pratik biri olmayı başarabiliyorsun. Üstelik senin faydan bir tek kendine de değil, paylaşmayı seven bir yapın var. İlle yaptığın her şey insanları güldürecek diye bir kaide yok ama senin komik yanını asla yadsıyamayız çünkü seni bi yerde farklı kılan şey o aslında.

Snapchat!

Snapchat!

İnsanın seni düşününce yüzünde kocaman bir gülümseme belirir. Hayatında üzücü şeyler olsa bile sen insanlara pozitif yönünü yansıtmayı o kadar iyi beceriyorsun ki, insanlar asla senin hakkında olumsuz fikirlere kapılamamış. Eğlenmeyi, gezmeyi, tozmayı en iyi sen bilirsin, kimse senle yarışamaz. Munzur bir yanın da yok değil. En güzeli de bunları insanlarla beraber yapıyor olman, hayat boyu iyi eğlenceler sana :)

Swarm!

Swarm!

Sen leyleği havada görmüşsün bizden söylemesi. Durmadan mı gezer insan, hiç mi durmaz yahu?! Kıpır kıpır, hareketli bir hayatın var. Gezmeyi çok seviyorsun bu yüzden ilginç yerleri keşfetmek senin için bir tutku haline dönüşmüş. Meraklı bir yanın da var senin. Kim nereye gitmiş, ne yapmış bilmek istersin. Görüyoruz ki sen tavsiyelerde bulunmayı da seven birisin, merakla bekliyoruz testimiz için yapacağın yorumları!

Pinterest!

Pinterest!

Sen adeta hayattan ilham alıyorsun! Yaptığın her işe de bunu yansıtmayı seviyorsun. O yüzden etrafında senin modunu düşürecek kimseye yer yok! İnsanlarla boş muhabbet yapmaktansa, seni heyecanlandıran ve iyi hissettiren şeyleri konuşmayı seviyorsun. Herkesten öğrenilecek, kapılacak bir şeyler vardır, sen de onun arayışındasın işte bu yüzden de ufkun çok ama çok geniş!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
88
73
53
40
23
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atakan Aydın

seçenekler az olmuş biraz, bir soruya 18 şık ekleseydiniz mq

delirium

pinterest! Ah.. fazlası ile doğru.

Aymira Ay

Facebook!