Görüş Bildir
Haberler
Bir Profesyonel Kadar İyi Olmasa da Evde Kendi Kendinize Tarot Falı Bakabilmek İçin Deneyebileceğiniz 8 Yol

Bir Profesyonel Kadar İyi Olmasa da Evde Kendi Kendinize Tarot Falı Bakabilmek İçin Deneyebileceğiniz 8 Yol

Radlands
02.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 12.10.2022 - 14:10

Tarot kartlarını kendiniz okumak, sezgilerinize dokunmanın ve ihtiyacınız olan cevapları almanın mükemmel bir yoludur. İster derin manevi meseleler ister pratik, günlük meseleler hakkında olsun hepsinin cevabını tarotla bulabilirsiniz. Evde kendi kendinize tarot bakabilmeniz için deneyebileceğiniz 8 yolu anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kartların geleneksel anlamlarını öğrenin.

Sezgileriniz, sezgisel tarot okumaları sırasında mesajları iletme konusunda size rehberlik edecek olsa da tarot falı bakmaya yeni başladıysanız 78 adet kartının her birinin hangi anlama geldiğini öğrenmek ilk aşamada en faydalısı olacaktır.

2. Kendi tarot falı günlüğünüzü tutun.

Kendiniz için yaptığınız okumaların bir günlüğünü tutarak ve tarot destesine hayatınız hakkında sorular sorarak kartların anlamlarını inceleyeceğiniz düzenli bir tarot bakma ritüeli yapabilirseniz.

3. Her tarot okuması için bir niyet belirleyin.

Kendiniz için bir tarot okuması yapmadan önce,  bir niyet veya odak noktası belirlemeniz gerekir. Burada önemli olan neler beklendiğinin net bir şekilde açıklanmasıdır. Ayrıca, 'Bugünüm için ne bekleyebilirim?' ve 'Bugün hangi enerjiyi kullanmam bana yardımcı olur?' gibi özel sorular da sorabilirsiniz.

4. Seans öncesinde meditasyon yapabilirsiniz.

Niyet belirledikten sonra gözlerinizi kapatıp kartları karıştırırken okumada sizi desteklemek için ruhunuzun en saf ve en yüksek niyete sahip olması gerekiyor. Önceden meditasyon yapmak, sezgilerinize dokunmak için yararlı olacaktır. Kendinizle bağlantı kurmak için belli bir zaman ayırmak, sezgisel olarak tarot okumaya girişirken zihnimizde yer alabilecek şüphelerden kaçmamızı sağlar.

5. Sizi kendine çeken kartları seçin.

Her tarot okuyucusu kartlarını farklı şekillerde karıştırır ve düzenler. Bunu yapmanın doğru ya da yanlış yolu yoktur. Unutmayın, bu süreç tamamen sezgiyle ilgilidir, bu yüzden farklı stiller deneyin ve sizin için en iyi olanı yapın. Ancak yeni başlayan biriyseniz, tek kart çekme ile basit tutmak en kolay yoldur. Kartlar karıştırıldıktan sonra desteyi üç yığına bölüp sizi çektiğini hissettiğiniz yığını seçebilir ve daha sonra da o desteden bir kart seçebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçtiğiniz kartın görüntüsüne odaklanın.

Kartların anlamını analiz etmeye başlamadan önce, bir dakikanızı ayırıp sadece görüntülere ve anlattığı hikayeye bakmanız gerekir. Dalmadan önce baktığınız şeyin özünü öğrenmeniz oldukça önemlidir. Kartın yalnızca görüntüsüne bakarak dahi çok şey ortaya çıkarılabilir. Daha önce birçok kez tarot okuduysanız bile, bir kartı her incelediğinizde muhtemelen yeni şeyler fark edeceksiniz.

7. Nasıl hissettiğinize dikkat edin.

Kartların size nasıl hissettirdiğini anlamak, sezgisel tarot güçlerinizden yararlanmanın ve daha fazla iç görü kazanmanın başka bir yoludur. Örneğin göğsünüz ağırlaşıyorsa, bu, okurken keşfedilebilecek bir kalp ağrısı veya keder yaşadığınız anlamına gelebileceğini söylüyor. Veya belirli kartları gördüğünüzde ellerinizin karıncalandığını veya sadece enerjiyle aydınlandığınızı hissedebilirsiniz. Tüm bu detayları not edin.

8. Yaşadığınız deneyime güvenin.

Tarot mesajlarını bir araya getirirken, aşırı analiz yapmak veya süreci hızlandırmaya çalışmak yanlıştır. Bunun yerine, gelen mesajlara güvenip, mükemmeliyetçiliği bırakmak gereklidir. Tarot okumak bir beceridir ve tıpkı herhangi bir beceri gibi, ustalaşmak zaman ve pratik gerektirir. Meditasyon, yoga, doğayla bağlantı kurma veya nefes çalışması gibi diğer farkındalık uygulamalarını sürdürmenin de kendinizle uyum içinde hissetmenize yardımcı olup sezgisel yeteneklerinizden yararlanmanızı kolaylaştıracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın