Görüş Bildir
Haberler
Bir Hamsterla Yapmamanız Gereken 10 Şey

Bir Hamsterla Yapmamanız Gereken 10 Şey

Tokutaro Takayama
12.07.2014 - 08:51 Son Güncelleme: 14.07.2014 - 19:33

1. Yapmayın! Diş sürtmek

1. Yapmayın! Diş sürtmek

Arkadaşlarınızı sinir etmek için hayvanın dişlerini kara tahtaya sürtmek. Bunlar kindar hayvanlardır, sonra hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkıp size gününüzü gösterebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Denemeyin! Onu temizlemek

2. Denemeyin! Onu temizlemek

Hamsterlar, pis kokulu küçük yaratıklardır, ama kendi kendilerini temizlemeleri gerekir. Yani sizin burnunuzu sokmamanız gereken olaylar bunlar. Suyun içinde köpüklü banyo keyfi yaptırmak ona yapacağınız en kötü şey olur.

3. Zorlamayın! Kendi pisliğini yemesini önlemek

Bu, sindirim sisteminin ilk turda kaçırdığı artıkları yemek üzere tasarlanmış küçük bir kemirgen alışkanlığıdır. Bunu engellerseniz onu sonsuz bir boşluğa sürüklersiniz.

4. Saçmalamayın! Onunla evlenmek

Colorado, Boulder'da bir adam, birkaç yıl önce atıyla evlenmeye kalktı ve Hindistan'da bir kadın köpeğiyle evlendi, öyleyse neden hamster ile evlenemiyoruz? Çünkü muhtemelen boşandığınızda kağıtlar ve evdeki bütün çiçekler kemirilmiş ve hamsterınız, evinizi de alıp ortadan kaybolmuş olacak.

5. Tuhaflaşmayın! Hamsterınızın resmini bir şeye bastırmak

5. Tuhaflaşmayın! Hamsterınızın resmini bir şeye bastırmak

Hayvanınızın resimlerini, hediye olarak akraba ve arkadaşlarınız için kişisel eşyalara bastırmak... Hiç kimse üzerinde bir hamster resmi olan takvimler, bardak altlıkları, şapkalar, plakalar, çerçeveler, donlar, yemek kutuları, yapışkanlar ya da klozetler istemez.

6. Çarpılmayın! Önce tıraş

6. Çarpılmayın! Önce tıraş

Hamsterınızı,tıraş etmeden arka cebinize sokmayın. Aksi takdirde elektrostatik elektrikle yüklenirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Şansınızı zorlamayın! Yüz gerdirme operasyonu

Yüz gerdirme operasyonu yaptırırsanız hayvan açlıktan ölür. Bu hayvanlar, tüm o yemeği taşımak için yanaklarındaki bombelere ihtiyaç duyarlar. O yüzden aklınızdan bile geçirmeyin!

8. Denemeyin! Elektrik kablosu

Onu duvara elektrik kablosu döşemek için kullanmayın. Delirmeyin, hayvanı hayattan soğutmayın.

9. Kurcalamayın! Beklentileriniz düşük olsun

Size mutluluk vermesini beklemeyin. Hamsterlar geceleri hareketli olurlar ve bir porsuktan daha eğlenceli değildirler. Hayvanı boşuna darlamayın.

10. Unutmayın! Bant yok!

Bunu ancak iki hamsterı olanlar anlayabilir ama, öyle önerilse de hamsterınızı bantla sarmayın. Elektrik yalıtım bandı deneyin; çiftleşmeden sonra bandı söktüğünüzde, tüylerini koparmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
18
18
17
15
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın