Görüş Bildir
Haberler
Bir Erkeği Stil Sahibi Yapmanın da Ötesine Taşıyıp Sihirli Değnek Dokunduracak 12 Parça

etiket Bir Erkeği Stil Sahibi Yapmanın da Ötesine Taşıyıp Sihirli Değnek Dokunduracak 12 Parça

hereditary
08.12.2020 - 09:00

Stil sahibi olmak, tarz olmak, kendine has bir aurası olmak... Liste uzayıp gidiyor. Peki sen bu listeden kaç maddeye bir tik atabildin? Birazdan okuyacaklarınızı hayatınıza uygulayabilirseniz sizi görenler size bir sihirli değnek dokunduğunu düşünecek.

Hadi okuyalım ve tarz olalım.

Bizimle misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Basic Ürünler

1. Basic Ürünler

Tek renk, düz basic t-shirtler olmazsa olmazımız. Dolabınızda kesinlikle siyah, beyaz ve bordo başta olmak üzere bisiklet yaka penyelerden olmalı. Çünkü bu ürünler günün kurtarıcısı rolündeler. Bunların üstüne giyeceğiniz uyumlu bir ceketle sade bir şıklık yaratabilirsiniz.

2. Bomber Ceket

2. Bomber Ceket

Mutlaka dolabınızda bir adet bomber ceketiniz olmalı. Kendi tarzınıza uygun envaiçeşit bomber ceket bulabilirsiniz. Ama dolabınızda kesinlikle siyah, bordo ya da yeşil gibi ana renkler olmalı. Bu bomber ceketleri, tek renk t-shirt ile çok rahat kombinleyebilirsiniz. Siyah pantolon, siyah t-shirt ve bordo bomber ceket ile sade şıklığı kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

3. Jean Ceket

3. Jean Ceket

Klasik renginde bir jean ceketiniz kesinlikle olmalı. Yeri geldiğinde kombin yapabilirsiniz, aceleniz varsa hemen üstünüze giyip çıkabilirsiniz. Kısacası standart bir kurtarıcı olur kendileri.

4. Siyah Deri Ceket

4. Siyah Deri Ceket

Olmazsa olmaz siyah deri ceket. Güzel bir deri ceketiniz varsa geri kalan teferruattır. Bütçenize uygun deri ceketleri her markada bulabilirsiniz. Deri ceketi mutlaka deneyerek almalısınız. Çünkü vücut proporsiyonunuza uymayan bir deri ceketi, hiçbir şekilde kullanamazsınız.

5. Kot Gömlek

5. Kot Gömlek

Kendinize uygun kesim ve renkte bir kot gömlekle her zaman, her yerde şık görüneceksiziniz. Risksiz şıklık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blue Jean, Siyah ve Gri Pantolon

6. Blue Jean, Siyah ve Gri Pantolon

Değişik renk ve modelde farklı pantolonlarınız olabilir. Bunlarla beraber siyah ve gri pantolonlar ve blue jean'ler standart olarak dolabınızda bulunmalı. Çünkü bu düz renk klasik pantolonlar, her şey ile kolayca uyum sağlarlar. Pantolon alırken, vücudunuza tam oturmasına dikkat etmelisiniz. Ne tayt kadar dar olmalı, ne de çok bol durmalı; üstünüze tam oturmalı. Bu sizi daha zayıf ve tarz sahibi gösterecektir.

7. Beyaz Spor Ayakkabı

7. Beyaz Spor Ayakkabı

Mutlaka beyaz bir spor ayakkabınız olmalı. Beyaz sneaker da olabilir ama bu sezon yüksek tabanlı spor ayakkabılar daha revaçta. Tercihinizi yüksek tabanlı spor ayakkabıdan yana kullanmanız, boyunuzu da uzun gösterecektir.

8. Kolye

8. Kolye

Takı sevmeyebilirsiniz ama bir tane de olsa kolyeniz olsun. Tavsiyem, uzun zincir ucunda anahtar veya farklı küçük detayı olan modelleri tercih etmeniz. Tek renk giyindiğiniz günlerde, bu kolye ile tarzınızı konuşturabilirsiniz.

9. Bileklikler

9. Bileklikler

Kombini tamamlayan önemli detaylardan biri de bilekliktir. İster dolu dolu takın, ister bir tane. Orası size kalmış. Ama birden çok bileklik takacaksanız birbirine yakın tonları seçmeniz sizi daha klas gösterecektir.

10. Kep Şapkalar

10. Kep Şapkalar

Bir tane bile olsa dolabınızda bulunmalı. Sizi daha sportif ve şık göstereceklerdir. Eğer yuvarlak veya üçgen bir kafa şekline sahipseniz, ön tarafı dik ve hafif yüksek olan modelleri tercih edin. Bu model yüzünüzü daha uzun ve orantılı gösterecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Güneş gözlükleri

11. Güneş gözlükleri

Yüz tipinize uygun gözlüğü bulduğunuz anda çirkin görünme ihtimaliniz yok!

12. Kol saati

12. Kol saati

Saat, erkeğin en önemli aksesuarıdır. Bir tane gümüş renginde saatiniz mutlaka olmalı. Onun dışında çeşitli renklerde spor saatlerini de bütçenize uygun olarak her yerde bulabilirsiniz.

Bonus: Gülümsemek ve Kibar olmak

Bonus: Gülümsemek ve Kibar olmak

Stil hiçbir zaman tek başına değerlendirilemez. Hepsinden önce, gülümsemeniz ve insanlara kibar davranmanız gerekir. Eğer bu iki özelliğe sahipseniz siz zaten doğuştan stil sahibisiniz...

13.

Advertisement
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bizon Sever

Yazar burada çıplak çıkmayın da ne giyiyorsanız giyin demek istemiiş

Arif Ali

Bu saydıklarınızın dışında giyecek başka pek bir şeyimiz kalmadı :D