Görüş Bildir
Haberler
Bir Elinde Cımbız Bir Elinde Ayna: 4 Adımda Kaş Alma Rehberi

Bir Elinde Cımbız Bir Elinde Ayna: 4 Adımda Kaş Alma Rehberi

Makyaj.com
26.10.2015 - 10:23

Sen de evde kaş almanın tam bir delilik olduğunu mu düşünüyorsun? Maalesef çok yanılıyorsun. Evde kaş almak hem ekonomik hem de çok pratik bir işlemdir. Kaşlarını evde aldığında, neredeyse beğenmeme şansın sıfır. Aşağıdaki adımları sırasıyla uyguladığında, kuaförde alınan kaşlarından dahagüzel kaşlara sahip olacaksın. Yapman gereken sadece adımları takip etmek.

1. Adım

Öncelikle bol ışıklı bir alanda ayna karşısına geç ve eğik uçlu cımbızını al. Kaşlarını aşağı- yukarı tarayarak fazlalık olan kaşlarını farkebilirsin. Daha sonra bunları kaş makası yardımıyla kes.

Editörden not: Kaşlarını tararken, eski bir maskara fırçası, diş fırçası veya kaş tarağı kullanabilirsin.

2. Adım

Kaşlarını kestikten sonra sıra başlangıç ve bitiş noktalarını belirlemeye geldi. Bunun için öncelikle eline bir kalem al ve burnunun kenarına dik gelecek şekilde yerleştir. Böylece kaşının başlangıç noktasını bulabilirsin. Bitiş çizgisi için de, aynı kalemi burnunun kenarından göz bebeğine doğru tuttuğunda ise kaşının bitiş çizgisini buldun demektir! Bu iki noktayı işaretle ve 3. adıma geç.

3. Adım

Bu iki noktayı baz alarak, kaşlarını çıkış yönüne doğru almaya başla. Unutma, bu sene kalın ve doğal kaşlar moda! Bu yüzden, kaşlarını üstlerinden değil de altlarından fazlalıklarını al. Eğer kaşlarına kavis vermek istiyorsan, kesinlikle kavisin gözlerinin ortasına denk gelmemelidir.

4. Adım

Kaşlarını aldıktan sonra mutlaka besleyici krem uygulamalısın. Kızarıkların varsa, ferahlatıcı nemlendiriciler kullanmanı tavsiye ediyoruz.

İşte bu kadar! Denemeye değer, değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
22
16
10
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın