Görüş Bildir
Haberler
Bir Çiçek Buketi Tasarla, İlişkilerine Yön Veren Duyguyu Söyleyelim!

Bir Çiçek Buketi Tasarla, İlişkilerine Yön Veren Duyguyu Söyleyelim!

Easterling
06.07.2023 - 14:11

Senden bize güzel bir çiçek buketi tasarlamanı istiyoruz. Yaptığın bu tasarıma göre ise ilişkilerinde baskın olan duygunun hangisi olduğunu söylüyoruz!

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce seni kısacak tanıyalım hadi. Cinsiyetin ne mesela?

2. Bir de yaşını öğrenelim mi?

3. Hadi başlayalım, önce buketin için bir vazo seç bakalım!

4. Şimdi de vazonun etrafına sarmak için bir ip ya da kurdele seç!

5. Buketine yerleştireceğin ilk çiçeğini seç şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi ikinci çiçeğini seç!

7. Bir tane daha seçmen ister misin?

8. Buketine son bir renk daha katalım mı? Bir tane daha çiçek seç bakalım!

9. Biraz yeşillik ekleyelim mi?

10. Son olarak, hazırladığın bu buketi ne yapmak istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mutluluk!

Mutluluk!

Senin ilişkilerine yön veren duygu mutluluk! Her daim gülen yüzün ile ilişkiye mutluluk aşılayan taraf genelde sen oluyorsun. Mutluluğun sanki bir sırrı varmış da sen de o sırrı biliyor gibisin. Bunun yanında oldukça hassassın da. Mutluluk bazen insanı kör edebilir. Birgün gözü açılınca insanın sonra çok üzülebilir. Sen de bu konuda dikkatli ol.

Gurur!

Gurur!

Senin ilişkilerine yön veren duygu gurur! İlişkilerinde belli kuralları olan bir insansın. Prensiplerin ve kırmızı çizgilerin var ve bunların ihlal edilmesi senin için ilişkinin bitmesi anlamına geliyor. Bu gururun zaman zaman başına bela olsa da huylu huyundan vazgeçmiyor işte.

Umut!

Umut!

Senin ilişkilerine yön veren duygu umut! Sen ilişkilerinde pozitif, hayat dolu ve neşeli bir insansın. Bu yüzden en kötü zamanlarda bile ilişkini kurtarabileceğin bir çıkış olabileceğine ilişkin umudunu hiç kaybetmiyorsun. Bütün sorunlara rağmen ilişkilerinde bardağın dolu tarafından bakan hep sen oluyorsun. Bu seni biraz yorabilir, dikkatli olmanda fayda var.

Şehvet!

Şehvet!

Senin ilişkilerine yön veren duygu şehvet!  Sen tutkulu bir insansın: Aşka tutkunsun, bilgiye tutkunsun, hayatı derine, daha derine yaşamaya tutkunsun. ilişkilerinde de böylesin. Her zaman ama her zaman içindeki sesi dinliyor ve arzuladığının peşinden koşmayı biliyorsun. Er ya da geç alıyorsun da. Güzel olan her şeye karşı da bariz bir zaafın var. Senin kafanda kural falan yok kısaca!..

Merak!

Merak!

Senin ilişkilerine yön veren duygu merak! İlişkide bir gizem ve sır senin için ilişkiyi canlı tutan yegane şey. Yeni maceralara atılmaktan korkmuyor, çünkü sonunu merak etmekten kendini alıkoyamıyorsun. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim. Son olarak ilişkide sen cevaplardan çok, soruların insanısın desek yanılmış olmayız.

Kıskançlık!

Kıskançlık!

Senin ilişkilerine yön veren duygu kıskançlık!  Resmen kıskançlığın beden bulmuş halisin. Bunun farkındasın ve ilişkilerine yön vermesine de engel olmaya çalışmıyorsun. Kendini kontrol edemediğin zamanlar oluyor. Tamam biliyoruz sevdiğin zaman çok seviyorsun ama 'Seviyorum seven kıskanır' diyerek kenara çekilme, seviyorsan karşındakini boş yere incitme. Topla kendini kuzum, üzme sevdiklerini de kendini de.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
22
9
7
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Kıskançlık...

Nurcan Güneri

Senin ilişkilerine yön veren duygu şehvet! Sen tutkulu bir insansın: Aşka tutkunsun, bilgiye tutkunsun, hayatı derine, daha derine yaşamaya tutkunsun. ilişk... Devamını Gör