Görüş Bildir
Haberler
Bir Çatışma da Eminönü’nde Yaşandı: Vatandaşlar Yine Kurşunların Arasında Kaldı

Bir Çatışma da Eminönü’nde Yaşandı: Vatandaşlar Yine Kurşunların Arasında Kaldı

ismail kahraman
13.09.2022 - 11:50 Son Güncelleme: 13.09.2022 - 11:56

Geçtiğimiz günlerde Vadi İstanbul’da yaşanan silahlı çatışma uzun süre gündemde kalmıştı. İstanbul'da bir çatışma da Eminönü’de yaşandı. Eminönü yeraltı çarşısında aynı dükkana talip olan iki esnaf arasında çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralandı.

Vadi İstanbul’da yaşanan ve korku dolu anlara sebep olan çatışmadan bu içerikte bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir çatışma görüntüsü daha

Bir çatışma görüntüsü daha

Olay, 8 Eylül’de Eminönü Yeraltı Çarşısı’nda saat 01.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeraltı çarşısında satılık olan bir dükkana iki esnaf talip oldu. Tacettin G. isimli esnaf, satılık olan dükkanı alınca bir diğer esnaf Mehmet T. ile aralarında tartışma yaşandı. Tartışma, bir süre sonra husumete dönüştü.

Yeraltı çarşısında esnaf dükkanlarını kapatırken Mehmet T. ve Tacettin G.’nin beraberindeki 2 grup ellerinde silah ve sopalarla çarşıya geldi. Husumetli iki grup arasında kısa süre içerisinde silahlı çatışma yaşandı. Çatışmanın ortasında kalan vatandaşlar ve turistler canlarını zor kurtardı. Şüpheliler, çatışmanın ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayla alakası olmayan 1 vatandaşın da omzundan vurulduğu olayda toplam 7 kişi yaralandı.

Şüpheliler yakalandı

Şüpheliler yakalandı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmaların devamında Abdullah K., Abdulmuttalip G. ve Teyfik G. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; 3 adet tabanca, şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi. İki gruptan da gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşte çatışmadan görüntüler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
10
5
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Nerden bulursunuz bu silahları. Dağdaki terörü şehre getirdiniz amk

yengegeldikmi

Heyt! Teksas mübarek! Yine silahlar konuşmuş. Şehirli mafyalar sizi...

Serkan TK

zaten koyde mezrada mafya tuhaf olurdu kanimca

Napcan

Beyinsiz bunlar ya