Görüş Bildir
Haberler
Bir Astroloğa Göre Asla Birlikte Olmaması Gereken En Uyumsuz Burçlar

Bir Astroloğa Göre Asla Birlikte Olmaması Gereken En Uyumsuz Burçlar

Partnerler arasındaki uyumluluk sorunları bir dizi kavgaya ve hayal kırıklığına neden olabilir. Herhangi bir uzlaşma belirtisi olmadan ilişkinin nereye gittiğini merak eder durursunuz. Uyumsuzluklar da genellikle kontrolünüz dışındadır. Suçlu partneriniz ve siz değilsinizdir. Burada suçlu uyumsuz burçlarınız olabilir. İşte, yıldızlara ve güneş işaretlerine göre birbiriyle asla partner olmaması gereken burçlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boğa ve Kova

1. Boğa ve Kova

Kovalar özgünlükleri ile bilinir. Partnerinin ona sanatsal ve entelektüel anlamda bir şeyler katmasını ister. Ancak bu boğalar için boşa harcanmış enerji olarak görülür. Kovalar enerjik ve heveslidir. Ayrıca boğalar insanlara açılmakta zorlanır. Bu da düşünce ve duygularında bağımsız olan kovalarla sıkıntı yaşamasına neden olabilir. Öte yandan, boğalar son derece pratikken, kovalar hayal güçlerinde kaybolmayı severler.

2. İkizler ve Akrep

2. İkizler ve Akrep

Akrep ve İkizler burcunun partner olmasını geçtik. Bu ikisinin sohbet etmesi bile oldukça zordur. İkizler burcu genellikle Akrep burcunu takıntılı olarak görür. Akrep ise İkizleri aşırı uçarı bulur. İkizler burcunun özgürce dolaşan zihni vardır. Bu da çelişkili davranışlar sergilemesine neden olabilir. Akrep burcunu bu durum oldukça korkutabilir. Bu ikisinin anlaşabilmesi için derin espri anlayışına sahip olmaları gerekiyor.

3. Oğlak ve Terazi

3. Oğlak ve Terazi

Oğlak burçları genellikle yaptıkları işe organizedir. Disiplinli yaşam tarzına bayılırlar. Terazi burcunu ruh ve tat açısından özgür bulurlar. Terazi disiplinli yaşam tarzına uygun değildir. Bu da aralarında sürekli çatışma çıkmasına neden olabilir.

4. Yengeç ve Aslan

4. Yengeç ve Aslan

Ay tarafından yönetilen Yengeç, utangaç ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Aslan ise güneş tarafından yönetilir ve en dışa dönük burçtur. İkisi gece ve gündüz gibidir. Yengeç genellikle Aslan burcunu bencil bulur. Bu ikisi bir araya gelmek istiyorsa, Aslan burcunun Yengeç burcunu kabuğundan çıkmasına zorlamaması gerekir.

5. Balık ve Yay

5. Balık ve Yay

Balık ve Yay burcu zıt kişiliklerdir. Yayların kendi hedef ve inançları vardır. Ancak Balık burcunun duygusal ve hassas düşüncelerini sorgularlar. İkisi ilişkide neredeyse en uyumsuz partner oluverir. Bu ikisi arasındaki uyum eksikliği sürekli olarak çatışmalara neden olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aslan ve Akrep

6. Aslan ve Akrep

Akrep ve Aslan burcu, güçlü kişiliğe sahiptir. Bu ikisini çatışmaya sokar. İlişkileri rekabete dönüşebilir. Anlaşabilmeleri için birinin teslim olması gerekir. Ancak ne yazık ki ikisi de teslim olmaz. İkisi de hatalarını asla kabul etmez. Bu nedenle aralarında bir ilişki olduğunda kısa sürede ayrılmaları söz konusudur.

7. Başak ve Koç

7. Başak ve Koç

Koç ve Başak burçları hem fiziksel hem zihinsel olarak asla uyumlu değildir. İkisi durmadan tartışabilir. Geçinmeyi çok zor bulabilirler. Sadece çok büyük bir aşk bu birlikteliği sürdürmelerini sağlar. Aşık değillerse, uzun süreli bir birliktelikleri olmayacaktır.

8. Yengeç ve Kova

8. Yengeç ve Kova

Yengeç ve Kova tamamen farklı değerlere sahiptir. Dolayısıyla birbiriyle geçinmekte zorlanırlar. Yengeçler aile geleneklerini çok severler. Onlar için lezzetli yemekler yemek ve sevdikleriyle vakit geçirmek kadar kutsal bir şey yoktur. Ancak Kovalar aşırı hareketlidir. Sürekli bir etkinlik peşindedirler. Bu da Yengeç burçlarının yaşam tarzlarına müdahale etmelerine neden olur. Fakat Yengeç burcu asla yaşam tarzına müdahale edilmesinden hoşlanmaz.

9. Terazi ve Balık

9. Terazi ve Balık

Terazi ve Balık burcu kesinlikle ortak bir dil bulamaz. Adeta farklı gezegenden gelmiş gibidirler. Terazi mantık ve sağduyuya önem verirken, Balık genellikle duygularını dinler. Mantık ve duygu birbirine zıttır. Böylece çatışmalar kaçınılmaz olur.

10. Başak ve Kova

10. Başak ve Kova

Başak ve Kova iletişim kurmak için temel bulamazlar. Kova dünyaya bambaşka bakar. Farklı fikirlerle ilgilenir. Başak ise ayrıntıcıdır. Yani her ayrıntıyı fark edebilir. Bazen her şeyi mükemmel hale getirme konusunda takıntılıdır. Bu iki burcun tek kurtarıcı lütfu, entelektüel bakımdan meraklı olmalarıdır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
52
24
22
20
20
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Countess Rain

Başak ve Yay da anlaşamıyor bence.

Ufuk Kurt

buna katılmıyorum 20 yıldır bir yay kadını ile birlikteyim 15 yıldır da evliyim gayet mutlu bir birliktelik eksiklerimizi tamamlamak için yaratılmış gibiyiz.

Ela

Peki yıllardır yengeç -kova ilişkimin olması. (Gayet güzel gidiyor bu arada)

Lily

Peki burcu oğlak olup yükselrni terazi olan birine ne denir ve her ikisinede benzemem😅