Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltına Göre Nasıl Biriyle Evlenmen Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltına Göre Nasıl Biriyle Evlenmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Easterling
18.09.2022 - 16:42

Bilinçaltının derinliklerine inip önce seni çözüyor, sonra da evlenmen gereken kişiyi söylüyoruz. 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım bu tiplerden hangisine katlanamazsın?

2. Çok içine kapanık insanlarla ilgili düşüncen bunlardan hangisine daha yakın?

3. Peki hangi tip insanlarla daha iyi anlaşıyorsun diye sorsak?

4. Sırlarını paylaşabileceğin bir arkadaşının olması senin için önemli mi?

5. Bu tiplerden hangisiyle kesinlikle ilişki yaşamazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni tanıştığın biriyle konuşurken bunlardan hangisine daha çok dikkat edersin?

7. Son olarak sence mükemmel bir partner bu özelliklerden hangisini taşımalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evcimen biriyle!

Evcimen biriyle!

Bilinçaltına göre sen yemek yapan, eve temizlikçi kadın almak yerine birlikte temizlik yapacağın, ses çıkarmadan perdeleri takan, alışverişe beraber gittiğin, evin eksiklerini senin kadar iyi bilen, evde vakit geçirmeyi dışarıda vakit geçirmeye tercih eden biriyle evlenmelisin. Çünkü sen evcimen birisin ve eşinin de böyle olması gerekiyor. Beraber ikea'dan alışveriş yapmalı, evi birlikte dekore etmeli, evde keyifli vakit geçirebilmelisiniz. Senin için ev çok önemli.

Neşeli biriyle!

Neşeli biriyle!

Bilinçaltına göre senin neşeli biriyle evlenmen lazım. Senin gülmeye ihtiyacın var. Hayatını paylaşacağın kişi seni güldürmeli, pozitif enerjisiyle seni şarj etmeli, onunla geçirdiğin her dakikadan keyif almalısın. Negatif durumlar, olumsuzluklar, kötü giden şeyler zaten seni yeterince yıpratıyor, bu etkileri neşeli bir hayat arkadaşı ile kolaylıkla atlatabilirsin. Kazara somurtkan, donuk, neşesiz biriyle evlenirsen mutlu olman çok zor. Sana sürekli hayatın güzelliklerini, keyfini gösterecek birine ihtiyacın var, o kişi neşe dolu, pozitif biri olmalı.

Gezmeyi seven biriyle!

Gezmeyi seven biriyle!

Bilinçaltına göre sen gezmeyi tozmayı seven biriyle evlenmelisin. Bugüne kadar zaten yeterince oturdun. Senin, seni kolundan tutup oraya buraya götürecek birine ihtiyacın var. Yıllardır gitmek istediğin ama bir türlü gidemediğin yerlere seni gerekirse zorla götürecek, yerinde duramayan biriyle evlenmelisin. En azından çocuk yapana kadar Türkiye'nin tamamını, Avrupa'nın da büyük kısmını gezmelisin. Bunu sana yaptıracak olan gezmeyi bilen ve seven bir hayat arkadaşı olmalıdır. Evde oturan, 'off kim gidecek şimdi oralara' diyen birisi senin hayat enerjini emer, unutma.

Sürprizlerde dolu biriyle!

Sürprizlerde dolu biriyle!

Bilinçaltına göre sürprizlerle dolu biriyle evlenmelisin. Monotonluk sana göre değil, her gün yeni bir heyecan, sürpriz yaşamaya seven birisin. Bu sebeple seni hayatta mutlu edecek kişi, sürpriz yapmayı bilen, seni şımartan biri olmalı. Eve elinde bir demet çiçekle gelmekten bahsetmiyoruz. Seni çiçek bahçesine götürecek biri lazım sana. Akla hayale gelmedik sürprizlerle aklını başından alan biri. Hayatın tekdüzeliğinde bir vaha gibi, yorulduğun anlarda 'ben varım' diyen biri lazım sana.

İşinde gücünde biriyle!

İşinde gücünde biriyle!

Bilinçaltına göre sen işinde gücünde olan biriyle evlenmelisin. Senin evlilikten beklentilerin çok fazla değil. Bir yuva kurayım, hemen çocuk yapalım, ikimiz de çalışalım, orta derecede bir gelirimiz olsun, borçsuz harçsız yaşayıp gidelim diyen birisin. Senin için evden işe, işten eve gidip gelen, sana bağlı, sadık, uyumlu bir hayat arkadaşı lazım. Ne çok heyecan, sürpriz arıyorsun ne kös kös evde oturmak istiyorsun. Her şey kararında olsun bana kafi diyorsun. O zaman sen üniversite bitirmiş, ekmeğini eline almış, kısacası hayatını düzene sokmuş biriyle evlenmelisin. Ötesi seni zorlar.

Sen baş tacı yapacak biriyle!

Sen baş tacı yapacak biriyle!

Bilinçaltına göre seni baş tacı yapacak biriyle evlenmelisin. Biraz bencil misin ne? Hayatının baş rolünde daima kendin olmak istiyorsun. Belki haklısın ama seni mutlu edecek kişiyi bulmakta zorlanabilirsin. Hayatının merkezinde senin olduğun, etrafınızda pervane olan, gözü senden başka kimseyi görmeyen birini istiyorsun ki bugünlerde böylesini bulmak oldukça zor. Ama ola ki buldun sakın kaçırma zira senin mutluluğun orada.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
77
45
30
14
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın