Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltın Hangi Bilim İnsanı Gibi Çalışıyor?

etiket Bilinçaltın Hangi Bilim İnsanı Gibi Çalışıyor?

Bakalım senin bilinçaltın hangi bilim insanı gibi çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bu hayattaki en büyük korkun ne diye sorsak?

3. Bu hayattaki en büyük korkun ne diye sorsak?

4. Bu sorulardan hangisinin cevabını bilmek istersin?

4. Bu sorulardan hangisinin cevabını bilmek istersin?

5. Peki bir insanın başarılı olabilmesi için temel şart nasıl biri olmasıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence günümüz modern dünyasının olmazsa olmazı nedir?

6. Sence günümüz modern dünyasının olmazsa olmazı nedir?

7. Şimdi mütevazılığı bir kenara bırakalım. Kendinde en sevdiğin özelliği söyle bize hadi!

8. Son olarak hayata karşı genel duruşun nedir?

8. Son olarak hayata karşı genel duruşun nedir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Marie Curie!

Marie Curie!

Senin bilinçaltın Marie Curie gibi çalışıyor!  Sen Marie Curie durdurmak bilmeyen ve sürekli yeni deneyler üzerinde çalışan bir beyne sahipsin. Zihnin o kadar berrak ve derin ki Curie gibi Nobel Ödülü olmasa da bu zihinle başka ödüllerin kapısını aralayacağın kesin! Yalnız deneylerin üzerinde çalışırken hayatını riske atmamaya dikkat et zira sıra dışı zihnin her tehlikeyi göze alacak cesarette.

Stephen Hawking!

Stephen Hawking!

Senin bilinçaltın Stephen Hawking gibi çalışıyor! Sen kendini bu dünyaya ait hissetmeyenlerdensin. Zaten uçsuz bucaksız koskoca evren dururken, küçücük dünyaya sıkışmak hiç sana göre değil. Kara delikler, solucan delikleri, uzay-zaman, kozmosun sırları hep ilgini çekti bu yüzden. Akılcısın, analitiksin, gerçekçisin; ama bir o kadar da hayalperestsin. Yaratıcılığın ve alamet-i farikan da bu iki ayrı dünyayı sentezlemenden ileri geliyor. Ayrıca dünyanın en bilge insanlarından biri olmana rağmen; hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranıyorsun. Ve biliyorsun ki, bilginin en büyük düşmanı bilgisizlik değil; bildiğini zannetmektir!

Albert Einstein!

Albert Einstein!

Senin bilinçaltın Albert Einstein gibi çalışıyor! Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanısın, burası kesin. Ancak biraz kendini beğenmiş olduğunu söylemek gerek. Fakat sen de kendini beğenmezsen, kimsenin kendini beğenmeye hakkı yoktur diyebiliriz. Bilgiye açsın bir kere. Yeni bilgiler öğrenmek, araştırmak senin en büyük karakterin olmuş. Adeta iliklerine kadar işlemiş. Bunun sonucunda başarılı olmaman, kitlelerin seni takip etmemesi imkansız zaten. Her daim yeni fikirlere açıksın. Zaten bu, düşünen insanların ortak özelliğidir azizim!

Nikola Tesla!

Nikola Tesla!

Senin bilinçaltın Nikola Tesla gibi çalışıyor! Şu alemde saygı duymaya değer birkaç kişiden birisin. Bir kere senin dehanı ne tarih açıklar, ne bilim. Zamanının çok ama çok ötesindesin bu yüzden. Ayrıca yaptığın her şey güzelliğe çıkar. Faydalısın ve faydacısın da. Sağduyunun, aklın ve doğruyu yapmanın bir adet örneğisin. Başarılısın ayrıca da. Ama bu başarıya kesinlikle tırnaklarınla kazıya kazıya geldin. Hakkının yendiği ise su götürmez bir gerçek. Yani kahrolsun Edison; yaşasın alternatif akım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
181
113
44
31
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aşuk lovers

Marie Curie

Serdar Özgür

stephen hawking çıktı.

TheMolly

bendede aynısı çıktı

astronoanatomi

Albert Einstein