Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayarında Senin İçin Olmazsa Olmaz Özelliği Söylüyoruz!

Bilgisayarında Senin İçin Olmazsa Olmaz Özelliği Söylüyoruz!

Asus Türkiye
03.09.2021 - 09:59

Artık bilgisayar olmadan hiçbir şey yapılmıyor. Teknoloji ile iç içeyiz! Hepimiz bir hatta iki bilgisayara sahibiz. Peki, senin bilgisayarında olmazsa olmaz özellik ne?

1. İlk önce yaşını öğrenelim.

2. Teknoloji ile aran nasıl?

3. Bilgisayarı en çok ne için kullanırsın?

4. En çok hangi sitelerde takılırsın?

5. Peki, hangi alanda çalışıyorsun?

6. Bilgisayar karşısında günde ortalama ne kadar vakit geçirirsin.

7. Bilgisayar alırken ilk olarak neye dikkat edersin?

8. Bir bilgisayar alacak olsan hangisini tercih edersin?

İyi bir kamera!

srv.onedio.com

Özellikle son zamanlarda bilgisayar üzerinden yaptığın görüşmeler çok arttı. Bu görüşmeler kimi zaman sadece işle alakalı olurken kimi zaman da sevdiklerini gördüğün bir zaman dilimi haline geldi. Dolayısıyla senin bilgisayarında olmazsa olmaz şey iyi bir kamera!

İhtiyacın olan özellikleri hatta daha fazlasını ASUS OLED ekranlı laptoplarda bulabilirsin. Üstelik ekran teknolojisinin son örneği olan OLED, harika kalitede ve göz sağlığına zarar veren mavi ışığı %70 azaltan görüntüleri sağlayarak mükemmeli sunuyor sana!

 OLED ekranlı Asus laptoplara buradan ulaşabilirsin.

İyi bir ekran!

srv.onedio.com

Sürekli ekranlara baktığımız her işimizi bilgisayardan yaptığımız bir dönemdeyiz. Hem işin hem de bilgisayarda geçirdiğin süreye bakılırsa geniş ekranlar, canlı renkler, gerçeklik hissi yaratan özellikler senin için bir bilgisayarda olması gereken en önemli özellik!

Tüm ihtiyacın olan özellikleri hatta daha fazlasını ASUS OLED ekranlı laptoplarda bulabileceksin. Üstelik ekran teknolojisinin son örneği olan OLED, harika kalitede ve göz sağlığına zarar veren mavi ışığı %70 azaltan görüntüleri sağlayarak mükemmeli sunuyor sana!

OLED Ekranlı ASUS Laptoplara buradan ulaşabilirsin!

İyi bir performans!

Özellikle son zamanlarda bilgisayar üstünden çalışman artmış. Ya oyun oynuyor ya da işinle ilgili uğraşların var. Yapacağın çizimler, yazacağın kodlar için hatta ekip arkadaşlarınla oynayacağın oyunlar için iyi bir performans gösteren bilgisayar şart sana!

Sahip olduğu özellikleri, ekran kalitesi ve performansıyla üstün teknolojik özelliklere sahip ASUS OLED ekranlı laptopları incelemek için hemen buraya tıkla!