Görüş Bildir
Haberler
TV
Big Brother Yarışmacılarının Alışkanlıkları Üzerine 16 Tespit

etiket Big Brother Yarışmacılarının Alışkanlıkları Üzerine 16 Tespit

Izlem Yarar
04.02.2016 - 17:27

Gecemizi gündüzümüze katan, nefretini kazananları bile ekrana kitleyen ve hatta “bu programı hangi boş insan izler ki” diyenlere bile üç dakika sonra “bu kendini ne sanıyor yahu” diye kritik yaptıran nikotin içerikli program Big Brother, birbirinden enteresan 16 yarışmacı ile yola koyuldu. Her hafta birinin elendiği ve sürprizlerle dolu Big Brother evinde büyük ödüle koşan her bir yarışmacı, dikkat çeken bazı alışkanlıkları ile bizleri bir güldürdü, bir sinirlendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Onur ve Kont

Evet, ona köpek demek olmaz. Çünkü o Kont. Birbirinden ergen davranışları ile dikkat çeken ve hadsiz bir özgüvene sahip olan Onur kardeşimizin 9 yaşından beri yanından ayırmadığı, onunla yatıp onunla kalktığı, uğruna ev halkını aç bıraktığı saygıdeğer Kont. Evin en asil üyesine merhaba deyin!

2. Seda ve Gözyaşları

Her yarışmacının eve geri çağrılma şansına sahip olmasına istinaden, bu kardeşimiz yarışmayı kazanamayacaksa bile, mutlaka bol ağlamalı, entrikalı ve ruh hastalarının bolca yer aldığı bir Türk dizisinde rol alacaktır azizim. Bayılma numaralarının, sözde dil altı haplarının gözyaşlarına eşlik ettiği Seda piremsesimiz, istediği an ağlayabilme yeteneğine sahip olmasının yanı sıra, masumane ifadesiyle de ikna kabiliyetini konuşturabiliyor.

3. Hüseyin'in "Türk Örf ve Adetleri" Cümlesi

Evin ağır ağabeyi rolünü kendi olanakları ile üstlenen, balayından döndüğü uçakla direkt Big Brother evine inen yeni evli abimiz Hüseyin, 8 erkek, 8 kadın yarışmacının yer aldığı hanede aşk yaşanmasını her fırsatta kınıyor. İki lafından biri 'Türk örf ve adetleri' ile başlayan Hüseyin aga, eminiz evli olmasaydı da aynı tutumu sergilerdi. Respect yani.

4. İdil ve Rap Şarkıları

Evin terazisi görevini üstlenerek herkesle iyi geçinme taraftarı olan, yaşından olgun tavırlarıyla ve aykırı tarzıyla dikkat çeken İdil bacımız, mutluluğunu, üzüntüsünü, acısını, aşkını ve daha bilumum hislerini rap şarkılarıyla ifade etmeyi tercih ediyor. Şarkı söylemenin azıcık ucundan kural dışı olduğu Big Brother evinde, bu kadar kötü rap yapmasını asla sesine bağlamıyoruz, asla.

5. Arsel ve Vurdumduymazlığı

İdil'in aşkı, bebeği, bal böceği olarak bildiğimiz ve Paris doğumlu olan Arsel, belli ki Fransızların umursamazlığını da beraberinde getirmiş. Politik davranışları sayesinde İdil'le bir ahenk yakalayan bu orta karar kardeşimiz, vurdumduymaz tavırları, oyunlarda sergilediği umursamaz hareketleri ve İdil'le yaşadığı ilişkide bir odun görevi görmesiyle halkın hem tepkisini alan karakter, hem de anlamsız bir sevgi duyduğu asi genç olarak dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinan ve Yuvarlak Koltuk

Hem çakallığı, hem saflığı, hem de dilinden düşürmediği strateji kelimesi ile gönüllere taht kurmuş, Tolgahan Sayışman'ın yanlış kodlanması sonucu ortaya çıkan bu güzel kardeşimiz, tüm kritiklerini bu yuvarlak koltuklar üzerine çıkarak yapıyor, burada şarkı söylüyor, burada oynuyor. Kısmetse giderken bu yuvarlak koltuğu da yanında götürecek olan kardeşimize, aşırı öz güveni için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

7. Gökçen ve Su Şişesi

İzleyenlerin ilk bakışta 'bu ne dudak, bu ne saç' diye eleştirdikleri ama izlendikçe, tanıdıkça sevilen karakterlerden biri olan Gökçen ablamız, kişisel hayatında 'pörsınıl treynırlık' yapıyor. Bundan dolayı olsa gerek, neredeyse havuza bile su şişesiyle giden kadın yarışmacımızın bu alışkanlığını takdir ediyoruz. Ancak şirret yanına da değinmeden geçemeyeceğimiz Gökçen'i, aniden tepesine çıkan sinirleri ve kedi miyavlamasını andıran cart sesi için de ayrıca kınıyoruz.

8. Demir ve Oturuşu

Evin, Kont'tan sonraki en sessiz ve barışçıl karakteri olan Demir abimiz, oturuş biçimi ile dikkatleri çekmiş, hatta taklit konusu olmuştur. Düz oturmanın kendisine adeta haram olduğunu düşündüğümüz bu dürüst mü dürüst yarışmacının oturuşu daima aşağı doğru kaykılma biçimindedir ve tüm sanat severlere Salvador Dali'nin ünlü eseri olan 'Belleğin Azmi'ni hatırlatır.

9. Tuğra ve Agresifliği

İzlemeyen herkesin, özellikle erkeklerin ilgisini çekecek ufak bir ayrıntı verecek olursak, kavgaları, çıkışları ve asabiliği ile dikkat çeken Tuğra bacımız, futbolcu bir bacımız oluyor. Bir koysa gol atacağı görüntülerden de anlaşılan Tuğra agayı, sakinliğe, sükunete ve yogaya davet ediyor, maçlar dışında bir kadın gibi davranabileceğini hatırlatmak istiyoruz.

10. Alphan ve Saflığı

Hemen yanlış anlaşılmasın! Tamamen iyi niyetle, temiz duygularla, aşırı derece masum bir şekilde söylüyoruz. Bu şaşoli bakışlara, bu kedivari hareketlere kim ne diyebilir? Hüseyin abisinin ayağına kadar yemeğini götüren, bulaşıkları durmadan yıkayan, kim nereye çekerse oraya giden bu iyi niyetli arkadaşımızı içtenlikle kutluyor ve saflığının devamını diliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gülşen ve Öz Güveni

Her fırsatta iki cümle arasına güzelliğini, seksapelliğini ve benzersizliğini sıkıştıran Gülşen hanımefendiyi ve ona bu öz güveni veren herkesi gönülden kutluyoruz. Güzelliği ile gözleri kör eden Gülşen'in cazibesine yenik düşerek Big Brother evinden eleyen ev sakinlerini ve halkı da esefle kınıyoruz.

12. Emrah ve Cool'luğu

Sağlık sorunları dolayısıyla diskalifiye edilerek kayıplara karışan yarışmacı Oktay'ın boşluğunu doldurmak amacıyla Big Brother evine gelen Emrah, yarışmaya sonradan katıldığından dolayı ev halkı tarafından her ne kadar dışlansa da, tescilli olduğunu iddia ettiği gülüşü ile gönüllerde taht kurmayı başarmıştı. Fırtına gibi gelip geçtiği Big Brother evinin ergenleri tarafından bir nebze çekilmemiş olsa da, bu kadar da cool takılma be kardeşim diyor, yine de doğal tavırlarından dolayı tebrik ediyoruz.

13. Funda ve Terliği

Her şartta, her koşulda, karda, kışta Funda'nın ayağında gördüğümüz dolgu topuklu terliği, adeta bir moda akımı haline gelebilir. Burun ve topuk kısmı açıkta kalan terliğini eşofmanın altına giymekten, şişme montla kombinlemekten çekinmeyen Funda ablamızı, istisnasız her gün giydiği bu terlik için tebrik ediyoruz. Ayrıca aynı terliğin kahverengi ve siyah olmak üzere iki renkten oluştuğunun, Big Brother tutkunlarının gözünden kaçmadığına emin olduğumuzu belirterek, yumurtalıklarını başarıyla üşütmeyen Funda ablamızı yürekten kutluyoruz.

14. Çağla ve Göz Makyajı

Yıldız Tilbe'den hallice olan Çağla, mükemmel göz makyajları ile çarpıcı bakışlar oluşturuyor. Makyaj videoları izleyerek saatlerce smokey eyes makyajı yapmaya çalışan genç kızlarımızı büyük bir dertten kurtaran Çağla'ya teşekkürü borç biliriz.

15. Rezzan ve Saç Bantları

Kısa saçını bir şekilde adam etmeye çalışan Rezzan ile eşleştirdiğimiz saç tokaları, renk renk, desen desen! Ay bu kadına olumsuz bir şey bulmak için çok uğraştık azizim ancak yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Dürüstlüğün markası olsaydı Rezzan olurdu diyor ve şu aralar korumakta zorlansa da, uzun süre koruduğu sinir sistemi ve aklı için tebrik ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yasin ve Centılmınılığı

Kırdığı kalpler ile her ne kadar sevenlerini üzmüş olsa da, Yasin kardeşimizi hem Big Brother evindeki tutumu, hem objektif bakış açısı, hem de aşkına sahip çıkışından dolayı tebrik ediyoruz. Centilmenlik her haline ve ruhuna işlemiş olan model ve oyuncu kardeşimize, kariyerinde ve hayatında aynı çizgide ilerlemesini öneriyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
564
397
261
92
45
40
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
methanci

Oktay bence fiziği sayesinde her yarışmanın üstesinden gelmesi ve rekabeti kısıtlamasından dolayı big brother tarafından parayla ortadan bir anda kaybedilen ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kesinlikle aynı şeyi düşündüm

Ahmet Alp Eken

ALPHAN luppo'yu ver üzme teyzeleri.

Melek Lovato

flıuhwıuhf

Yiğit Bayrak

şu sedayı bulduğum yerde dövücem