Görüş Bildir
Haberler
Biden'ı Cinsel Saldırıyla Suçlayan Kadın Rusya'ya İltica Etti

Biden'ı Cinsel Saldırıyla Suçlayan Kadın Rusya'ya İltica Etti

Emre Ordu
31.05.2023 - 17:32 Son Güncelleme: 31.05.2023 - 17:33

ABD Başkanı Joe Biden'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Tara Reade, Rusya'ya iltica etti. Reade, Rusya vatandaşlığına başvurmayı düşündüğünü söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkanı Joe Biden'ın 1993'te senatör olduğu dönemde kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyleyen Tara Reade, Rusya'ya iltica ettiğini duyurdu. Biden'ın senatör olarak görev yaptığı dönemde danışmanlığını üstlenen Reade, Rusya vatandaşlığına başvurmayı planladığını duyurdu.

59 yaşındaki kadın, Rusya'da güvenli bir şekilde yaşamayı umduğunu ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den kendisine vatandaşlık vermesini istediğini söyledi.

"Tehlikenin arttığını hissettim"

"Tehlikenin arttığını hissettim"

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Temsilciler Meclisi önünde ifade vermek istediğini ancak bu teklifinin reddedildiğini de aktaran Reade, “Daha önceki örneklerden anladığım üzere ifade vermemi istememelerinin yarattığı baskıdan dolayı, 2024 seçimleri yaklaştıkça tehlikenin de arttığını hissettim. Rusya’da olmaktan dolayı mutluyum' açıklamasında bulundu.

"Ölüm tehdidi alıyorum" demişti

"Ölüm tehdidi alıyorum" demişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reade, Aralık 1992'den Ağustos 1993'e kadar Biden'ın Senato'daki ofisinde personel asistanı olarak çalışmıştı. 2019 yılında Reade, Biden'ı 1993 yılında 29 yaşındayken kendisine cinsel saldırıda bulunmakla suçlamış, Biden tüm iddiaları reddetmişti.

2020 yılında düzenlenen başkanlık seçimlerinden önce açıklamalarda bulunan Raede, Biden'a adaylıktan çekilme çağrısı yapmıştı. İddialarını gündeme getirdikten sonra Biden yandaşlarının kendisini hiçbir kanıt göstermeden 'Rus ajanı olmakla' suçladıklarını da söyleyen Reade, ölüm tehditleri aldığını dile getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

bu işler böyle! biri tekere çomak sokmaya kalkarsa ya öldürülecek ya da kaçıp gidecek...