Görüş Bildir
Haberler
Biden’dan Rusya'ya Sert Sözler: 'Putin Bir Katil; Bedelini Ödeyecek'

Biden’dan Rusya'ya Sert Sözler: 'Putin Bir Katil; Bedelini Ödeyecek'

Batuhan
17.03.2021 - 14:27

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin için katil benzetmesi yaptı. Biden, 'Putin seçimlere müdahalesinin bedelini ödeyecek' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın ABD seçimlerine karıştığına dair iddialar üzerine çok sert açıklamalar yaptı.

Dış politikada göreve geldiği günden beri alçak bir tonda açıklamalar yapan Biden, ABC’ye çıktı ve Rusya’ya adeta ateş püskürdü.

"Bedelini ödeyecek"

"Bedelini ödeyecek"

Rusya’nın ABD’nin seçimlerine karıştığına dair iddialarını yalanlamasının ardından konuşan Biden, “Putin, seçimlere karıştığı için bedelini ödeyecek” dedi.

Biden, “Bence, Rusya’nın lideri Putin bir katil” ifadesini kullandı.

Rusya iddiaları bu sabah yalanlandı

Rusya iddiaları bu sabah yalanlandı

Washington yönetimi, Rus lider Vladimir Putin’in 2020’de gerçekleşen ABD Başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını iddia etmişti. Moskova yönetimi bu iddiaları yalanlamış ve iddiaların asılsız olduğunu bugün dile getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
15
7
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Herkes bir adisyon çıkarıyor... ...... Bir bedel istiyor... .... Bedel ödetiyor... ...... Olan masum halka oluyor... ..... 🤪😡😠

Pasif Kullanıcı

Bir katilin diğer katile sen katilsin demesi ne kadar komik. İkisininde ellerinde binlerce insanın kanı var, biden aynı b.kun farklı rengi

Ercan

Bu sübyan koklayıcı sapık bunak haklı,,Putin katil olmasına katil de kendisinin elleri gül kokmuyor..iki tane orospu çocuğu mahvettiler bütün dünyayı.