Görüş Bildir
Haberler
Beynin Hangi Sanatçı Gibi Çalışıyor?

etiket Beynin Hangi Sanatçı Gibi Çalışıyor?

Herkesin beyni farklı farklı çalışır. Biz de bu testimizde senin beyninin hangi ünlü sanatçıyla benzer çalıştığını söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senin hangi duyu organın daha güçlü?

2. Peki aşağıdaki hayvanlardan hangisini evinde beslemek istersin?

3. Sevgilinle yemeğe çıktın. Hangisini sipariş edersin?

4. Hangi renk sana daha çok huzur veriyor?

5. Peki bir sosyal medya mecrası olsan hangisi olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de balayını geçirmek istediğin ülkeyi soralım.

7. İki kişilik tatil kazandın diyelim. Yanında kimi götürmek isterdin?

8. Onsuz asla yapamam bıraksalar sarılır uyurum diyeceğin elektronik alet hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Shakespeare gibi!

Shakespeare gibi!

Senin beynin Shakespeare gibi çalışıyor. Shakespeare'in dizelerindeki estetiği hayatının bütün alanlarına yaymayı başarmışsın. Şu kısa ömür boyunca karşılaştığın tüm trajediler senin olgunlaşmana yardımcı olmuş. Olayları senin kadar net görüp senin kadar kısa cümlelerle anlatabilen aktarabilen yoktur, sen herkesi anlarsın ve ihtiyacı olana da anlatırsın, tam bir çözüm insanısın. Çözemeyeceğin olay, ilişki, durum yok. Psikolog olmayı düşünebilirsin.

Rodin gibi!

Rodin gibi!

Senin beynin Rodin gibi çalışıyor. Onun mükemmel estetik görüşü tamamiyle sende de var. Kimsenin beklemediği anlarda beklenmedik olaylara imza atmak da senin işin. Olumlu ya da olumsuz fark etmiyor. İstediği gibi yaşayan istediği gibi davranan özgürlüğünden asla ödün vermeyen birisin. Tıpkı Rodin gibi duyguları, hisleri taşa bile yansıtabilecek güçtesin. İstediğini gerçekleştirmek senin için dönülmez bir yol gibi, önüne çıkan engellere aldırmaz, yılmaz sonunda oldurursun.

Picasso gibi!

Picasso gibi!

Senin beynin Picasso gibi çalışıyor. Şu hayatta başına gelen her şeyi adeta bir Picasso tablosuymuşçasına betimlemekte üstüne yok. O kadar vurucu o kadar özel işlere imza atıyorsun ki insanların sana hayran olmaması mümkün değil. Picasso gibi herkesin gördüğü açıdan gördüğü şekilde değil de gizli saklı kalmışı görüyorsun, empati yeteneğin çok gelişmiş olduğundan karşındaki insanı bir bakışta şıp diye çözüveriyorsun. Bu özelliğin sayesinde bir insanın sahip olabileceği en iyi arkadaş olduğunu söyleyebiliriz.

Da Vinci gibi!

Da Vinci gibi!

Senin beynin Da Vinci gibi çalışıyor. Sende öyle zehir gibi bir beyin var ki; estetik, mühendislik, zanaatkarlık, matematik hepsini bir potada kaynaştırıp ortaya mükemmel işler çıkartıyorsun. Senin zekana hayran olmayan, etrafında senin zekanı övmeyen neredeyse yok gibi. Benzersiz biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Her konuda bilgin ve fikrin var. Böylesine bir zeka nadir bulunur. En derin felsefi konulardan, siyasi analizlerden evdeki musluk tamirine kadar sen her eve lazımsın, olmazsa olmazsın.

Mozart gibi!

Mozart gibi!

Senin beynin Mozart gibi çalışıyor. Ruhun gibi beynin de biraz neşeli biraz melankolik. Mozart gibi bir dahiyle beyninin aynı çalışıyor olduğu için çok şanslı olmalısın. Gün içinde bin bir duyguyu art arda yaşamak seni biraz yorsa da aslında bu bir hediye sana. Kim senin gibi güneşin doğuşundan batışına bu kadar çok şey hissedebilir? Sen tam olarak yaşama karışmış, yaşamla bir olmuş birisin, biz bir yaşıyorsak sen on beşsin.

Dostoyevski gibi!

Dostoyevski gibi!

Senin beynin Dostoyevski gibi çalışıyor. Onun kelimeleri kullanmadaki ustalığı tamamen üstün zekasıyla ilgili. Ayrıca kıvrak zekanla insanları ikna edebilme gibi bir kabiliyetin de var. İnsanlar seni dinlerken adeta mest oluyor. Hikayeleri olanca ayrıntılarıyla yaşar gibi ilmek ilmek örüyorsun Dostoyevski gibi. Anlatmak için yaşıyorsun, yaşadığını en iyi sen anlatıyorsun. İnsanları her şeye inandırabilir peşinden sürükleyebilirsin. Konuşma ve yazma yeteneğinle kitleleri peşinden sürükleyebilir kim bilir belki ilerde politikacı bile olabilirsin.

Mimar Sinan gibi!

Mimar Sinan gibi!

Senin beynin Mimar Sinan gibi çalışıyor. Yaptığın iş her ne olursa olsun o konuda bir numara olabilmek için kapasiteni daha da zorluyorsun ve rahatlıkla söyleyebiliriz ki bunu da her seferinde başarıyorsun. Bu da insanların sana hayran olabilmeleri için gayet yeterli bir sebep. Mimar Sinan gibi geleceğe izler bırakmak istiyorsun, bunun için de öngörün senin en büyük yol göstericin. Yıllar sonra elde edebileceğin bir kazanım için bile inançla çalışmak, gününü beklemek, sabretmek senin işlerin. Sonunda gülen sen olacaksın, yılma devam et.

Charlie Chaplin gibi!

Charlie Chaplin gibi!

Senin beynin Charlie Chaplin gibi çalışıyor. Yaşadığın acı olaylarla dalga geçmek senin işin. Her ne kadar mutsuz olsan da kendine bir çıkış yolu bulmayı daima başarıyorsun. Mutluluğun formülünü değil ama en azından mutlu zaman geçirmenin formülünü bulmuş gibisin.  İnsanlar senin yanında kendi acılarına da gülebiliyorlar. Neşe saçıyorsun, güçlüsün, senin yaşama azmin ve olaylara pozitif yanından bakabilme özelliğin herkese ilham oluyor. Senin yolundan gitmek istiyorlar. Herkesin dik durması için görmek istediği örnek kişisin sen.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
940
253
133
82
44
36
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mervenur Ülkü

merak ediyorum acaba kim buzdolabıyla sarılıp uyumayı düşlüyor :D

Hilarity

Onedio testlerini güvenip ego kasan salih yozgat sokaklarında atomu parçaladı

invictus maneo

Da Vinci gibi! Senin beynin Da Vinci gibi çalışıyor. Sende öyle zehir gibi bir beyin var ki; estetik, mühendislik, zanaatkarlık, matematik hepsini bir potad... Devamını Gör