Görüş Bildir
Haberler
Berna Laçin'i Hedef Alan Ahmet Hakan'a Şirin Payzın'dan Tepki

Berna Laçin'i Hedef Alan Ahmet Hakan'a Şirin Payzın'dan Tepki

Emre Ordu
27.05.2023 - 16:43 Son Güncelleme: 27.05.2023 - 16:48

Gazeteci Şirin Payzın, oyuncu Berna Laçin'in Paris Büyükelçiliği'nin davetine katılmasını eleştiren Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halk TV'de program yapan gazeteci Şirin Payzın, oyuncu Berna Laçin'i hedef alan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. 

İktidara yönelik eleştirileriyle gündeme gelen oyuncu Berna Laçin geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nin davetine katılmıştı. Laçin, davetten fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Laçin'in iktidara yönelik eleştirilerini hatırlatıp büyükelçiliğin davetine katılmasını eleştirdi.

Şirin Payzın tepki gösterdi

Şirin Payzın tepki gösterdi

Gazeteci Şirin Payzın, Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından Hakan'ın yazısını paylaşan Payzın, 'Büyükelçilik AKP’nin tapulu malı mı? Büyükelçilik her vatandaşın temsilcisi... Sanatçı da ağırlar sporcu da gazeteci de... Üstelik rüşvet alanın Büyükelçi olup keyif sürdüğü bir düzende kime ne laf düşer!' ifadelerini kullandı.

Şirin Payzın, 1999 yılında eski Belgrad Büyükelçisi Ali Ahmet Acet ile evlemiş ve bir süre sonra boşanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
48
8
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ülkede yalakaların sesi dürüst insanlardan daha çok çıkmaya başladı utanma duygusu kalmadı koca koca adamlar ne kadar daha soytarılık yapabiliriz diye yarışa... Devamını Gör

omer ali

bir insan bu kadar onursuz olmayı nasıl başarır çok merak ediyorum...devlet babanın dediği gibi iktidarinda bile çük olamamış bu çürük raporlu Ahmet hakan ha... Devamını Gör

Özlmmm

Hele de o Hakan Ural var ya ona öyle gıcık oluyorum ki

.......

Keşke bir gazeteci olarak tam araştırsaydı. Berna Laçin in kızı Sorbonne U. Hukuk ta burslu okuyor. Gururla bunu da söyleseydi keşke. Onu çağırmayacaklar da... Devamını Gör