Görüş Bildir
Haberler
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'ndan İkinci Ayrılık Haberi!

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'ndan İkinci Ayrılık Haberi!

Sosyal medyada 'Selin Balarısı' olarak tanıtan öncesinde de bir dönem Özcan Deniz'le adı anılan Selin Yağcıoğlu, Gökhan Balarısı'yla evliliği sonrasında Gönül Dağı dizisinde Taner rolüne hayat veren Berk Atan'la ilişkisini duyurmuştu.  Eylül ayında ayrılık açıklamasından sonra çift Selin Yağcıoğlu'nun doğum gününde verdikleri aşk pozlarıyla barıştıkları iddiasını doğrulamıştı.  İkilinin barışı kısa sürdü. Berk Atan, Selin Yağcıoğlu çiftinden ikinci ayrılık haberi geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

Berk Atan'dan Selin Yağcıoğlu'na Evlilik Teklifi...

Berk Atan'dan Selin Yağcıoğlu'na Evlilik Teklifi...

Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, 'evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

İlk Ayrılık...

İlk Ayrılık...

Ancak çiftten ikinci ayrılık haberi geldi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurmuştu. İkilinin bu ayrılığı ise uzun sürmedi. Atan, geçtiğimiz eylül ayında Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritti. Çift, Atan'ın 30. yaş gününde bir araya gelmişti. Sevgilisine doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan Instagram'dan Birbirlerini Takipten Çıktılar...

Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan Instagram'dan Birbirlerini Takipten Çıktılar...

Atan ve Yağcıoğlu'nun ikinci kez ayrıldığı iddia edildi. İkilinin fotoğraflarını silmesi ve birbirini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirdi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın