Berat Albayrak ile Vatandaş Arasındaki İlginç Diyalog: 'Cumhurbaşkanımız Ay'a Kadar 4 Şeritli Yol Yapacağım Dese, İnanırız'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kocaeli'nde “Fatih” isimli sondaj gemisi için düzenlenen törende konuştu.
'AK Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki böyle bir teveccühe mazhar olmuş'
Bakan Albayrak konuşmasında AK Parti'li bir seçmenin, “Valla Ak Parti'ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım. Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız” dediğini aktardı.
İşte Berat Albayrak'ın o açıklaması;
"Birileri konuşuyor. Birileri de yapıyor. Türkiye'de AK Parti olarak biz hep yapan tarafında olduk. Geçenlerde seçmen vatandaşlarımızla konuşurken, biri dedi ki, "Vallahi AK Parti'ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım. Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız". Yani AK Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki, icraat ve hayata geçirme noktasında böyle bir teveccühe mazhar olmuş."
Ciddi bir vizyonsuzluk var. Adamlar uzay konusunda bile duble yoldan öteye gidemiyor.
— Emre (@MrSngn) 31 Mayıs 2018
Ve bu sizi böyle gevrek gevrek güldürürken beni dehşete düşürüyor...
— Mehmet ilker bayram (@Mehmetilkerbay2) 31 Mayıs 2018