Görüş Bildir
Haberler
Bensu Soral’a Kubilay Aka Sorusu Yöneltilince Olanlar Oldu!

Bensu Soral’a Kubilay Aka Sorusu Yöneltilince Olanlar Oldu!

dila bahar
07.11.2021 - 12:14

2018 yılında evlendiği iş insanı Hakan Baş ile boşanacakları iddia edilen Bensu Soral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncu evliliğiyle ilgili konuşurken, Kubilay Aka sorusunu duymasıyla ortamı terk etti. Arnavutköy'de görüntülenen Hakan Baş ise Bensu Soral ile olan ilişkisiyle alakalı sorulan sorulara kaçamak cevaplar verdi. İşte o cevaplar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Eşi Hakan Baş ile yaşadıkları krizle gündeme gelen Bensu Soral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncu, üç yıllık eşi Hakan Baş ile boşanacakları iddiaları hakkında konuştu.

Normal Hayatımıza Devam Ediyoruz

Normal Hayatımıza Devam Ediyoruz

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hakan Bey'le hep beraberiz. Aynı evi paylaşıyoruz. Şu anda bizim tek problemimiz, ünlü olduğumuz için herkesin her şeyi biliyor olması. Sürekli Haberler çıkıyor. Ama normal hayatımıza devam ediyoruz.” Giyim tarzıyla dikkat çeken Bensu Soral, alnındaki yara izleri için 'Gece tokayla yattım, ondan' dedi.

Kubilay Aka’nın Adını Duyunca Kaçtı!

Kubilay Aka’nın Adını Duyunca Kaçtı!

Bensu Soral'ın eski dizi partneri Kubilay Aka'yla çekilmiş samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı. Oyuncuya Aka'yla aşk yaşadığı dedikodusu soruldu. Ancak Soral, soruyu duyar duymaz 'Teşekkürler' diyerek hızlı adımlarla aracına yöneldi.

Hakan Baş Sessiz Kalmayı Seçti…

Hakan Baş Sessiz Kalmayı Seçti…

Evliliğinde kara bulutlar dolaşan 38 taşındaki iş insanı Hakan Baş ise önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Arnavutköy'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Hakan Baş, 'Bensu nasıl isterse öyle olacak' şeklinde konuşmuştu. Eşi Soral'ın New York tatili dönüşü evliliklerinin geleceğiyle alakalı ne kadar verdiği sorulunca Baş, 'Teşekkür ederim' diyerek sessiz kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın