Görüş Bildir
Haberler
Ben Sadece Belgesel Falan: Farklı Konularda Bilgi Sahibi Olmak İsteyenlerin Göz Atabileceği 13 Belgesel

Ben Sadece Belgesel Falan: Farklı Konularda Bilgi Sahibi Olmak İsteyenlerin Göz Atabileceği 13 Belgesel

Evde olduğumuz bu zamanlarda ister bilgi dağarcığınızı geliştirmek ister keyifli vakit geçirmek için izleyeyebileceğiniz harika belgeselleri sıraladık:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cristiano Ronaldo Anlatıyor

1. Cristiano Ronaldo Anlatıyor

Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı, Real Madrid’in bir dönem en başarılı oyuncusu, şimdi ise Juventus’ta...

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun çocukluktan bugüne kadarki mükemmel ve başarılı kariyeri, 14 ay süren bu belgeselde!

2. Koronavirüs Sessiz Katil

2. Koronavirüs Sessiz Katil

Çin'in Wuhan eyaletinden tüm dünyaya yayılan koronavirüsü şu ana kadar 80 binin üzerinde insanı etkiledi. Hızlı bir şekilde 50 ülkeye yayılan virüs, çağımızın en büyük salgını olabilir mi? Bu öldürücü virüs nasıl durdurulabilir? Her geçen gün hasta sayısı artarken alınan önlemler yeterli mi?

3. Çin'in Gizli Krallıkları

3. Çin'in Gizli Krallıkları

Çin’in doğasında ilginç bir gezintiye çıkın! Çin'in Gizli Krallıkları, en yüksek dağlarından yaylalarına, en gür ormanlarından bambu ormanlarına kadar yalnızca azınlığın var olduğunu bildiği, Çin'in vahşi tarafının gizemlerini ortaya çıkarıyor.

4. Saklı Dünyalar

4. Saklı Dünyalar

Farklı coğrafyalardaki sıra dışı yaşam öyküleri, ilgi çekici görüntüler ile ekranlara geliyor. TV+ Özel içeriği “Saklı Dünyalar”, sizleri Etiyopya'dan Makoko'ya dünyanın en ücra köşelerindeki keşfedilmemiş yaşamlarla buluşturuyor.

5. Efsane Şampiyonluklar

5. Efsane Şampiyonluklar

30 For 30 (Efsane Şampiyonluklar), spor dünyasının içinden ve dışından derlenmiş en iyi hikayeleri içeren benzeri görülmemiş bir belgesel dizisidir. Spor ve kültürün birleşmesi ile oluşan elektrik, büyüleyici ve tutkulu bir film koleksiyonu olarak hayat buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğanın Senfonisi

6. Doğanın Senfonisi

Vahşi yaşamın derinliklerine doğru gidiyoruz. Okyanustaki devasa balinalardan, ormandaki fillere, büyük kedilerden, vahşi yaşamda rol alan binbir çeşit hayvana kadar birçok canlının oluşturduğu uyum dolu orkestra karşısında büyülenmeye hazırlanın!

7. Dijital Çağ

7. Dijital Çağ

Dijital dünyanın nasıl yürüdüğünü gösteren, kendimizi çevrimiçi korumayı, kriptolojiyi, büyük verileri, izlemeyi ve çerezleri, sosyal medyayı ve diğer sanal gerçekleri korumayı öğreten bir belgesel.

8. Işığın Limitleri

8. Işığın Limitleri

X ışınlarından mikrodalgalara, ultraviyole ışınlarından kızılötesi ortamlara kadar renk dünyasını bu belgeselle keşfediyoruz! Rengin gerçekte ne olduğunu, renk vizyonumuzun nasıl çalıştığını öğreniyoruz ve ultraviyole içerisindeki böcekleri, görünmez kızılötesi radyasyonu algılayan yılanları ve renk vizyonu bizden çok daha hassas olan kuşları araştırıyoruz.

9. Nihai Şafak

9. Nihai Şafak

Nihai Şafak, maddenin dinamik dördüncü hali olan plazmanın enerjisini dizginleyerek, uzay yolculuğu ve uzay araştırmalarında devrim yaratacak yepyeni bir tür roket motoru inşa etmeye çalışan Ben Longmier ve ekibini, Alaska'nın çetin doğasında takip ediyor.

10. Akıllı Para Yönetimi

10. Akıllı Para Yönetimi

Bu programdaki çocuklar, bir ay boyunca aile bütçelerini kendileri yönetecekler. Eğer hedefledikleri paraları biriktirmekte başarılı olurlarsa kendi ödüllerine de kendileri karar verecekler. Mika, Harry ve Nick'in bu serüvenleri nasıl tamamlayacağını bu belgesel serisinde görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Denizin Gücü

11. Denizin Gücü

Biyolojik çeşitlilik bakımından sonsuzluk taşıyan ve aynı zamanda içerisinde tehlikeler barındıran deniz dünyasının derinliklerinde kayboluyoruz. Günümüz ve geleceğimizi oluşturan deniz dünyasını bilim insanları ve balıkçılara kadar uzanan bir grup ile birlikte inceliyoruz.

12. Bilimi Geliştirmek

12. Bilimi Geliştirmek

Bilimi Geliştirmek belgeselinde, Phil küçük ölçekli deneylerin evde nasıl yapılacağını anlatıyor. Hava basıncını kullanarak plastik şişeden roket yapmaya, devasa bir kağıt uçakla neler yapılabileceğine dair her şey bu belgesel serisinde.

13. Kaplanları Saymak

13. Kaplanları Saymak

Dünyadaki en büyük vahşi yaşam araştırmasının perde arkasına, dünyadaki en görkemli vahşi hayvanlarından biri olan kaplanları saymak için gerçekleştirilen bu belgeselde kurak toprakları keşfe çıkacaksın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın