Görüş Bildir
Haberler
Bella Hadid'den Bomba İtiraflar: 14 Yaşında Burun Estetiği Oldum!

Bella Hadid'den Bomba İtiraflar: 14 Yaşında Burun Estetiği Oldum!

GNS
15.03.2022 - 18:38 Son Güncelleme: 15.03.2022 - 20:07

Tüm dünyanın bayılarak takip ettiği ünlü manken Bella Hadid, verdiği bir röportaj esnasında bomba etkisi yaratan itiraflarda bulundu. Yıllarca değişimi konusunda sık sık gündeme gelen ve kendisi hakkında ortaya atılmış estetik iddialarını yalanlayan Hadid, sonunda estetik yaptırdığını kabul etti. Abla-kardeş mankenlerin olduğu dünyada son derece popüler ve her hareketleriyle gündem olan Hadid'lerden gelen bu itiraf herkese derin bir nefes aldırdı. İşte Bella Hadid'den estetik itirafı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en ünlü mankenlerinden Hadid kardeşlerin küçüğü Bella, sonunda estetik yaptırdığını itiraf etti. Yerli ve yabancı basında her hareketleri olay yaratan ikiliden Bella Hadid, yüzündeki değişimler dolayısıyla sık sık magazine konuk olmuş fakat estetik iddialarını her seferinde yalanlamıştı. Beklenen itiraf verdiği bir röportaj esnasında geldi. İşte Bella Hadid'den olay yaratan itiraflar...

Bella Hadid'den Estetik İtirafı!

Bella Hadid'den Estetik İtirafı!

25 yaşındaki dünyaca ünlü manken Bella Hadid, Vogue dergisine verdiği bir röportajda kendiyle ilgili pek çok itirafta bulundu. Son dönemde yaşadığı problemlerin altını çizen Hadid, ruhsal ve fiziksel açıdan sıkıntılar çektiğini belirtti. Bu zamana kadar estetik iddialarını yalanlayan Bella Hadid, ilk kez durumu itiraf etti. 14 yaşında burun estetiği olduğunu ve bunu yaptığından dolayı pişman olduğunu söyledi.

Gigi Hep Daha Güzeldi!

Gigi Hep Daha Güzeldi!

Bir dönemler anoreksiya ile mücadele ettiğini ve sonrasında yoğun bir depresyon tedavisi gördüğünü açıklayan Bella Hadid, ablası Gigi ile sürekli kendini kıyasladığını itiraf etti. Söylediklerine göre ablası Gigi Hadid'i her zaman daha güzel bulduğunu ve kendini onun yanında 'çirkin' gördüğünü; fakat daha havalı hissettiğini açıkladı.

Aynı Görünmüyoruz!

Aynı Görünmüyoruz!

Estetik itirafından sonra geçmişteki görüntüsü ile ilgili açıklamalar yapan Bella Hadid, yüzünde başka bir işlem olmadığını ifade etti. Hadid, “İnsanlar, gençken şişmiş görünen bir resmim yüzünden yüzümle tamamen oynadığımı düşünüyor. Eminim sen de şimdi 13’teki gibi görünmüyorsun, değil mi?” şeklinde konuştu.

Hiç Dolgu Yaptırmadım!

Hiç Dolgu Yaptırmadım!

Dolgu yaptırdığı iddialarına karşı bunu yaptırmadığını söyleyen Hadid, “Hiç dolgum yok. Artık bu tartışmaya bir son verelim. Dolgu yaptırmakla ilgili bir sorunum yok ama pek bana göre değil. Gözlerimi çektirdiğimi düşünenler bu bir göz bandı ve eski bir numara işte” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahtekarlık Sendromu Yaşıyor Gibi Hissettim

Sahtekarlık Sendromu Yaşıyor Gibi Hissettim

Değişimi konusunda kendisini sert bir dilde eleştiren herkese karşı göğüs germenin zor olduğunu dile getiren Hadid durum hakkında şu ifadeleri kullandı:

“İnsanların her zaman söyleyecek bir şeyleri vardır ama benim söylemem gereken şu ki, benim sektörmde ve çevremdeki insanlar tarafından hep yanlış anlaşıldım. Adeta sahtekarlık sendromu yaşıyor gibi hissettirildim.'

İşte Estetik Yaptırmadığını İddia Eden Bella Hadid'in Eski ve Yeni Hali

İşte Estetik Yaptırmadığını İddia Eden Bella Hadid'in Eski ve Yeni Hali
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

İtiraf mı? Gerçekten fark edilmediğini filan mı sanıyordu acaba??

Nini Sza

jawline da var sanki bella ya eski hali tam israilli kizlara benziyo

Putler

İyi ki olmuşsun ya, bok gibi burnun varmış, şimdikini beğendim çok güzel.

Putler

Bella Hadid: Beğenmene çok sevindim, zaten senin için yaptırdım.