Görüş Bildir
Haberler
Belediye Başkanı Adayı Olsan Yüzde Kaç Oy Alırsın?

etiket Belediye Başkanı Adayı Olsan Yüzde Kaç Oy Alırsın?

2019 Yerel Seçimleri yaklaşıyor... Bakalım adaylığını koysaydın yüzde kaç alırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yürüyen merdivenlerde ne tarafta duruyorsun?

2. Fast food ne aralıklarla tüketiyorsun?

3. Hafta sonu vaktini nasıl geçiriyorsun?

4. Ev alışverişini nereden yapıyorsun?

5. Teknolojinin hayatına katkısı olacağını düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir toplu taşıma aracı olsaydın hangisi olurdun?

6. Bir toplu taşıma aracı olsaydın hangisi olurdun?

7. Varsayalım belediye başkanı seçildin, görevine hangi vasıta ile giderdin?

7. Varsayalım belediye başkanı seçildin, görevine hangi vasıta ile giderdin?

8. Son olarak, kendine seçim sloganı seç:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%72 gibi ezici çoğunlukla kazanırdın!

%72 gibi ezici çoğunlukla kazanırdın!

Seçimlerde büyük çoğunluğu sağlayarak belediye başkanı olmayı başarırdın! Sen ne istediğini bilen, yaşadığın yerin eksikliklerini iyi tahlil edip halkına ona göre çözüm yolları sunardın. Sunacağın gerçekçi çözümlerle sorunları da nasıl çözeceğini somut bir şekilde göstererek rakiplerine de gözdağı vermiş olurdun. Halkın gözünde öyle bir noktaya gelirdin  ki 7'den 70'e herkesi kolayca etkin altına alabilirdin. Gerek yaşantınla, gerek halka karşı tutumunla sen 'istenilen' bir başkan olurdun.

%51 oy oranı yakalarsın!

%51 oy oranı yakalarsın!

Sen aday olsaydın %51 oy alırdın. Bu demek oluyor ki aday olduğun yerde iki kişiden biri sana oy vermiş. Oldukça başarılı bir iş çıkarırdın aday olsaydın. Normalde siyasetin yeni isimlerinin güven kazanması bir hayli uzun sürer ve zordur. Ancak sen kısa sürede o güveni verebilirdin demek ki. Konuşmanla insanları kolayca etkileyebilirdin. Şehrin sorunlarını senden başka kimse daha iyi anlatamazdı. E hal böyle olunca bu sorunlara üretilecek en iyi çözümler sende olurdu.

%12 oy alırsın!

%12 oy alırsın!

Sen aday olsaydın %12 oy alırdın. Çok kötü bir sonuç mu? Aslında değil, çünkü ilk defa girdiğin seçimde bu oranda oy almak gayet normaldir. Aday olduğun şehri sanki hiç tanımıyormuş gibi olurdun. Sanki dışarıdan gelen bir yabancının aday olması gibi olurdu. Kimilerine olur ya topluluk önünde konuşmaktan pek haz etmezler, belki de senin durumun öyle olurdu; aday olduğun şehrin sorunlarını yeterince iyi şekilde anlatamayabilirdin. Önünde 4 yıl daha var eksiklikleri telafi etmek için. ;)

%21 oy alırdın!

%21 oy alırdın!

Sen aday olsaydın %21 oy alırdın. Seçmenlerinin neye önem verdiğini gayet iyi bilirdin, ancak rakiplerini iyi tahlil edemezdin gibi. Sana oy verecek kişilerin isteklerini daha karşılaman gerekirdi. Onlara 'çantada keklik' mantığıyla yaklaşıp gerçek sorunlarını ve isteklerini göremezdin. Bazen yeterli çoğunluğa ulaşmak için kapı kapı dolaşmak gerekir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
446
237
107
106
55
46
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

ilk başta daha insancıl ve çevreci olayım dedim sonuç %20,sonra şimdiki hükümet zihniyetiyle yapayım dedim %72

Anksiyetik_Koala

İşine bisikletle giden, ev alışverişini mahalle bakkalından yapan, fast food tüketmeyen, hafta sonlarını ailesiyle geçiren biri yüzde 21 oy mu alıyor? Avrupa... Devamını Gör

Aysun Bulut

Fakat burası avrupa değil:) biz sevmeyiz öyle şeyleri.

Pasif Kullanıcı

%72 gibi ezici çoğunlukla kazanırdın! hemen bir daha ki seçimlere çalışmalarımı başlayayım bari :))) verin yetkiyi görün etkiyi :))