Görüş Bildir
Haberler
Belçika, Dünya Kupası'na Veda Etti, Fas Tarih Yazdı

Belçika, Dünya Kupası'na Veda Etti, Fas Tarih Yazdı

Dünya Kupası büyük sürprizlere sahne olmaya devam ediyor. F Grubu’nda oynanan son maçlarla birlikte Kanada’yı mağlup eden Fas, tarih yazarak grubunu lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. Grubun diğer maçında ise Hırvatistan’a diş geçiremeyen FIFA dünya sıralaması 2.’si Belçika, Katar’a veda etti. Hırvatlar ise Fas ile birlikte son 16’ya yükseldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belçika veda etti, Hırvatlar tur atladı

Belçika veda etti, Hırvatlar tur atladı

Dünya Kupası’nda heyecan F Grubu maçlarıyla devam etti. Grubun en büyük favorisi olarak gösterilen Belçika, gruptan çıkmak için kazanmak zorunda olduğu Hırvatistan maçının sonucu ile herkesi şoke etti.

Hırvatistan’a diş geçiremeyip sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılmak zorunda kalan FIFA Dünya Sıralaması 2.’si Belçika, hayallerine veda ederken, Hırvatistan aldığı 1 puan ile son 16’ya yükselen taraf oldu.

Lukaku neler yaptı neler

Lukaku neler yaptı neler

İkinci yarıda oyuna dahil olan Romelu Lukaku, maçın son bölümlerinde arka arkaya kaçırdığı sayısız pozisyon sonrasında maç sonunda sahaya çöktü ve uzun süre ağladı.

Fas tarih yazdı

Fas tarih yazdı

Grubun diğer maçında ise Fas, Kanada ile karşı karşıya geldi. Daha maçın 4. Dakikasında 1-0 öne geçen Fas, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve tarih yazdı. Grubunu lider tamamlayan Fas, son 16’ya yükselirken, Kanada grubunu puansız olarak son sırada tamamladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın