Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yiyeceklerden Kaç Kilo Vermen Gerektiğini Tahmin Ediyoruz!

etiket Beğendiğin Yiyeceklerden Kaç Kilo Vermen Gerektiğini Tahmin Ediyoruz!

Bu testimizde birbirinden lezzetli yiyeceklerden hangisini diğerlerinden daha çok beğendiğinizi soruyoruz. Testin sonunda ise kaç kilo vermen gerektiğini tahmin ediyoruz! 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki hangi yaş grubundasın?

3. Kahvaltılıklarla başlıyoruz.

4. Kahvaltıda ne içersin?

5. Sabah kahvaltıya fazla vaktin yok diyelim. Birini seçeceksin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zorlaştıralım biraz işleri! Sebze tercihini sorsak?

7. Sıra geldi balıklara.

8. Şimdi de et tercihin.

9. Peki ya bu pide çeşitlerinden hangisi?

10. Bir de çorba seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir de makarna çeşidi seç bakalım.

12. Son olarak tatlılarla testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kilo vermene gerek yok!

Kilo vermene gerek yok!

Seçtiğin yiyeceklere göre kilo vermene gerek bir durum olmadığı ortaya çıktı. Yani senin kilo vermene gerek yok. Gayet fitsin. Gayet sağlıklısın. Kilo aldığın zamanlar elbet oluyor ama kolayca o kiloları verebiliyorsun. Bu konuda çok dengelisin. Keşke herkes senin gibi olsa da bu fazla kilolar bu kadar dert olmasa! :)

1-2 kilo!

1-2 kilo!

Beğendiğin yiyeceklere göre 1-2 kilo versen yeter çıktı! Senin öyle ahım şahım fazlalıkların yok. Gayet sağlıklı, dengeli bir yapın var. O 1-2 kilo fazlalık herkeste oluyor zaten. Takma kafana. Çok rahat bu kiloları verip, olman gereken kiloya ulaşacağına eminiz. Sağlıklı ve dengeli beslenmeye aynen devam. Arada bir şeytana uyabilirsin tabii! :)

3-5 kilo!

3-5 kilo!

Öyle seçimler yaptın ki bu seçimlerde sonuç olarak 3-5 kilo vermen gerektiğini gösterdi. 3-5 kilo çok fazla gibi görünmese de dikkatli olunması gereken bir sınır. Sen de bunun farkındasın zaten. Bu sınırın üstüne çıkmamak için çabalayacağını biliyoruz. Sağlıklı beslenmeye dikkat et ki sonradan sıkıntı yaşamayasın. Biz seni düşündüğümüzden söylüyoruz valla! :)

6-10 kilo!

6-10 kilo!

Beğendiğin yiyeceklere göre çanlar senin için çalıyor dostum. Acilinden kendine çeki düzen verip o kilolardan kurtulmalısın. 6-10 kilo bir şey değil iki bilemedin üç ayda çok rahat verirsin bunu sen de iyi biliyorsun zaten. O yüzden saldın bu aralar. Olsun arada böyle kaçamaklar yapılır ama sonrasını da düşünmek lazım. Şimdi o sonrası kısmına geldik. Aman dikkat!

11-15 kilo!

11-15 kilo!

Ne yaptın sen dostum ne yaptın? Yakışıyor mu hiç sana? Şaka şaka. Düştüysek kalkarız elbet değil mi? 11-15 kilo nedir ki? Azıcık gayret, sabır ve inançla yapamayacağımız şey yok bu dünyada. Sana inanıyoruz ve güveniyoruz. Dengeli ve sağlıklı bir şekilde verirsin o kiloları. Haydi bakalım pazartesi günü diyet başlasın!

16 kilo ve fazlası!

16 kilo ve fazlası!

Arkadaşım sen bizi çok üzdün valla. Hiç beklemiyorduk böyle bir şey. Niye saldın bu kadar kendini? Sorun ne söyle yardım edelim! Daha gencecik insansın salma bu kadar kendini. Haydi gayret et de ver o kiloları. Sana güveniyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
563
438
431
104
104
93
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Harleen Quinzel

Damak zevkimin iyi olması şişman olduğum anlamına gelmiyor onedio

byun baekhyun

46yım 11-15 kilo ver ne amk

fundaaozenn

öldürmeye çalışıyor dikkat :D

selaminko

kilo vermeme gerek yok mu? dana gibi olmam dışında bir sorun olmaması güzel :)