Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yemeklere Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Beğendiğin Yemeklere Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Nsycl
08.12.2017 - 23:05

Yiyecek tercihlerin burcunla uyumlu çıkacak mı görelim! Burcuna ve yükselenine göre değerlendirmeyi unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Gece tüketmek için bir abur cubur seç!

2. Gece tüketmek için bir abur cubur seç!

3. Hangisi favorin?

4. Kimseyle paylaşmak istemeyeceğin aperatif tercihin hangisi olur?

4. Kimseyle paylaşmak istemeyeceğin aperatif tercihin hangisi olur?

5. Peki bu makarnalardan hangisi daha çekici?

5. Peki bu makarnalardan hangisi daha çekici?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak aralarından en favori yiyeceğini seçerek testi bitir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç çıktı!

Koç çıktı!

İddalı ve agresif tavrın her zaman seni öne attığı gibi senin yemek alışkanlıklarını da etkiliyor. Bir yemekten istediğini tam olarak alman gerek, yoksa bir şeyler eksik oluyor. Kırmızı et yiyeceksen, biftek yiyeceksin mesela! Yemek seçimlerine göre sen koç burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Boğa çıktı!

Boğa çıktı!

Tutarlı ve güvenilir... Tam olarak seni açıklayan tanım bu! Tıpkı lezzetli ve yumuşacık kurabiyeler gibi. Yeni yiyecekler denemeye her zaman açıksın. Yemek seçimlerine göre sen boğa burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

İkizler çıktı!

İkizler çıktı!

Ateşli, eğlenceli ve biraz da dramatiksin. Hareket halindeyken seni zorlamadan tüketebileceğin yiyecekler seni anlatıyor resmen. Portakal suyu, kahve, sandviç gibi.Yemek seçimlerine göre sen ikizler burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Yengeç çıktı!

Yengeç çıktı!

İyi kalpli, sıcacık tavırlı ve rahatlıktan hoşlanan tavrın seni her zaman verici her zaman paylaşımcı biri yapıyor. Büyük sofralar kurup insanları davet etmek senin yapacağın etkinliklerden. Yemek seçimlerine göre sen yengeç burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Aslan çıktı!

Aslan çıktı!

Tıpkı sofranın ortasına koyulduğunda dikkati üzerinde çeken ana yemek gibi sen de her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun! Sen yemeğini paylaşmayı sevmeyen tiplerdensin, bunu da söylemesek olmazdı. Yemek seçimlerine göre sen aslan burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Başak çıktı!

Başak çıktı!

Detaycılığını ve yaratıcılığını yemeklerde de aradığını söylesek pek de yanlış olmaz. Yediklerinde de değişiklik pek sevdiğin bir şey değil fakat denemeye değer bulduğun her baharat senin için çok değerli! Yemek seçimlerine göre sen başak burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Terazi çıktı!

Terazi çıktı!

Sen muhabbet insanısın! Yemek alışkanlıkların da tam buna uygun. Sofrada çeşit çeşit atıştırabildiğin yiyecekler senin favorilerin. Senin için artmış her malzeme yeni bir yemeğin ana malzemesi olabilir. Yemek seçimlerine göre sen terazi burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Akrep çıktı!

Akrep çıktı!

Her zaman üzerine hakim olan gizemli ve karanlık tarafın yemek zevklerinle uyum içerisinde. Bitter çikolata tam senlik mesela. Lezzetini merak ettiğin uç örnekler bile senin için her zaman pişman olmayacağın yemekler sınıfında.Yemek seçimlerine göre sen akrep burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Yay çıktı!

Yay çıktı!

Kibar, eğlenceli, meraklı ve şeffaf oluşun insan ilişkilerine nasıl yansıdıysa yemek tercihlerine de öyle yansımış. Patates kızartması gibisin resmen! Her ortama uyum sağlayabiliyor, hatta bazen olmazsa olmazı oluyorsun! Yemek seçimlerine göre sen yay burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Oğlak çıktı!

Oğlak çıktı!

Hayata bakış açında olduğu gibi beslenmende de her zaman dikkatli, ciddi ve sürece inanan bir tavırdasın. Belki bu aralar yapamıyorsun ama sağlıklı beslenme senin için her zaman önemli olacak. Sonuçta iyi ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için dikkatli beslenmelisin. Yemek seçimlerine göre sen oğlak burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Kova çıktı!

Kova çıktı!

Yemek tercihlerin tıpkı senin gibi, vizyoner! İhtiyaçlarını ve ne yemek gerektiğini bilsen de kendini şımartmaktan asla geri kalmıyorsun. Yediklerinde de hayal gücün çok önemli. Yemek seçimlerine göre sen kova burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

Balık çıktı!

Balık çıktı!

Hassas ruhun ve tamamlayıcı karakterin yemeklerinde de rahatlık, alışmışlık ve lezzeti çekiyor. Yemek seçimlerine göre sen balık burcusun! Burcunla uyumlu çıktı mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3532
1692
562
458
408
208
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nehir Braderin

yok ben koçla hiç anlaşamam oğlağım

Neşe Öztaş

BİLDİ :D

Sinem Sena Aydın

la başta bi sevindim anaa çıktı diye sonra baktım son soruda 12 şık var sırayla koç boğa ikizler diye sıralamışlar ben istemsizce salatayı seçtim tam oğlak s... Devamını Gör