Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Televizyon Programlarına Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Televizyon Programlarına Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Trex
14.07.2016 - 11:46

Türkiye'de kişi başına günde ortalama 4,5  saat televizyon izleniyor. Yarışma programları, magazin programları, diziler ve sinema filmleriyle televizyon adeta dünyamız olmuş durumda. Peki sen bu yarışma, magazin, haber programları ya da diziler ve filmler arasında en çok hangisi beğeniyorsun? Sorularımıza cevaplarını ver sana ruhunun yaşını söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yarışma programlarını çok sevdik.

2. Bazı yarışmalar hayatımıza o kadar girdi ki...

3. Bazen güldük, bazen eğlendik, bazen bilgilendik.

4. Bazı programları ciddiyetle, bazılarını keyifle, bazılarını merakla takip ettik.

5. Ama şu gerçeği hiç unutmadık. Televizyonda herkese göre bir şeyler muhakkak oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İsteyene yabancı film.

7. İsteyene yerli film.

8. Bazı yerli dizilerin müptelası olduk.

9. Ve son olarak bazı yabancı diziler Türk televizyonlarında yayınlansın diye bekleyip durduk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

41!

41!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 41 yaşında. 41 kere maşallah. Olmuşsun sen. Verdiğin cevaplara göre seni memnun etmek biraz zor artık. Çok zor beğeniyorsun. Çok titizsin. Bir televizyon programı yapmaya kalksan 2 3 yıl sürer belki de. Öyle bir mükemmeliyetçilik sendeki :)

32!

32!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 32  yaşında.  Ununu elemiş tasını tarağını asmışsın. Kafan çok rahat.  Biraz yorgunsun. Hayat seni yormuş ama sana kattığı çok şey var.  Vasatla işin olmaz. Her daim kaliteyi arıyorsun ;) Sende çok iyi televizyon programı, dizi ve film fikirleri vardır. Eminiz bundan.

29!

29!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 29 yaşında.  Artık 30'a merdiven dayamış birisin. Hayattan beklentilerinin bir kısmı gerçekleşmiş bir kısmı henüz gerçekleşmemiş olabilir ama senin için mühim değil. Verdiğin cevaplara göre senin için zaman çok önemli. Vakit harcadığın her şey sana bir şeyler katmalı. :)

25!

25!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 25 yaşında.  Her şeyin kalitelisini arıyorsun.  Popüler kültürü takip eden ama asla rüzgarına kapılmayan birisin.  Sana rafine zevklerin insanı desek yanlış olmaz :)

21!

21!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 21 yaşında. Zihnin çok berrak.  Kolay kolay her şey beğenmiyorsun ama eğlenmek senin için önemli. Fiziksel olarak ne durumdasın bilemeyiz elbette ama içinde patlayan bir şeyler var. Yerinde zor duruyorsun :)

18!

18!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 18 yaşında. Kemik yaşınla ilgilenmiyoruz. Senin ruhun genç.  Heyecanı seviyorsun, seni 70 yaşında ''Haydi eller havaya'' diye şarkı söylerken görmek mümkün. Hey maaşallah diyoruz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
967
310
279
158
44
39
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Devrim Ayer

oha helal olsun bildi

Zeynep

18 çıktı 😂

Belphegor

Açıkçası 8.soru zorladı.Leyla ile Mecnun ve İşler Güçler aynı soruya konulur mu lan vicdonsızlar?