Görüş Bildir
Haberler
Bedenin Evde Olsa da Ruhun Nereye Ait?

etiket Bedenin Evde Olsa da Ruhun Nereye Ait?

26.04.2020 - 13:00

Son zamanlarda bedenen evde olsak da, umutla başka yerlerin hayalini kuruyoruz. Bakalım senin ruhun nereye ait?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu öğrenelim, yaş sınırına takıldığın için mi evdesin; yoksa bilinçli bir birey olduğun için kendin mi evde durmayı tercih ediyorsun?

2. Karantinayı kimle geçiriyorsun?

3. Peki, karantinadan hemen önce ne yapıyordun?

4. Gününü daha çok nasıl geçiriyorsun?

5. Evde geçirdiğin süreçte daha çok hangisini tüketiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karantinanın sonunda kilo almış olacağını düşünüyor musun?

7. Biraz da fikrini alalım: Bu kurgusal şehirlerden hangisinde olmak isterdin?

8. Son olarak, hangisini yapmayı daha çok özledin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bodrum!

Bodrum!

Senin ruhun Bodrum'a ait. Kimi zaman kalabalık, kimi zaman tenha olmayı seviyorsun; ama her zaman önceliğin huzur bulmak oluyor. Bu da ruhunun neden Bodrum'a ait olduğunu açıklar nitelikte zaten. Bu günler geçer geçmez, daha önce gitmediysen de Bodrum seni bekliyor olacak. Hep birlikte kavuşacağız güzel günlere!

Datça!

Datça!

Senin ruhun Datça'ya ait! Sen hayatı daha salaş, daha kendi halinde yaşamayı seviyorsun. Bu yüzden ruhun da kendini Datça'da bulmuş diyebiliriz. Daha doğal, salaş şeyler seni çok daha mutlu ediyor. Ama merak etme, pek yakında güzel günlere kavuşacağız. Böylece sen de Datça'ya gitme imkanı bulabileceksin.

Alaçatı!

Alaçatı!

Ruhun Alaçatı'ya ait! Sen içinde bulunduğumuz durumun karmaşıklığından ve yorgunluğundan bununla kurtarıyorsun kendini. Alaçatı sokaklarını gezmek, huzur dolmak ne güzel olurdu! Ama hayal etmeyi bırakma, çok yakında güzel günler göreceğiz... Hem denize, hem huzur dolu sokaklarına kavuşacaksın Alaçatı'nın.

Alanya!

Alanya!

Senin ruhun şu sıralar Alanya'ya ait. İçinde bulunduğumuz bu günlerden kurtulmak ve harika günlere kavuşmak için sabırla bekliyorsun. Kendini umutla donattığın belli, Alanya'nın huzur dolu kollarında gibisin. Denize kendini bırakmak, yürüyüş yapmak, karış karış şehri dolaşmak tam senlik olurdu. Sabret, bu günler geçecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
180
76
34
19
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Bodrum çıktı

Möhsüm Musayev

Senin ruhun Datça'ya ait! Sen hayatı daha salaş, daha kendi halinde yaşamayı seviyorsun. Bu yüzden ruhun da kendini Datça'da bulmuş diyebiliriz. Daha doğal, ... Devamını Gör

merabatelevole

O kadar sinirlerim bozuk ki bodrum çıkınca bodrum bodrum şarkısını mırıldanıp ağlamaya başladım çok kötüyüm ama ölmek istemiyorum derdimi bari buraya yazıyım... Devamını Gör