Görüş Bildir
Haberler
Beckenbauer Sorumluluğu Üzerine Aldı

Beckenbauer Sorumluluğu Üzerine Aldı

Enver K.
27.10.2015 - 15:14

Dönemin organizasyon komitesi başkanı Beckenbauer, Almanya'nın 2006 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği ile ilgili iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, kimsenin oyunu satın almadıklarını vurguladı.

Almanya'nın efsane futbolcusu ve teknik adamlarından Franz Beckenbauer, Almanya'nın 2006 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği ile ilgili iddialara ilişkin tüm sorumluluğu üzerine aldığını belirtti.

Beckenbauer yaptığı yazılı açıklamada, 2006 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilmek için Almanya'nın kimsenin oyunu satın almadığını vurguladı.

Dönemin organizasyon komitesi başkanı Beckenbauer, Almanya Futbol Federasyonu'nun (DFB) araştırma komisyonuna ifade vermeye hazır olduğunu daha önce açıkladığını ve komisyonla görüştüğünü bildirerek, ''FIFA Finans Komisyonu'nun avans talebine onay vermemeliydik. Söz konusu hatanın sorumluluğunu organizasyon komitesi başkanı olarak üstleniyorum'' ifadelerini kullandı.

Soruşturmanın seyrini etkilememek için daha fazla açıklamada bulunmayacağını belirten Beckenbauer, iddiaları araştıran komisyonun da kendisinden bu yönde ricada bulunduğunu kaydetti.

AA

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0