Görüş Bildir
Haberler
Bazen Çeyrek Mutluluk Bile Yeter: Yüzde 25'i Şahane Olan 7 Şey

Bazen Çeyrek Mutluluk Bile Yeter: Yüzde 25'i Şahane Olan 7 Şey

Tosla
16.10.2020 - 21:33

Başarmak bitirmenin yarısıdır, teyze anne yarısıdır, iyi de kardeşim nerede çeyreğin hakkı?!

1. Çeyrek kokoreç

Hem açlığı gideriyor, hem fazla mı geldi acaba derdi yok, tadını da damağında bırakıyor. Dertsiz tasasız büyüklükte bir sokak lezzetidir çeyrek ekmekte kokoreç.

2. Takım oyunlarındaki dördüncü

Mesela PUBG'de 3 yerine 4 kişi girsen ortalığı rahatça dağıtıyorsun, çorba paranı çıkarıyorsun. Yazlıkta arkadaşlarınızla okey oynadığınızı düşünün, masanın %25'i, yani dördüncü yoksa %100 de yoktur!

3. %25'lik zam

Patron seni kenara çekiyor, sen noldu acaba diye içinden geçirirken diyor ki 'çalışmandan çok memnunum, maaşına %25 zam'. Şak diye. İlaç gibi gelmez mi bee. Arkadaşlara haber verilir bir güzel kutlanır o derece.

4. Çeyrek altın!

Günlerdir nasıl değerleniyor, değerlenmeye doymuyor. Bekar olanlar ailelerinin etrafa dağıttığı altınları geri toplamak için evlilik planları kurmaya başladı bile. Çeyrek altın hayalleri süslüyor...

5. Şampiyonlar Ligi çeyrek finali

Elbette takımımız Şampiyonlar Ligi'ni kazansın isteriz tamam ama biri çıkıp 'seneye çeyrek finale çıkıyorsunuz' dese sevinçten havalara uçmaz mıyız, heyecanla o maçları beklemez miyiz, sorarım. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gerçekten de çok güzel bir şey, yerim onu ben.

6. Jeff Bezos'un servetinin çeyreği...

Yani dünyanın en zengin insanının serveti elbette çenemizi yoracaktı... Adamın servetinin %25'i 50 MİRYAR DOLAR... Bakın dile bile kolay değil söylerken milyar diyemedik dilimiz dönmedi. Ah o paralarla neler yapılırdı...

7. Market alışverişinin %25'i

Neyse biz gerçekliğimize dönelim... Servetimiz olmasa da en azından ev alışverişinin %25'i bize geri dönseydi iyi olurdu di mi?

İşte bunun için keşke demene gerek kalmadı! Getir ve Banabi alışverişlerinin %25'i Tosla'dan!

İşte bunun için keşke demene gerek kalmadı! Getir ve Banabi alışverişlerinin %25'i Tosla'dan!

Tosla’nın 1. yaşını sürpriz hediyeler ve kampanyalarla kutluyoruz!

Sen de Getir ve Banabi’den 31 Aralık’a kadar alışverişini Tosla Kart ile yap, 1. yıl şenliklerine özel %25 iadeyi kap. Unutma, her ay için 25 TL’ye kadar iaden var. İadeler, hemen işlemden sonra yapılamayacak ama hiç merak etme. İadeleri bir sonraki ayın 10. gününde Tosla hesabında görebilirsin. Detaylar tosla.com ve Tosla uygulamasında.

Tosla Kart'ını almak için hemen buraya tıkla!

Bu arada Tosla'nın 1. yaşına özel Tosla Kart'ın ücretsiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim!

Toslamaya başlamamak için sebebiniz olmadığını görüntülüyorum şu an!